Hamdi bey "Herkes iyi annedir,ve gerektiğinde,tüm anneler en büyük fedakarlığı yaparlar." bu düşüncenize katılıyorum.
Yılın annesi iyi,fedekar diğerleri değil anlamında birşey demiyorum ve düşünmüyorum.
Hamdi bey "Herkes iyi annedir,ve gerektiğinde,tüm anneler en büyük fedakarlığı yaparlar." bu düşüncenize katılıyorum.
Yılın annesi iyi,fedekar diğerleri değil anlamında birşey demiyorum ve düşünmüyorum.
yazdığın kişiler gerçekten fedekar özverili anneler ama yılın annesi olayı gereksiz bence her anne kendine göre yılın annesi zaten yanlış anlama tepkim sana değil bu seçilme olayına
Bu fikir çok sevimli gelmedi. Herkes özeldir kendi bütünlüğünde, yaşamda kelimeler bazen yeterli olmaz yaşananları anlatmaya. Bence her ana yılın annesidir.
Adaşım öncelikle bu ince düşüncenden dolayı sana teşekkür ederim..
Benim fikrime gelince aynı sorunlar ve çaresizlikler içinde bütün annelerin, hepinizin aynı mücadele ve özveri içinde olacağından adım gibi eminim, bu nedenle bir kişiye bu ünvanı vermek bana göre haksızlık olur..
Sevgiler, öpüyorum..
SENİN NEZDİNDE BEN BÜTÜN ANNELERİ YILIN ANNESİ SEÇİYORUM...
Ayşegül sözüm sana değildi zaten."Yılın annesi" diye bir kavram ortaya atanlara (ilk kim atmışsa,sahi bunun tarihçesini birileri yazsada öğrenmiş olsak ) ve bu kavrama karşı çıkmıştım.
bende bu fikre katilmadigimi soylemek zorundayim sulenin lafina katiliyorum benim icin en iyi anne annem boran icinde benimdir annem 4 yil ust uste okulda yilin en iyi annesi secilmis hediyeler almistir. bu tur seylere gerek gormuyorum ben.sevgiler
Bende böyle bir fikre katılmıyorum.Adı geçen üyeler zaten yaptıklarıyla takdir edilecek insanlar.Fakat her anne özeldir ve her anne yılın annesidir.
ben de bir isim önerebilirmiyim:
adayım: WEBMASTER....
herkes gibi bende iyi bir anneyim.kızım için yılın annesi,ömrünün annesiyim.....
yani bizim evin en iyi annesi
ama sitede yılın annesini seçersek varım.
neden olmasın
her yıl haketmeyen yediği önünde yemediği arkasında bolluk içinde,çocukları için eksra çabada bulunmayan dadılarla büyütülen çocukların anneleri yılın annesi seçiliyorken
bizim sitemizde "yılın annesi"neden seçilmesin ki...
Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum.Bana görede her anne özeldir benim anlatmak istediğim şey şu......Her sene yılın annesini biz seçmesekte başka kurumlar/kuruluşlar seçiyor ve seçilen annenin bana göre yılın annesi olmasını gerektirecek bir davranışını göremiyorum tek farkları tanınmış kişiler olması.
Eğer yılın annesi seçilecekse isimlerini verdiğim gibi annelerin seçilmesi gerektiği.Her anne elbette özeldir ama içlerimizden bazıları var ki ayrı özelliktedir(bu annelerimiz için özel forum bile yer alıyor sitede)Bunlar benim düşüncem bana göre bazı anneler daha özel.
Saygılar