2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: domuz gribi forumları

umut yazdı:
    Kızım domuz gribini çok yeni atlattı.Üstelik çok da ağır geçirdi.Her an zatüreye dönüşebilir korkusu ile yaşadık.Buna rağmen hastalığın adını doktor ilk telaffuz ettiğinde çok fazla korkmadık.Buna da sitede daha önce çocukları DG geçirmiş arkadaşlarımın yazdıklarını okumam sebep oldu.
    Biliyordum ki ne kadar ağır da seyretse bir şekilde diğerleri gibi bizimkisi de geçecekti ve nitekim öyle oldu.

Üstelik hastalıkla ilgili birçok konuyu sitedeki forumlardan öğrendim ve bilgilendim.Hastanede kaldığımız süre zarfında da o kadar çok DG hastası gelmeye başladı ki durumun ciddiyetini iyice anladım.3 aylık bir bebekte bile vardı biliyor musunuz?

Şu an için ciddi anlamda tehdit oluşturan ve ikinci dalga şeklinde çok hızlı yayılan bir hastalığı ciddiye almayalım yok sayalım sitede bundan bahhsetmeyelim diyorsanız eğer,

Peki öyle olsun buna da evet diyelim.
    Kendi yada yakınlarımızın yaşadıklarını paylaşmaya engel getirmedik.

bilmemgerek yazdı:
    bence yanlis karar. :roll:
    asi polemigine sinir getirilebilir belki ama deneyim ve bilimsel kaynaklardan alintili bilgilendirmeye getirilmemeliydi.
    Keşke bilimsel yazıların hepsi asgari müşterekte buluşsaydı bu konuda. Ama ne yazıkki, bu konuda bilim adamları bile çok farklı farklı düşünüyor. Diyeceksin ki, bilimin gereği buAma bizler bilim adamı değiliz, bilim adamlarının kendi aralarındaki çelişkili yazıları bizlerin aklını bulandırmaktan öteye gitmiyor bu konuda

Ayrıca bu tek bir forum altında tartışılabilseydi yine sesimizi çıkarmayabilirdik, fakat sürekli yeni forumlar açılıyorki, bu çok rahatsızlık veriyor.

Oh beee

Bıkmıştım artık genel forumda her gün 3-5 tane domuz gribi forumu görmekten .

İşin tuhafı , aşı olanlar olmayanlara ya da aşı olmayanlar olanlara karşı durumu çıkmıştı ortaya ..

Elinize sağlık

Ayrı bir forum başlığında düzenlenebilirdi bence...

Bunu hakedecek kadar önemli bir konu olduğunu düşünüyorum...

Böylece isteyen okur istemeyen okumazdı... Kimse de rahatsız olmazdı...

Diyorum ben...

hay allah okuyup okuyup geriliyodum ben ne güzel

bencede mantıklı bir karar evet hastalananlar deneyimlerini paylaşsın ama gerisini herkes( ya da meraklısı diyiim ben kendi adıma gerçekten ilgilenmiyorum artık çünkü) takip ediyor gerekli yerlerden

Herhalde benim son yorumum sebep oldu kubranin forumuna,sonrasinda neler oldu bilemiyorum ama bu karari destekliyorum.
    Bu forumlarin sinirlandirilmasi konunun yok sayilmasi anlamina gelmiyor bana kalirsa aksine uzun suredir sitedeki bilgi kirliligine bir dur demek bu.Artik herkes sanki bilirkisi gibi konu hakkida konusmaya basladi,ben cok SIKILDIM bundan.
    Kendim arastiririm,dr uma sorarim bu kadar ne kimseyi ikna etmeye calisirim ne fikrimi yazarim bu konuda olumlu ya da olumsuz.
    Kisacasi dogru karar,destekliyorum.

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    ...Keşke bilimsel yazıların hepsi asgari müşterekte buluşsaydı bu konuda. Ama ne yazıkki, bu konuda bilim adamları bile çok farklı farklı düşünüyor. Diyeceksin ki, bilimin gereği buAma bizler bilim adamı değiliz, bilim adamlarının kendi aralarındaki çelişkili yazıları bizlerin aklını bulandırmaktan öteye gitmiyor bu konuda

Ayrıca bu tek bir forum altında tartışılabilseydi yine sesimizi çıkarmayabilirdik, fakat sürekli yeni forumlar açılıyorki, bu çok rahatsızlık veriyor.
    Dünya Sağlık Örgütü'nü ciddi bir referans olarak kabul etmiyorsanız, bu sizlerin bileceği bir konu. Dediğiniz doğrultuda hareket edilecek olursa, bilimsel konularda hiç alıntı ya da paylaşım yapmamak gerekir. Semi-bilimsel konularda hele, hiç mi hiç paylaşımda bulunmamalİ; 'şu ot şu derde iyi geliyor',' bağışıklık sisteminizi güçlendirmek istiyorsanız şunları, bunları yiyin, için' türünden forumlar son derece yanlış yönlendirici, hatta tehlikeli olabilir. Geçenlerde okudum, son zamanlardaki baharat-ot çayı furyası nedeniyle astım krizi geçirenlerin sayısı artmış. İnsanlar çocuklarına bilmeden kötülük yapıyorlar.

camomile yazdı:
    Herhalde benim son yorumum sebep oldu kubranin forumuna,sonrasinda neler oldu bilemiyorum ama bu karari destekliyorum.
    ...
    Kübra'nın açtığı son forum domuz gribiyle ilgili değildi, vurgulamak isterim! DG aşısı hakkında akıllara zarar teorilerle yeniden sahneye çıkma fırsatı bulmuş ünlü bir şarlatanın yalanlarının altını çizmekti amaç.

Kübra uzun bir süredir DG ve DG aşısı hakkında forum açmadı!

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Ahh ahhh sakalım yok ki ben taaa ne zaman demiştim yeter artık domuz gribi forumları

Yeşim,

Bu konuda yansız davranamıyorsunuz, bu da normal bence; siz aşıya karşısınız. Eee, site sizin, sitede forum politikasını belirleyenler de sizlersiniz.

DG ve aşıya ilişkin yorumlara karşı çıkanların büyük çoğunluğu da zaten aşıya karşı çıkanlar, değil mi.

Herşey bir yana, en büyük dileğim, aramızdan hiç kimsenin bu pandemiden zarar görmeden çıkması, aşılı ya da aşısız. Bugün Alev'in bale öğretmenini gördük, pandeminin hemen başında yakalanmıştı illete. Üç hafta hastanede yatmış, 10 gün yoğun bakımda. Kadıncağız bitmiş, zor tanıyabildik.