4. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 50 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bizden kısa kısa haberler!...

derensima yazdı:

Hosgeldin Ulkercigim
    Ana ogul cok sekersiniz
    Bu arada bendede yikama hastaligi var ulker bazen cok rahatsiz ediyor beni

Sehpayi deri kaplama olayini en yakin zamanda deniycem
    hertarafinimi kapladin
    yalniz bizim buralarda hic gormedim deri filan
    Çok teşekkür ederim canım benim...

Sehpayı deri kaplama olayını gerçekten tavsiye ederim... Her tarafını kaplamadım, çünkü o zaman ufak-tefek tadilat yapmam gerekecekti çünkü sehpanın ayakları vs düz değil, bombeli filan...

Sadece üstünü kapladım hani fazla uğraştırmayan şekilde sonuçlansın istedim... Kenarlarını altına kıvırıp mobilya zımbasıyla zımbaladım sadece... Hatta üzerini yapıştırmadım bile belki sonra canım sıkılır ya da bir şekilde delinir-yırtılır filan değiştirmem gerekebilir diye düşünerek...

Ben deriyi aslında yazın almıştım metresi 10 TL den 1,5 metre... Alırken tamamını kaplamayı planlıyordum ama sonradan vazgeçtim anlattığım sebeplerden dolayı... Aldığm derinin yarısını bile kullanmadım bu durumda... Kalanıyla da bazı objeler yapmayı/kaplamayı düşünüyorum, hatta bir de tepsi kaplama planım var... Çünkü evimde hiç deri yok benim, sehpa yalnız kalmasın maksat!..

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)
    Bedirhan ve Efe arasındaki bu müthiş benzerlik hemşo olmalarından mı kaynaklanıyor acep Funfunum??

Efe'nin klübünden de söylediler saatli satranç hocalığını ama klüp başkanı beni kaptırmaya niyetli değil ki!... 1 yıl stajınızı burda tamamlarsınız deyip duruyor... Bişi diil adam kariyerimle oynuyo yahu!!!
    Benzerlik Havasından, suyundan, toprağından olsa gerek

Sizin ki özel kulüp mü?

AAa yakıştıramadım sen dantel örtmeliydin koltuklara
    Federasyona bağlı klüplerden bizimki... Ama okulda değil, bir nevi özel kulüp...

Danteli çok severim Fundacım... Ama sandıkta!

Anacığımın el emeği göz nuru dantellerim var ama 8 yıldır bir kez bile kullanmadım, annem bozuluyor laf aramızda ama "kıyamıyorum" diyip kurtarıyorum paçayı!
    Ahhh kafama sandık geldi ahhhhh

Aynı paça kurtarma olayı bende de var 1 dolap dolusu hurçlarla çeyizler netsem bilemedim

MİRBE yazdı:
    efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)
    Bedirhan ve Efe arasındaki bu müthiş benzerlik hemşo olmalarından mı kaynaklanıyor acep Funfunum??

Efe'nin klübünden de söylediler saatli satranç hocalığını ama klüp başkanı beni kaptırmaya niyetli değil ki!... 1 yıl stajınızı burda tamamlarsınız deyip duruyor... Bişi diil adam kariyerimle oynuyo yahu!!!
    Benzerlik Havasından, suyundan, toprağından olsa gerek

Sizin ki özel kulüp mü?

AAa yakıştıramadım sen dantel örtmeliydin koltuklara
    Federasyona bağlı klüplerden bizimki... Ama okulda değil, bir nevi özel kulüp...

Danteli çok severim Fundacım... Ama sandıkta!

Anacığımın el emeği göz nuru dantellerim var ama 8 yıldır bir kez bile kullanmadım, annem bozuluyor laf aramızda ama "kıyamıyorum" diyip kurtarıyorum paçayı!
    Ahhh kafama sandık geldi ahhhhh

Aynı paça kurtarma olayı bende de var 1 dolap dolusu hurçlarla çeyizler netsem bilemedim
    El emeği be Funfunum... İnsan bişey yapamıyo ki!... Kızım olsa ona verirdim ama o da yok!...

Hepsi geline gidecek bu gidişle...

Bu arada polar örtülerin ve deri kapladığım sehpanın resimlerini 1. sayfaya ekledim...

İlgilenenlere duyurulur...

efenin_annesi yazdı:
    Bu arada polar örtülerin ve deri kapladığım sehpanın resimlerini 1. sayfaya ekledim...

Ellerinize sağlık
    Poları daha önce görmüştüm ama güzel olmuş.
    Ama sehaya bayıldım. Güzel bir fikir olmuş.

Re: Bizden kısa kısa haberler!... (1. sayfaya polar örtülerin ve sehpanın resimlerini ekledim)...

Ancak geri dönüşümden de vazgeçemedim yine her zamanki gibi... Örneğin orta sehpamın üzeri sıcak bardak vs den bozulmuştu... Metre işi suni deri alıp onu kapladım yaklaşık 5 TL ya malettim, yeni gibi oldu... Çok sevdim kendimi, bi de üstüne tebrik ettim valla!
    Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullanın,suni deriyi nerden aldınız slikon tabancasıylamı yapıştırdınız çok güzel olmuş.

Re: Bizden kısa kısa haberler!... (1. sayfaya polar örtülerin ve sehpanın resimlerini ekledim)...

aa çok güzel olmuş bence kanepeler.dediğin gibi yıka yıka ser.en aından kışın iyi lur sıcakta tutar .

bende servis sehpalarımı geçen sene deri kaplattım .

kahverengi olan hiç birşeyi sevmedigim icin ,krem sedef li bir renk deri sectim .kenarlarına bir sıra swarovski taşalr koydurdum.çok güzel oldu

resim bulamadım ama su resimde uaktan bir servis sehbası görünüyor .onun aynısı gibi .

nil-sevval yazdı:
    efenin_annesi yazdı:

Ellerinize sağlık
    Poları daha önce görmüştüm ama güzel olmuş.
    Ama sehaya bayıldım. Güzel bir fikir olmuş.
    Teşekkür ederim... Efe sağolsun biraz kırıştırdı etek uçlarını nasıl becerdiyse... Yine de çektim resimlerini, yabancı yok nasılsa aramızda bizbizeyiz...

yadel yazdı:
    Ancak geri dönüşümden de vazgeçemedim yine her zamanki gibi... Örneğin orta sehpamın üzeri sıcak bardak vs den bozulmuştu... Metre işi suni deri alıp onu kapladım yaklaşık 5 TL ya malettim, yeni gibi oldu... Çok sevdim kendimi, bi de üstüne tebrik ettim valla!
    Hepsi çok güzel olmuş güle güle kullanın,suni deriyi nerden aldınız slikon tabancasıylamı yapıştırdınız çok güzel olmuş.
    Teşekkürler...

Silikon tabancasıyla bu kadar gergin olmayabilir belki diye düşündüm... Mobilya zımbasıyla zımbaladım...

Suni deriyi valla burası Adana buraya göre tarif etmem anlamsız olur sanırım ama PVC yer döşemesi vs de satan bir mağazadan almıştım...

_begonvill_ yazdı:
    aa çok güzel olmuş bence kanepeler.dediğin gibi yıka yıka ser.en aından kışın iyi lur sıcakta tutar .

bende servis sehpalarımı geçen sene deri kaplattım .

kahverengi olan hiç birşeyi sevmedigim icin ,krem sedef li bir renk deri sectim .kenarlarına bir sıra swarovski taşalr koydurdum.çok güzel oldu

resim bulamadım ama su resimde uaktan bir servis sehbası görünüyor .onun aynısı gibi .
    Bence de "yıka yıka ser" kolaylığı en çok sevdiğim yanları bu örtülerin, bir de kaymıyor oluşları tabi...

Aslında ben de çok farklı şeyler planlıyordum, örneğin üzerine bir kat elyaf koyarak, her yanını kaplayacaktım... Hani puf sehpalar gibi...

Ama yazdan beri fırsat bulamadım, daha da bulamayabilirdim... Sehpanın o bozuk görüntüsü ise iyiden iyiye sinirlerime dokunmaya başlamıştı... Acil olarak böyle yapıverdim... Sehpanın ayakları kahverengi olunca üstüde mecburen kahverengi oluverdi bu durumda...