2. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 50 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bizden kısa kısa haberler!...

V!LDAN yazdı:
    Ülker, derslerden hiç bahsetmemişsin, yoksam okulu bıraktınız mı
    biz her akşam bırakıp, her sabah zorla gidiyoruz da...
    Ders mi o da ne???

Artık ilgilenmiyorum canım dersle mersle... Küçük adam beni öğretmenine şikayet etmiş "annem beni çok sıkıyor, ödev ödev diye başımın etini yiyor, daha eve girer girmez ödev soruyor" diye... "Öyle miiiiiii" dedim, "hocam artık ilgilenmiyorum kendileriyle siz ilgilenin" dedim, bastım istifayı!!

Şaka bir yana da ilgilenmiyor görünüyorum Efe beyin isteği üzerine, okula da gitmiyorum hatta... Öğretmenle her akşam telefondan öğreniyorum detayları...

Valla ben ilgilenmeyi bırakalı Efe daha çok ilgilenmeye başladı derslerle... Derdi buymuş demek...

begonvil yazdı:
    efenin_annesi yazdı:
    begonvil yazdı:
    Ülkercim ,yeni çıkan polarlar dediğini merak ettim nasıl bişeymiş o ??
    Demetcim, yeni çıkmış dedim ama belki de ben yeni gördüm bilemiyorum...

Şu anda yıkanıyorlar, açık renk aldım ben, mobilyalar koyu olduğu için, bu sebeple sık sık yıkanmak zorunda kalıyorlar kendileri...

Düz renk üzerlerinde kabartma desenleri var... Ama tarif edemeyeceğim maalesef... İlk fırsatta fotoğraflarını aktarırım buraya...
    sevinirim

keyif odamızda bir L kanepemiz var.kumaş oldugu icin ,su bile dökülse leke yapıyor
    bıktım o koltugun temizliginden.bende ona bir çözüm arıyordum :roll: kafama yattı gibi senin polar işi .
    Valla 1 saattir nette arıyorum benzerlerini resim aktarayım diye ama bulamadım...

Anci de resim istemiş ya örtüleri serer deri kapladığım sehpayla beraber resimlerim Demetcim...

Valla ben pek bi beğendim bu kumaşı, polar ama kadife gibi, çok hoş...

Utku&Arda yazdı:

Ülkercim seni gördüğüme sevindim..
    Bayramın 2. günü bizde Mersindeydik.Sahilboyu turladık.Hava da çok güzeldi.Gökseldi sanırım biryerde tantuni yedik, akşama döndük..

Santraç kursuna nereye gideceksiniz? Belki bende takılırım oraya.Can sıkıntısından ölüyorum..

Canım bizimki sana uzak gelebilir belki... Atatürk Parkı'nı biliyor musun, Atatürk Bulvarı'nda... Orada bizim klüp... Ares Satranç Klübü... Ama oranın öğrencisi sadece Efe... Antrenörlük Kursu daha başlamadı, sanırım o da Polisevi Kavşağı civarında olacakmış... Ben antrenörlük kursunu bitirebilir ve başarılı olabilirsem Efe'nin klübünde staja başlayabilirim belki...

Bekleriz...

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)

MİRBE yazdı:
    Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)
    Bedirhan ve Efe arasındaki bu müthiş benzerlik hemşo olmalarından mı kaynaklanıyor acep Funfunum??

Efe'nin klübünden de söylediler saatli satranç hocalığını ama klüp başkanı beni kaptırmaya niyetli değil ki!... 1 yıl stajınızı burda tamamlarsınız deyip duruyor... Bişi diil adam kariyerimle oynuyo yahu!!!

Maharetli hatunun hali baskadir. Son haberleriniz pek guzel, devamini dilerim efem

Arda & ilayda yazdı:
    Maharetli hatunun hali baskadir. Son haberleriniz pek guzel, devamini dilerim efem
    Yaaaa sen uçtu uçtu kuş uçtu ol!... Kaç git buralardan, bırak komşunu böyle... Sooona da iltifat et...

Yemeslerrrrr tamam mı????...

Kırık kalbimi teselli edebilmek için kendimi işlere vurdum gördün mü??...

Canım, İloşum... Nasılsın, alıştın mı oralara??? Bensiz atabiliyon mu kahkaha söyle bakem???

efenin_annesi yazdı:
    Arda & ilayda yazdı:
    Yaaaa sen uçtu uçtu kuş uçtu ol!... Kaç git buralardan, bırak komşunu böyle... Sooona da iltifat et...

Yemeslerrrrr tamam mı????...

Kırık kalbimi teselli edebilmek için kendimi işlere vurdum gördün mü??...

Canım, İloşum... Nasılsın, alıştın mı oralara??? Bensiz atabiliyon mu kahkaha söyle bakem???

Ulkercim yok sensiz kahkaha inan atamiyorum. Geceleri yazismalarimiz meger ne keyifliymis. Simdi kocayi birakip pcye pek el atamiyorum.
    Ayricaaaaa sen ilos bekle ben geliyorum yap pasta boregi dedin de, ben hayir mi dedim.
    Anneme gelince gelmezsen asil kalbini o zaman kiracam Tehdit ediyom iste

Buralara gelince pek alisamadim. Ise baslamadan da alisamayacagim anlasilan. Soguk puslu karanlik. Evde oglusumla tikili kaldik.

Google a "polar koltuk örtü" yazdım ,böyle birşey cıktı

bunlar yıkanınca (ki ben herşeyi yıkama meraklısıyım ) ,tüylenme ,topaklanma vs oluyormu ?

Nedense ben koltuk üzerinde bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum

Demet abla yaa (

Annem serer ben ise kaldırrırım

begonvil yazdı:
    Google a "polar koltuk örtü" yazdım ,böyle birşey cıktı

bunlar yıkanınca (ki ben herşeyi yıkama meraklısıyım ) ,tüylenme ,topaklanma vs oluyormu ?