Birce dün arkadaşıyla birlikte izledi bu filmi.
İkisi de beğenmiş filmi,arkadaşı söyledi,Birce ağlamış hatta,duygusal mıydı bilmem ki!
Birce dün arkadaşıyla birlikte izledi bu filmi.
İkisi de beğenmiş filmi,arkadaşı söyledi,Birce ağlamış hatta,duygusal mıydı bilmem ki!
http://www.sinema.com/film/6624/sahtekar
Annelerin mutlaka izlemesi gereken bir film.
Cok cok duygusal
Ilk yarim saat cok agir gidiyor sonrasi cok heyecanli
Mutlaka izlenmeli diyorum
http://www.netkeyfim.com/sinema/tabu-sinema-filmi.html
Cok ovulen bir film, gittim aldim bu heyecanla izlemeye basladim,fakat umdugumu bulamadim
Filmin sonuna kadar hep biseyler olsun diye bekledim
,basindan sonuna kadar agir bir film
Tür: Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Peter Hyams
Senaryo: Douglas Morrow, Peter Hyams
Yapımcı: Moshe Diamant, Mark Damon, Limor Diamant, Michael P. Flannigan
Görüntü Yönetmeni: Peter Hyams
Yapım: 2009 – ABD
Oyuncular: Michael Douglas Jesse Metcalfe Amber Tamblyn Joel Moore James B. Mcdaniel
Vizyon Tarihi:12 MART 2010
Filmin Konusu: Michael Douglas’ın başrolünü oynadığı filmde oyuncu kadrosu dikkati çekmektedir. Film Türkiye’de 12 MART 2010 da vizyona girecek
Fena film değil, sonu da şaşırtıcı
yakın zamanda birde Obsessed'i seyrettim kadınlar çok fena, bunu bir kez daha anladım, ama öyle aman aman bir film değildi bana göre.
Orphan tavsiye edilir, değişik bir konusu var, çok gerilmenize de gerek yok
2 gün önce 1.CD'yi, bu sabah ta 2.Cd'yi izleyip bitirebildim filmi .Malum çocuklardan rahat yokkobipaşa yazdı:
Benim de top10 listemde var bu film..Esra_Aytekin yazdı:
Çok etkilendim filmden,mutlaka izlenmeli derim bu film için.hurka yazdı:
bugün seyrettim ve kanım dondu..
gerçek yaşanmış bir hikaye..
hala kendime gelemedim...
bir annenin savaşı..
Ben de çok beğendim .Ancak filmin sonunda ,merakımı gidermeye yetmeyen sorularım oldu.Gerçek bir hikayeyse,fimin kahramanı hakkında detay geçilebilirdi diye düşünüyorum.Daha fazla sorularım var da ,izlemeyenler vardır diye yazmıyorum ,tadı kaçar filmin
Ice Age 3'u yeni seyredebildik. Kritiklerden cok iyi not almamisti ama biz cok begendik.
Yeni karakterler ve dinazorlarin dunyasi harikaydi.
Ice Age hayranlarina tavsiye ederim eger hala izlemediyseniz.
Körlük
Çok etkileyici bir fimdi.SOnunda ne olacak diye heyecanla izledim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
“City of God / Tanrıkent” filminin Brezilyalı yönetmeni Fernando Meirelles’in Cannes Film Festivali’nin açılışını yapan son filmi “Körlük / Blindness”, Filmekimi galalarından. Nobel ödüllü yazar José Saramago’nun dilimize aynı adla çevrilen romanından uyarlanan filmin senaryosu, 2005’te İstanbul Film Festivali’nde Altın Lale için yarışmış olan “Childstar / Çocuk Yıldız” filminin yönetmeni Don McKellar’a ait. Herkesi kör eden bir salgınının hızla yayıldığı modern bir kentte salgından etkilenmeyen bir kadının öyküsünü anlatan filmin başrollerini Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Gael García Bernal ve Sandra Oh paylaşıyor.
Yönetmen : Fernando Meirelles
Senaryo : José Saramago, Don McKellar
Oyuncular : Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Gael García Bernal, Alice Braga
Filmin Türü : Drama, Romantik
Orijinal Adı : Blindness
Yapımcı Firma : Rhombus Media
Yapım Yılı : 2008
Yapım Ülkesi : Canada, Brezilya, Japonya
Orijinal Dili : İngilizce, Japonca
Filmin Süresi : 120 dakika
Resmi Sitesi : http://www.blindness-themovie...
Dağıtıcı Firma : Tiglon Film
Vizyon Tarihi : 05.06.2009
Dün izledim izlenebilir psikolojik gerilim
Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi “Dönüşüm” çok ses getiren filmlerden. Psikolojik gerilim türünün bildik öğelerinin alışılmadık biçimlerde kullanıldığı filmde bir yazar olan Jeanne, bir fotoğrafın izinden İtalya’ya gidip bir kadının peşine düşer ve yavaş yavaş bu kadına dönüştüğünü fark eder. Filmin başrollerini Monica Bellucci ve Sophie Marceau paylaşıyor
Mert bugun arkadası ve babalarıyla sinemada izledi bu filmi.
1.sini çok sevmişti.Bundan da pek keyifli çıktı .
Müzikkli danslı filmleri seviyor .
DVD si çıkınca kesin ,alıp evde de bıkana kadar izleyeceğiz belli oluyor ))
Filmin Özeti
Alvin ve arkadaşları Simon ve Theodore artık birer pop yıldızı olmuştur. Dave’in yeniyetme yeğeni Dave’le ilgilenme işi onlara düşmüştür. Dave’in okuduğu okulun müzik programı için bir yarışma düzenlenecektir ve sincaplara da katılmaları için teklif götürülür.
Alvin ve arkadaşları yarışmaya katılmaya karar verirler, ancak karşılarındaki grubu görünce şaşırmaktan kendilerini alamazlar. Alvin ve arkadaşları ile yarışacak olan The Chipettes’e Brittany, Eleanor ve Jeanette adında üç dişi sincap mensuptur. Aralarında müzik ve romantizm dolu bir rekabet başlar...