544. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 44444494534542543544545546554 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 5.431 ile 5.440 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

bella da şöyle sigortalı bir işi , taksitlerini yeni ödemeye başladığı beyaz polo'su olan, normal, efendi bi çocuk bulamadı gitti. birine elini atıyor vampir, birine elini atıyor köpek.

bir mukabele ne diyimmmmmm

2. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

elifgencer yazdı:
    Bu akşam Tuğcanın hatrına onunla yeniay a gittim.
    Bana göre değil böyle filmler ama evlat hatrına katlandım işte.
    Baba oğul 4 kitabıda okudular,ben elime almadım henüz.
    Bu arada vampir makyajlarıda içimi bulandırdı.Bu çelimsiz oğlanın nesini beğeniyorlar diye baktım durdum.Hastalıklı gibi yahu.
    Jakop u da normalde bile bu kadar kurta benzer nasıl bulmuşlar....tebrikler valla.
    Bella ya ise diyecek bişi yok,bir normal adam bulamadı ya ne diyeyim ki
    Bu akşam yine baba oğulu kıramadım ve Tuğberk uyuyunca ilk filmi izledik.
    Tuğcan daha önce izlemişti,hiç susmadı,Semihte habire ama kirapta böyle değildi,kitabı daha güzeldi dedi durdu.
    Sonuç,Yeni ay Alacakaranlığa göre daha iyi kurgulanmış bir film.Efectler daha iyi.

bende izledim bugün new moon u kitapla gayet uyumlu beğendim ben artık gelsin sıraldakiler diye beklicez

4. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Tülin-Hazar yazdı:
    bende izledim bugün new moon u kitapla gayet uyumlu beğendim ben artık gelsin sıraldakiler diye beklicez
    Tutulma 30 Haziran'dan gosterimde. Fazla birsey yok aslinda.

elifgencer yazdı:
    elifgencer yazdı:
    Bu akşam Tuğcanın hatrına onunla yeniay a gittim.
    Bana göre değil böyle filmler ama evlat hatrına katlandım işte.
    Baba oğul 4 kitabıda okudular,ben elime almadım henüz.
    Bu arada vampir makyajlarıda içimi bulandırdı.Bu çelimsiz oğlanın nesini beğeniyorlar diye baktım durdum.Hastalıklı gibi yahu.
    Jakop u da normalde bile bu kadar kurta benzer nasıl bulmuşlar....tebrikler valla.
    Bella ya ise diyecek bişi yok,bir normal adam bulamadı ya ne diyeyim ki
    Bu akşam yine baba oğulu kıramadım ve Tuğberk uyuyunca ilk filmi izledik.
    Tuğcan daha önce izlemişti,hiç susmadı,Semihte habire ama kirapta böyle değildi,kitabı daha güzeldi dedi durdu.
    Sonuç,Yeni ay Alacakaranlığa göre daha iyi kurgulanmış bir film.Efectler daha iyi.
    2 filmi izleyince dayanamadım Tutulma ve Şafak vaktinide okudum.Bugün bitti.Kitaplar filmden daha etkileyici ve çok detaylı anlatılmış.Bir ara filmini izlediğim Alacakaranlık ve Yeni ayıda okuyacağım.
    3. ve 4. filmde daha fazla aksiyon sahneleri olacağa benziyor.

Ben de kitapları okumaya karar verdim film kesmedi...

baslik pek öksüz kalmis.
    hala izlemedim, esimin´1 haftalik seyahati oldu 3 hafta (
    filmin 500 mio. $ sinirini gectigini okudum. cok iyi is yapiyor. ama cokta yerden yere vuruluyor gibi.
    kurtadamlarin dönüsmesine, " popcorn gibi cort diye dönüsüyorlar " denmis
    hep ukalalik, komiklestirme var; popüler olan yapimlarin kaderi herhalde bu... izleyen bilen bilmeyen birseyler söylüyor.

yeni bir kitabi okuyorum, Zeynep belki senin ilginni ceker.
    kurtadam David ve Meta kizimizin hikayesi.
    Tanja Heitmann - Winter Mond
    kitapta hemen begenimi kazandiran ilk sey wolf arkadasin cok fakir, siradan bir hayat sürüsü oldu. aa insan aciyor gel bare bizim evde kal. ben sana bakarim diyorsun

burayi bu kadar boslamayalim, görüsürüz.

8. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

yenı ay cok cok cok güzeldi kitaba da sadık kalınmıs bu sefer ..ilk filmin fiyaskosundan sonra ..
    6-7 ay kaldı bakalım 3.filme ..aam ben 4.filmi bekliyorum bence en guzel kıtap en sonuncu ıdı ..

idilara yazdı:
    yenı ay cok cok cok güzeldi kitaba da sadık kalınmıs bu sefer ..ilk filmin fiyaskosundan sonra ..
    6-7 ay kaldı bakalım 3.filme ..aam ben 4.filmi bekliyorum bence en guzel kıtap en sonuncu ıdı ..
    Evet 4 kitabın içinde ben de ençok sonuncusunu beğendim.Son film nasıl çekilecek merak ediyorum.
    Tutulma ilk film gibi olur diye düşünüyorum.

10. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

elifgencer yazdı:
    idilara yazdı:
    Evet 4 kitabın içinde ben de ençok sonuncusunu beğendim.Son film nasıl çekilecek merak ediyorum.
    Tutulma ilk film gibi olur diye düşünüyorum.
    hatta 5 sezonluk dizi yapsınlar bence sakıncası yok
    sadece ben kurtları normal kurt boyunda düşünmüştüm onlar cok abartılı geldi..sizce de o kadar iri miydi kurtlar ?