542. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 42442492532540541542543544552 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 5.411 ile 5.420 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Ya bu muhalefet milletinden biktik iyice be.. Meyveli agac taslanirmis hesabi vuruyorlar da vuruyorlar ..

Ben izledim bayildim filmimize. Cok cok guzeldi.. Roberti da Kristeni de daha cok begendim bu filmde. Herkes rolunu daha iyi kavramis gibiydi. SOnra filmin cekim tarzi da cok cok guzeldi..Jacob biraz komik kaciyordu ses tonu konusmasi falan o kadar.

Bu kitabi neydi ki filmi nbe oldu diyenler yuzunden sanirim satis rekorlari kirmisti bu seri degil mi?

Sibelcim gidemeyecek misin simdi? Ralf gelene kadar bekleyecek misn izlemek icin? Tuh ya
    S!BEL yazdı:

orda burda new moon icin iyi konusmuyorlar, neden ???
    kitabi neydi ki filmi ne olsun demelerden tutunda, kurtadamlarin iri köpekcik efektiyle komik oldduklarina kadar sasirtici yorumlar yazilmis.

neler oluyor magviiii

birde filme gitmem mucize gibi .. esim aksilik bu ya haftasonu ispanya'dan gelince ertesi günü italya ya gidiyor. bir gün icin sinema plani yapmam zor. arkadasima cocuklari birakmakta istemiyorum.

dardayim, sansisizm, napicam simdi ben

2. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Hepsine katiliyorum Zeynepcim. Ben de cok cok vbegendim.. Sadece Jacob biraz siriiyotdu ama tip olarak degil ses olara konusma olarak..

Bellayi bu filmde ben d ecok cok begendim.. Daha az kasmisti kendini.. Canim Edwardim bambaskaydi zaten..

Yalniz sonunu acayip havada biraktilar..Azicik daha serbetlendirip guzellestirebilirlerdi.

Yalniz Volturi dovus sahnesi konusnda da katiliyorum. Matrix gibi cekim yapmoislar helal olsun..Chris Weitz gercekten super is cikarmisti.

Son birsey eklemek isterim ki Emily cok cirtkindi ya.. ben kitapta Emily i cok guzel sadece yuzunde biraz cizikler olan bir kiz olarak dusunmustum ama gercekten cok cirkin bir kizde.. HAyal kirikligina ugradim.
    Zey.neP yazdı:
    [size=xx-large]NEW MOON S P O I L[/size]

dün izledim geldim filmi kizlar, tek kelimeyle harikaydi
    cok ama cok begedim, kitabi 4 kere okumus biri olarak, biraz hayal kirikligi beklemistim acikcasi... fakat tek kelime negativ birsey yazamam. yönetmeni ayakta alislamak gerekir süper bir is cikarmis, diyaloglar bile birebir di nerdeyse.

kitapta olmaya sadece 2 sahne vardi ve ikiside cok iyi adapte edilmisti filme:

1.harry clearwathernin ölümünü viktorianin hesabina katmakta süper bir fikir olmus.

2.volterradaki dövüs sahnesi ayri bir action katmis filme, zaten kitabi okurken devamli böyle bir sahne beklemistim ben, hadii saglicakla gidin deyince aro biraz sok olmustum

jake tisörtünü cikardigin kizlar ciglik cigligaydi bizim salondada, ben evli barkli yetiskin biri olarak böyle birsey yapmadim tabiki

sinemada bella mike ve jacke in arasindaki sahne cok komikti

wolflu sahlerin hepsi süperdi, cok azdi bence, daha fazla görmek isterdim wolflari

kristen süperdi bu arada tüm film boyu, kitabi okurken yasadigim duygulari tamamen yansitabildi

edward cok perisan bir durumdaydi....

simdi sizin yazdiklarinizi okuyayim.

3. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Vayy taze vampirler geliyor.. Sevgi hosgeldin aramiza. Bu edward hepimizi yakti bitirdi..AMa bir sure sonra kaniksiyorsun merak etme.. Seninki sicak sicak acayip yakar icin simdi..

kelebek yazdı:
    efab yazdı:
    S!BEL yazdı:
    kelebek yazdı:

Sibel`cim cok tesekkur ederim bilgi icin , yazmasamda arada takip ediyorum ama artik dayanadim beklemeye acayip sardi bu kitap beni birde Lost var tabii .....
    LOST dedin aklima Boone 'u getirdin
    Madem lost , vampir filan tanisikligin var o zaman The Vampire Diaries dizisini tavsiye edeyim.
    Boone ( Ian Sommerhalder ) dizide bir vampiri Damon'u canlandiriyor. Ian bu dizideki bakislarini LOSt'a atsaydi ne sawyer kalirdi ne jack
    oo Sevgicim taaa Japonyalara mı geldi bizim Edward

Ahhhh Fatmacim.... hicc sorma fena sardi bu Edward beniii kitapla butunlestim adeta

4. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

ZEeee nolacak simdi baba da mi ortaya cikacak.. E baba yasli bu da vampir mi olacak..

Ben 10. bolumu adam gibi izleyemedim..Acayim dogru durust izleyimd e yorumumu yapayim bari.
    S!BEL yazdı:
    The Vampire Diaries izleyicisine yeni haber

Artık Damon ve Stefan Salvatore kardeşlerin bir babaları var!

2006′da da Dexter dizisinin başrolündeki Dexter’ın babası rolünde de oynamış olan James Remar, birkaç Vampire Diaries ve Dexter bölümünün yönetmenliğini üstlenmiş Marcos Siega tarafından Baba Salvatore rolüne seçildi.
    55 yaşındaki aktör 2 Aralıkta çekimler için Atlanta’ya uçacak. Mystic Falls üçüncü bir Salvatore’u daha kaldırır mı dersiniz?

ALINTIDIR.

BU habere cok sevindim, begendigim basarili bir oyuncunun diziye katilmasina ve özelikle baba salvatore nin gelisine de ayri sevindim.
    Dexter dizisinde Dexter morgan'in babasi hArry hosgeliyor
    takdir ettim , iyi secim

5. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

kobipaşa yazdı:
    Ben de perşembe akşamı gideceğim,eşimin Mr Piggy olması nedeniyle erteledik
    Benim ufaklıkta çok gelmek istiyor,TR de yaş sınırı koymamışlar,sizin oralarda nasıl durum?
    Burada M. Yani Mature (olgun) kisiler seyredebilir diye tavsiye ediyor. Lise cagi gencleri ve uzerinin seyretmesini tavsiye ediyor genel olarak aslinda ama yas siniri vermeden.

8-10 yasindaki kizlari gorunce sinemada sasiriyorum ben dogrusu.

6. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

[size=x-large]SPOILER![/size]

Ben de katiliyorum Zeynepcanim sana.

Beni Volturi dovus sahnesi cok etkilemedi ama mesela. Edward'i basamaklara carptiklari sahneyi fragmana koymamis olmamalarini dilerdim mesela. Sikayetciyim ben fragmanlardan. Gormek istemiyorum abi.

Mumkun oldugunca Alacakaranlik ve Harry Potter serisi filmlerine ait fragmanlardan kacinacagim artik zaten. Melez Prens ve Yeni Ay'dan sonra bu karari aldim.

Kristen kesinlikle cok iyiydi bu sefer. Odasinda sandalyede oturuken aylar gecti ya. Orasi pek guzeldi mesela. Cok guzel yapmis Chris abi.

Dun Kristen'in Adventureland isimli filmini izledim. Tavsiye ederim ama cocuklarla izlemeye uygun degil. Genclik hikayesi. Basrolde oynayan cocuk iyiydi.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Bayrama ne$e -cosku- ask katan bu Vampir arkadasa ne dersiniz

EdwardTeam cilerim gözünüz gönlünüz acilsin, bayram sekeri niyetine atistirin.

Hepbirlikte mutlu, ne$eli, saglikli nice bayramlara...
    Bayraminiz kutlu olsun.))

gçenlerde ünlü sabah habercisi!!new moon filmi için"17 yaşlarındaki gençlerin gidebileceği çok basit film"dedi

çok zoruma gitti çok bu kadar ağır konuşma haketmyor filmimiz..kınadım sayın haberciyi :-x

sevgilerimle...

İlk filmden sonra özellikle kitabını almadım bu film sürpriz olsun diye ama o yakışıklı edwardım hayal oldu bu film de jacob çok ön plandaydı bir an yakınlaşmalarını bile istedim Bella ile...Bellayı zaten normal bir adamla görmek imkansız kurtadam olduğunu öğrenince jacob dan da etkilendi.O babyface edward nereye giti yaaaaaaaaaa canım benimmmmmm.İlk filmde çok aşk kokusu olduğundan bu daha sıradan geldi bana,ilkler her zaman güzeldir...