Bu listeye göre mutfakla görüşüp sayı bildireceğim
o sebeple listede olmayan eklensin, gelemeyen belirtsin lütfen.
Katılım Listesi:
1-Murat
2-Yeşim
3-Deniz
4-Mine
5-Dafne Berrak
6-7-selinka2003 (2 kişi)
8-Canom
9-aysel
10-11-durucum(2 kişi)
12-13-Yelizz (4 kişi)
14-Aysuda
15-laledevri
16-nurk
17-ay-suda
18-sudemnaz
19-medip
20-seydaoguz
21-
-----------------------------------
Sevgili dostlar
öncelikle bu organizasyon www.annecocuk.com organizasyonudur.Ben sadece duyuru, listeleme ve organizasyonla ilgileniyorum.
22 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00-17.00 ARASINDA BULUŞUYORUZ
Üstelik bu sefer 10 kişi 15 kişi değil...hedefimiz min.70 annecocuk üyesini buluşturmak, kaynaştırmak.
Çocuklarımızı, eşlerimizi, ailelerimizi birbirileriyle tanıştırmak...Sitemizi daha sağlam dostluklarla perçinlemek...
Bu erken yılbaşı kutlamasında yurtdışından, İstanbul dışından da üyelerimizi bu büyük buluşmada ağırlamak arzusundayız. Arzu eden üyelerimiz yılbaşı hediyelerini bu organizsyonda çekilişte çıkan kişiye verebilirler.
Tüm üyelerimizi eşleriyle ve çocuklarıyla bekliyoruz.(Bekarlar o güne kadar sevgili bulmak zorundadır,"Ben Yalnız ve özgür bir kadınım, tek başıma geleceğim" diyenlere gıpta veya esef edilecektir)
Çocuklara yemek sonrası çizgi film seyretme olanağı bulunmaktadır.Sigara içen üyelerimiz için açık havada korunaklı ve ısıtılmış özel bölüm imkanı vardır.
Tarih:22 Kasım Pazar
Saat:14.00-17.00
Yer:Galatasaraylılar Derneği
1.Levent
Çalıkuşu Sok No:7 (Levent Çarşı meydanında İş bankasının yanındaki sokaktan giriniz, 50 metre sonra solda)
Menü:
2 çeşit Tepsi Böreği (Ispanaklı-Patatesli)
Sebzeli Skeewer (Kadınbudu köfteli sebze şiş)
Yoğurt soslu Mücver
Mini Sigara Börekleri
Yufkalı Sosis Şişte
Meyve
Çay- Kahve Meşrubat
Fiyat:
Büyüklere 30 TL
Çocuklara 20 TL
GELECEK OLANLAR LÜTFEN BU FORUMA KİŞİ SAYISINI BELİRTEREK YAZSIN...
TEŞEKKÜRLER