3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Tavuk Çorbası

Tavuğu haşladıktan sonra didikler şehriyesini atarım biraz kaynadıktan sonra 1-1,5 kaşık yoğurt, 1-2 diş sarımsak, yarım limon ve 1 kaşık un ile terbiyeler altını kapatırım. İçine nohut atanlar da var denemedim ama güzel olacağını düşünüyorum.Çok lezzetli oluyor beğenen bir kaç kişiye tarif vermişimdir.

Re: Tavuk Çorbası

Arabaşı çorbası:

Unu tereyağ ile koyulaşıncaya kadar kavurun bir kenarda

dursun.Bir tencerede salça acı biber ve zeytinyağını

kavurup tavuk suyunu ilave edin daha sonra içine

kavurduğunuz unu topaklanmadan ekleyip devamlı karıştırın

en son didikllediğiniz tavuk etlerini ekleyin bol

miktarda...Afiyet olsun...

honan yazdı:
    Zaten tavuğu önceden iyice pişirip sonra çorbaya dönüştüreceğim, yoksa hiç pişmez Sonra parçalayıp sırayla denerim tarifleri artık
    YLDZ yazdı:
    Pişmez kolay kolay köy tavuğu Pek hayallere dalma.Adamakıllı pişirebil, yeter
    Köy tavuğu o kır senin bu bayır benim gezdiği için kaslı olur, bizim marketen adldığımız bir metrekare alanda büyüyüp yağ bağlamış tavuklara benzemez.O yüzden dedim iyice pişir yeter. Ondan sonra midenin sesi nereye götürürse seni

Tavuğu haşlarım.Etlerini dider bir kenara alırım..

Sonra 1 yumurta 2 kaşık un ve 4-5 kaşık yoğurtu çırpar , tavuğun suyunu ekler ateşe alır, kaynayana kadar karıştırırım.
    Dittiğim etlerle beraber 4 diş ezilmiş sarımsağıda atar , biraz kaynatırım..

En son istenirse üstüne yağ ve kırmızı biber yakar dökerim..

Daha bu akşam yaptım, herkes bayılır bu çorbama..

Bu tavuk suyu çorbası ertesi güne kalsa sorun olur mu? Ben akşam saat 8 gibi evde oluyorum, eve gittiğimde oğlumla çoğunlukla yemeğini yemiş oluyor. Yemekleri birgün önceden hazırlıyorum malesef. Tavuk suyu çorbada yapmak istiyorum, şuan bide hasta tam zamanı. Evde benim dışımda yemek yapacak biri yok, eşim sadece yedirme konusunda uzman. Acaba eve gidince tavuk suyu çorbası yapıp dolaba koysam ertesi gün öğle ve akşam oğlum içse sakıncası olur mu

Düdüklüde tam bir saatte pişti kerata
    YLDZ yazdı:
    honan yazdı:
    Zaten tavuğu önceden iyice pişirip sonra çorbaya dönüştüreceğim, yoksa hiç pişmez Sonra parçalayıp sırayla denerim tarifleri artık
    YLDZ yazdı:
    Pişmez kolay kolay köy tavuğu Pek hayallere dalma.Adamakıllı pişirebil, yeter
    Köy tavuğu o kır senin bu bayır benim gezdiği için kaslı olur, bizim marketen adldığımız bir metrekare alanda büyüyüp yağ bağlamış tavuklara benzemez.O yüzden dedim iyice pişir yeter. Ondan sonra midenin sesi nereye götürürse seni

sirke koyuyoruz yazılmışya ne sirkesi konuluyo bende denemek isterim?

8. Re: Tavuk Çorbası

oğluşum_a yazdı:
    Bu tavuk suyu çorbası ertesi güne kalsa sorun olur mu? Ben akşam saat 8 gibi evde oluyorum, eve gittiğimde oğlumla çoğunlukla yemeğini yemiş oluyor. Yemekleri birgün önceden hazırlıyorum malesef. Tavuk suyu çorbada yapmak istiyorum, şuan bide hasta tam zamanı. Evde benim dışımda yemek yapacak biri yok, eşim sadece yedirme konusunda uzman. Acaba eve gidince tavuk suyu çorbası yapıp dolaba koysam ertesi gün öğle ve akşam oğlum içse sakıncası olur mu

niye olsunki dolapta bekledikten sonra
    her türlüsü şifadır

http://www.oktayustam.com/site/detay.aspx?ICERIKID=hpYYBaE0FK4=&ICERIKTIPID=mIpw1 Xy1bqw=

çok güzel bir tarif...

10. Re: Tavuk Çorbası

ladybug yazdı:
    Ben once tavugun suyunu soyle cikariyorum.

Tavugun derisini yuzuyorum iyice yiklayip tencereye koyuyorum. Bir adet kuru sogani, bir adet sarimsagi(1 dis degil) soyup ekliyorum. Kereviz sapi, havuc, tuz, karabiber ekletip kisik ateste iyice yumusayana kadar pisirip sonra suzuyorum suyunu.

Corba icin bu tarifi yapiyorum. Cok guzel oluyor.
    Hahh bende bu tarifi vermek istemiştim.Yalancı işkence diyorum be bunaaa