Kendisiyle dün azıcık ucundan müşerref oldum.
O kadar lezzetliydi ki dayanamadım bugün bir taneyi mideye indirdim.
Bir taneden bişey olmaz di mi
Büyüklüğünü de göstereyim de kamuoyunu yanıltmayayım
Kendisiyle dün azıcık ucundan müşerref oldum.
O kadar lezzetliydi ki dayanamadım bugün bir taneyi mideye indirdim.
Bir taneden bişey olmaz di mi
Büyüklüğünü de göstereyim de kamuoyunu yanıltmayayım
Afiyet olsun Elif.
Bende 1 haftadır diyeti bozdum, yediklerimin ardından pişmanlık duyuyorum. AFİYET OLSUN.
Oldu vallaSmyrna yazdı:
Afiyet olsun Elif.
Teşekkür ederim
Hazır bozmuşken bunu da aradan çıkargül-ece yazdı:
Bende 1 haftadır diyeti bozdum, yediklerimin ardından pişmanlık duyuyorum. AFİYET OLSUN.
elifciğim şu grib salgınından bol bol meyve suları ile uğraş tavuk suyuna çorbalar tatlıları unuttuk biz evde.sütlü tatlı yapıyorum çocuklar için ama hamur işi tatlıların yerini tutmuyor.valla iyiki hamile değilim gece gece nasıl canım çekti.çocuklarda neşeliydi kızımda iyi sayılır bu gece bu neşeyle bir tepsi yerdim büyüklüğü önemli değil valla.elif74 yazdı:
Hazır bozmuşken bunu da aradan çıkargül-ece yazdı:
elif tatlıyı alıntıladığımı sanırken gül ece nin yazısını alıntılamışım.eeeeee yarı uykulu
Hımmm bayılırımm
Yılbaşından yılbaşına yapma kararı almıştım evde ,pekte birşey kalmadı yılbaşınada zaten bol bol yapacağım ve patlayana kadar yiyeceğim .
Afiyet olsun iyi yapmışsın Elif
Afiyet olsun,yaraMAsınameno66 yazdı:
elifciğim şu grib salgınından bol bol meyve suları ile uğraş tavuk suyuna çorbalar tatlıları unuttuk biz evde.sütlü tatlı yapıyorum çocuklar için ama hamur işi tatlıların yerini tutmuyor.valla iyiki hamile değilim gece gece nasıl canım çekti.çocuklarda neşeliydi kızımda iyi sayılır bu gece bu neşeyle bir tepsi yerdim büyüklüğü önemli değil valla.
Bence o kararı değiştir, bundan sonra kurbandan kurbana yap. O daha yakınTibet yazdı:
Hımmm bayılırımm
Yılbaşından yılbaşına yapma kararı almıştım evde ,pekte birşey kalmadı yılbaşınada zaten bol bol yapacağım ve patlayana kadar yiyeceğim .
Afiyet olsun iyi yapmışsın Elif