mekan da güzel , gelenlerde. ama büyük buluşma böylemi olur yaa. biz nasıl gelelim??
neyse kulaklarımızı çınlatırsınız artık sizde
çok çok eğlenmenizi dileiyorum.
sevgiler
mekan da güzel , gelenlerde. ama büyük buluşma böylemi olur yaa. biz nasıl gelelim??
sevgiler
Gelmek çok isterdim/dik aslında.
Güzel ve samimi bir buluşma geçirmeniz dileğiyle.
Bu arada bu buluşmalar yaz aylarına ayarlansa daha iyi olmazmı, hem günlük güneşlik, açık havada olur, hem gelmek isteyenler soğuk dolayısıyla vazgeçmemiş olur.
Bir sonrakini yine, ortada bir yerde yaparız, hemde görüşmüş oluruzgülben yazdı:
sevgiler
Katılamasam da kıskansam da hoooppp yukarıYeşim_Yıldırım yazdı:
Bir sonrakini yine, ortada bir yerde yaparız, hemde görüşmüş oluruzgülben yazdı:
sevgiler
Yeşimmmm orta yer: KONYA
yeşim yarın yatılı misafirlerim geliyor.arkadaşıma floryada ev bakıp yerleşmesine yardımcı olmaya çalışıcam.bir süre sitede olamıyabilirim.şu anki duruma göre ya gelemicem yada arkadaşımı alıp gelirim.bunu şimdiden yazdımki bu gün eşimle yaptığımız proğrama göre bayrama kadar her gün bir koşturmacamız var.oğlum ben seni götürürüm diyor ama ben söz verip tutmamayı sevmiyorum.o yüzden beni listede belli değil olarak göster.
listeye site üyülerimizden
sudemnaz tek kişi olarak ekleye bilirsiniz bir aksilik olmazsa oda gelecek çünkü aynı yerde çalışıyoruz ve benim canım arkadaşım ben gelirimde o gelmezmi kıskanç kadındır o
bende tek kişi listeye için bigi
beraber gideriz, ne güzel olurG.BULUT yazdı:
Gelmek çok isterdim/dik aslında.
Güzel ve samimi bir buluşma geçirmeniz dileğiyle.
Bu arada bu buluşmalar yaz aylarına ayarlansa daha iyi olmazmı, hem günlük güneşlik, açık havada olur, hem gelmek isteyenler soğuk dolayısıyla vazgeçmemiş olur.
Yeni kullanıcı adını güle güle kullanV!LDAN yazdı:
beraber gideriz, ne güzel olur
teşekkür ederim YeşimYeşim_Yıldırım yazdı:
Yeni kullanıcı adını güle güle kullanV!LDAN yazdı:
beraber gideriz, ne güzel olur
gelmeyeceğim kesinleşti.. sizlere iyi eğlenceler