531. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 31431481521529530531532533541 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 5.301 ile 5.310 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Oooo siz buralara ugrarmiydiniz Eylem hanim.. Hangi daglarda kara kara kurtlar oldu..Yoksa Jacob mi oldu , haydi insallah. Hosgeldin hayatim, hep gel sen buraya..

Ya kizlar ben daha izleyemedim son bolumu..Beli simdi izlerim..Kizlarin okul tatildi gectigimiz hafta, o yuzden bilgisayar cok nadir elime geciyro. Ne damondan ne stephandan haberim var.

Damon cok hos ama benim gonlum Stafana kayiyor yahu.. Cok bir ayri Edward havasi var.. Edwardin dizilestirilmis hali adam resmen..

Eylem ne ara kitrabi aldin da okudun pes abi.. Valla dizilerin kitabini okuma konusnda ben de Sibelle ayni fikirdeyim.>Diziyi izleyince kitaplar ao zevki vermiyor bana.

Hepinizi operim.
    michelle yazdı:
    FEL!ADE'cim sanırım doğru yerden yazdım,hep karıştırıyorum nereden mesaj yazacağımı

Uzun uzun süre sonra merhaba,az önce çayımı içerken mesajlarınızı okudum. Sanırım hemen herkes V.Günlükleri'nin hastası olmuş. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ben de koyu Damon'cıyım. Gerçi Stefan'da tatlı ama Damon'ın o vahşi çekiciliği insana Stefan'ı unutturuveriyor.

Dizinin kitap serisini okudunuz mu? :roll:

2. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

begenmenize sevindim vampirellalar, fotolarin cogu yeni Vanityfair cekimlerinden, www.robertpattinson-tr.com sagolsun müzigide alice baci tavsiye etti doya doya izleyin

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:

Ben 19 Kasim'da gidecegim. Daha once soylemis miydim babaannecigim?

Ilk 3 traileri izledim, gerisini ozlemiyorum. Harry Potter'da yaptiklari gibi bunda da suyunu cikardilar cunku. :roll:

Serendipity yazdı:
    Nasilsiniz vampirellalarim, Esme is reporting.

21 Kasim gecesi gidecegiz filme, ben C.tesi calistigim icin. Bella'nin havaya firladigi sahne disinda hic bir sey izlemedim, izlemek de istemiyorum.

Ben baska vampir turevleri seyretmedim arkadaslar, o yuzden katilaiyorum sohbetinize, The Twilight series #1 forevir.
    söylemistin
    bende 25. Kasim´i beklememek icin 22. Kasim Pazar sabahi gidecegim. Double Feature yapiyorlar ogün ofiziell tarih öncesi, önce Twilight izleyecegim sonrada New Moon
    ben daha yeni ay'ı izlemeden diğerlerinin telaşına düştüm..ne zaman nasıl çekilcek derdindeyim...

robert ve kristin

Bunlar da neyin nesi, neller oluyor )

5. Re: robert ve kristin

bilmemki neler olmus giyinmisler kusanmislar....

serpil-hale-hande yazdı:
    Oooo siz buralara ugrarmiydiniz Eylem hanim.. Hangi daglarda kara kara kurtlar oldu..Yoksa Jacob mi oldu , haydi insallah. Hosgeldin hayatim, hep gel sen buraya..

Ya kizlar ben daha izleyemedim son bolumu..Beli simdi izlerim..Kizlarin okul tatildi gectigimiz hafta, o yuzden bilgisayar cok nadir elime geciyro. Ne damondan ne stephandan haberim var.

Damon cok hos ama benim gonlum Stafana kayiyor yahu.. Cok bir ayri Edward havasi var.. Edwardin dizilestirilmis hali adam resmen..

Eylem ne ara kitrabi aldin da okudun pes abi.. Valla dizilerin kitabini okuma konusnda ben de Sibelle ayni fikirdeyim.>Diziyi izleyince kitaplar ao zevki vermiyor bana.
    Arada geliyorum böyle işte,birazda seni buradan kızdırayım dedim.

Jake'e lütfen laf söylemeyiniz,ayrıca sizi Stefan'ı Edward'a benzettiğiniz için kınım kınım kınıyorum. Bu Edward'ın üstüne gül koklamak demek oluyor bence.

Ben okurum hayatım,zati senede bir kere ciltli vampir kitabımız çıkıyor onuda okumamazlık etmek olmaz. Önceki mesajımda kitapları okumamak lazım dedim ama aslında okuyup hikayenin asıl nasıl geliştiğini görmek daha bir başka oluyor. Bu serinin 3. ve 4.kitapları bence çok heyecanlı ve harika olacak. Ama diziyle kitapları karşılaştırırsam bence dizi daha klişe yollardan gidiyor. Kızın esas erkeğin vampir olduğunu öğrenmesi,onu istememesi,sonra geri dönmesi bla bla ve bla. Bunları pek çok kez gördük. Ama asıl kitapta olanlar daha sıra dışı. Bakalım o sıra dışılığı diziye taşıyacaklar mı?

Şunu da demeden geçmeyeceğim başrolde ki oyuncu fiziken tam bir Bella çakması olmuş. Ama sadece çakmalığıyla kalmış tabii... Kitaptaki Elena dizidekinden çok daha ilginç bir karakter ve çok daha güzel.

Ahhh Dimitri varken Stefan'da kimmiş deyip mesajıma son veriyorum....

Re:merlin ve edward

selam arkadaşlarım.ne zamandır anne cocuğa girmiyordum.eşimin facende uğraşıyorum.orada twiliyt ve merlin diye gruplar bile açtım.ben sizden bi haberken orda neler yapıyomusum.özgür yalçın.eklersiniz.yaada bi bakarsınız

michelle yazdı:

Ahhh Dimitri varken Stefan'da kimmiş deyip mesajıma son veriyorum....
    Al benden de o kadar. son sozüm hep onunla bitiyor.
    Dimitri icin özel görüsme ayarlayalim. en iyisi ikinci kitabi oku, artik Dimitri'den baskasini gözün görmesin, sonra bulusalim.

Merak eden arkadaslar icin Vampir Akademisi / Richelle Mead serisini okuyoruz.

Mesajini bitirme sen yaz, ne cok kahramanimiz olustu. Edward, Stephan, Damon , BIll, Eric vs...
    Sen True Blood pirisin bilirsin, kitaplarda BIlle ne oluyor söylesene bana ))

Sizi gidi sizi,.. ekran seksapeligi bu olsa gerek. her cekimde birbirlerine cok yakistiklarini kanitliyorlar.

Robert'in diz cöktügü resim cok cici olmus, ha söyle evladim afferin

Re:merlin ve edward

melike_yalcin_ yazdı:
    selam arkadaşlarım.ne zamandır anne cocuğa girmiyordum.eşimin facende uğraşıyorum.orada twiliyt ve merlin diye gruplar bile açtım.ben sizden bi haberken orda neler yapıyomusum.özgür yalçın.eklersiniz.yaada bi bakarsınız

merhaba,
    kendi adima katilamiyacagimi söyleyebilirim. facebook üyeligim yok; bu platformda yazismak istersen burdayim )