[size=xx-large]Cadılar bayramımız kutlu olsun cadılarım [/size]Zey.neP yazdı:
[size=x-large]bende Cadilar Bayramimizi kutlarim Cadilarim [/size]ladybug yazdı:
[size=x-large]Cadilar Bayraminiz Kutlu Olsun Cadilarim![/size]
[size=xx-large]Cadılar bayramımız kutlu olsun cadılarım [/size]Zey.neP yazdı:
[size=x-large]bende Cadilar Bayramimizi kutlarim Cadilarim [/size]ladybug yazdı:
[size=x-large]Cadilar Bayraminiz Kutlu Olsun Cadilarim![/size]
Cadilariiiim,
Bayraminizi kutluyor hepinize birer butter bear yolluyorum!!!
Trick or Treat, Trick or Treat,
Give me something good to eat,
If you don't we don't care,
We'll pull your underwear
Cadilarim donlariniza sahip cikincamomile yazdı:
bugun bizim bizdiklar bunu soyluyodu bende onlardan ogrendim
1 torba sekerle cok mutlu ve yorgun dondu emr,normal kosullarda 5 dakka yurumez 2 saat gezip geldiler hemde aksam karanliginda,bensiz tuvalete gitmez halbuki
cok eglendiler bocukler
Simya'ninAnnesi yazdı:
Eeeeeee isin ucunda bi dunya seker ve 'yeteeer, cok yedin' diyemeyecek anne. hani ozel gun ya. Akilli cocukcamomile yazdı:
normal kosullarda 5 dakka yurumez 2 saat gezip geldiler hemde aksam karanliginda,bensiz tuvalete gitmez halbuki
cok eglendiler bocukler
Benim kuzu hala babayla disarida. Benim de her kapiyi acisimda elim ayagim titriyo. Az evvel 6 kisilik genc bi grup geldi. Once odum koptu korkunc gorundukleri icin. Sonra rahatlayip bir de firca attim onlara, fazla gurultu yapmayin bebek uyuyo diye Bir grup hortlaktan 'pardoon, ozur dileriz' sozlerini duymak baya keyif vericiydi
carparim hortlaksan hortlaklini bil zindik deseydin
valla bu bizim ilk kutlamamizdi,bu kadar eglenceklerini tahmin etmemeistim fekat ben eve donene kadar accik gerildim itiraf edeyim
5 arkadas ve baslarinda bir helper vardi sadece cok sukru sag salim donduler
hayatimin en guzel halloweeniydi dedi emre sanki baska kutlamis gibi yavrum benimSimya'ninAnnesi yazdı:
Eeeeeee isin ucunda bi dunya seker ve 'yeteeer, cok yedin' diyemeyecek anne. hani ozel gun ya. Akilli cocukcamomile yazdı:
normal kosullarda 5 dakka yurumez 2 saat gezip geldiler hemde aksam karanliginda,bensiz tuvalete gitmez halbuki
cok eglendiler bocukler
Benim kuzu hala babayla disarida. Benim de her kapiyi acisimda elim ayagim titriyo. Az evvel 6 kisilik genc bi grup geldi. Once odum koptu korkunc gorundukleri icin. Sonra rahatlayip bir de firca attim onlara, fazla gurultu yapmayin bebek uyuyo diye Bir grup hortlaktan 'pardoon, ozur dileriz' sozlerini duymak baya keyif vericiydi
[quote]
camomile yazdı:
hayatimin en guzel halloweeniydi dedi emre sanki baska kutlamis gibi yavrum benimKiyamam. Guzel uyur bu gece o yorgunluk uzerine..
Cumlenize iyi geceler efem..
bende herkese hayirli halovinler diler,cadi bacilarimin ellerinden sikarim
[quote]
Simya'ninAnnesi yazdı:
camomile yazdı:
hayatimin en guzel halloweeniydi dedi emre sanki baska kutlamis gibi yavrum benimKiyamam. Guzel uyur bu gece o yorgunluk uzerine..
Cumlenize iyi geceler efem..
merlinin puntuanli donunu rahat birksinlarda gerisi önemli degiillSimya'ninAnnesi yazdı: