Izledim nete düser düsmez.Zey.neP yazdı:
izledim ben 6. bölümü kizlar... kimler izledi???
Sen sor ben söyleyeyim. Nerden baslasak .. Damon mu Stefan mi
Damon nun dansi mi
Damon nun dansi mi
evek dansdan basliyalim balkongeläner´e (nedir bunu türkcesi??) ucup kivirmasi bana biraz itici geldi, kendimi birden pip showda gibi hissettimS!BEL yazdı:
Damon nun dansi mi
5. ve 6.bölümü bu akşam izleyeceğim..Zey.neP yazdı:
Akşam yorum yazarım
iyi seyirler sen simdi en iyisi gözlerini kapa, spoil yapacagiz azicikkobipaşa yazdı:
Akşam yorum yazarım
Zey.neP yazdı:
S!BEL yazdı:
Damon nun dansi mi
evek dansdan basliyalim balkongeläner´e (nedir bunu türkcesi??) ucup kivirmasi bana biraz itici geldi, kendimi birden pip showda gibi hissettim
[size=large]SPOILER [/size]
Balkongälender = Trabzan-Korkuluk olabilir mi ?
neyse ya sen Damon'un kivirmasina odaklan.. niye begenmedim ayol cok cok very gooodddddd iyiydi Dönüstürme esnasinda ki bakislari feci bir o kadar da ürkünctü. Pisman olacagim dedi ya dedim evet bu saskin kizi vampir yapiyorsun oysaki ben onun diziden gitmesini isterdim cok itici geliyor Vicki bana.
Neyse efendim Stefan'in ic karartan, üzüntülü hali bana dokundu. Konu cok tanidikta olsa oyuncular iyi Stefan - Elena yüzlesmeside gercekci olmus. Bella- Edward gibi degildi. Bella malum canina susamis gibiydi Elena henüz kafayi yemedi.
yine dansa gelicem ama o müzik cok güzeldi. baktim sarkiyi buldum Depeche Mode - Enjoy The Silence
Farketmez,ben spoilsever bir bünyeyimZey.neP yazdı:
iyi seyirler sen simdi en iyisi gözlerini kapa, spoil yapacagiz azicikkobipaşa yazdı:
Akşam yorum yazarım
Alacakaranlığa başlamadan önce Renesmee 'yi biliyordum..O kadar yani
trabzan evek damon bana genel olarak itici geliyor biraz.... tipim degil
stefan elena yüzlesmesini bencede cok güzeldi, geci elenanin "what are you" diyip durusu plak takilmasini animsatti bana stephanin tekrar pesinden gidip anlatmaya calismasini cok begendim, sana hicbir zaman zarar vermem deyisinde erim gittik resmen..... salak elenada evden kovdu yavrucagizi
damon vickinin koltuga kan bulastirmamasi icin vampire dönüstürdüya, koptum itici gelsede bana cok gülüyorum ona
katherin bacida az degilmis yani, iki kardesi bi arada götürüyormus serpil daha önce spoillemisti sanirim, yoksa öyle olacagini düsündügünü yazmisti, damon ve stefani onun dönüstürmesine sasirmadim bu yüzden.....
neyse sonra yazarim yine, cikiyorum simdi, susadim
[size=large]SPOILER [/size]
Damon (Ian ) cok iyi kötü oynuyor. Ses tonu ve mimikleri tam karetere uyuyor. ve bence tam bir sexy b..ch - chick
gecmisi gördük oradaki Katharina cok güzeldi, Elena da saclarini öyle yapsin dedim
Sana katiliyorum neydi o öyle : Sen nesin iste bilmem ne ? neyse ne karsinda durana baksana sen cocugum
Elena aklini peynir ekmekle yememis.
asktan gözü kör olmadi Stefan'i sinava cekecek sözümona, gelecek bölümde Damon'a bile mum olabilir gibime geliyor.
Damon sanki haksizliga ugrayan tarafmis gibi bir his uyandi bende, acaba Stefan mi onu isirdi ???
Elena sen seni dönüstürene tesekkür ettin mi dediginde sanki tuhaf bir bakisi vardi.
şu an yoğurdumu kaşıklıyorum, vampir hayattan uzaklaştım mı ne
Bu aralar büyücülerin atası Merlin ile mutlu mesut bir hayat yaşamaktayım. Charlie bıyıklarını kesinceye kadar Merlin ile kalmaya devam edeceğim.Zey.neP yazdı:
merlin var birde simdi yemi bitermi annenin hicserpil-hale-hande yazdı:
Uyyy insan canavari annem gelmis..Kacan kurtulamiyor elinden.. Ama ne hikmetse evlendigi adamlarin ikiside ne vampir ne buyucuu.Uhdesimi kaldi icinde nedir.. Annecim yeni yemler var mi gundemde yoksa elindeki BIll-Charlie ikilemesiyle devam mi diyorsun?harry_potter yazdı:
Zey.neP yazdı:
yasIIk kizcazaS!BEL yazdı:
sabah sabah buna güldüm.
o vampir bu vampir derken gül kizlarimizin akli iyice karisti
sözlükten :
böyle sanal karakterlere besledigim a$k yüzünden ili$ki ya$ayamiyorum. tani$tigim adamlar siradan geliyor bana. bitutam edward, bitutam bill, bitutam ondan, bitutam bundan derken psikopatin allahini bulacam yakinda *
bu kizcegiz yine iyi benim vampir listem epey kabarik
Edward
Bones
Bill
Eric
Damon
Stefan
Sebastian
Lachlain
vs. vs.
benim listem söyle
James gibi pis bakacak
Bill gibi yasi yasima olacak
Jasper gibi güzel baseball oynayacak
Emmet gibi cool olacak
Edward gibi acili bakislari olacak bazen
Stefan gibi italyan asilli olacak
Damon gibi masmavi gözleri olacak....
tamam tamam rüya görmeyi birakip colugumun cocugum yanina gidiyorum
bir anda düştüm gülmekten yerlere
Vampir filminde bir insana aşık olmuş ben (söz konusu Bella'nın babası Charlie) sizleri anlayamıyorum
Tamam daya yemeden yapayım listemi
büyücü olacak, vampir gibi cool davranacak
yeter fazla birşey istemiyorum
Ne yapsam ne etsem büyücülerden başkasını görmüyor gözüm.
Çok ısrar ederseniz belki bir kurtadam alırım, hepsi o kadar.