Evet, kivirtma dersinde cok basarili oldugunuz soyleniyor. Bravo, cok sikidimsiniz, Gryffindorlu kizlara calistirin biraz, erkek fatma gibi hepsi.
Evet, kivirtma dersinde cok basarili oldugunuz soyleniyor. Bravo, cok sikidimsiniz, Gryffindorlu kizlara calistirin biraz, erkek fatma gibi hepsi.
puhahahhahahah formundasin yine bellacimSerendipity yazdı:
kömürlükte toplasalim cadilar
Ginny, çalmadığın imzam kalmadı.Zey.neP yazdı:
Zaten Harry'i almıştın elimden. Şimdi de Merlin'i mi alacaksın.
Pes vallahi pes.
Arthur'u al, kaybol. Gözüm görmesin bir daha seni.
Şu Fransız'ın çekecek ne çok çilesi varmış ay
Ben geldiiimm.Siiz seviyorum cadilar. Opuyorum hepiciginizi..Hediyesiz gelmedim tabii kine.. Buyrun canlarim benim. Mucuk mucuk
Fleur, sen daha Merlin'in kim oldugunu bilmez donsuz dolasan biri sanirken Merlin benim imzami susluyordu
Bu durumda ilk hirsiz kim? Tabii ki sen! Gelinimle ugrasma!
harry_potter yazdı:
Ginny, çalmadığın imzam kalmadı.Zey.neP yazdı:
Zaten Harry'i almıştın elimden. Şimdi de Merlin'i mi alacaksın.
Pes vallahi pes.
Arthur'u al, kaybol. Gözüm görmesin bir daha seni.
Şu Fransız'ın çekecek ne çok çilesi varmış ay
Serpil seni bir yakalarsam hahahaha!
Ne ettin ogluma!
Koptum
serpil-hale-hande yazdı:
Ben geldiiimm.Siiz seviyorum cadilar. Opuyorum hepiciginizi..Hediyesiz gelmedim tabii kine.. Buyrun canlarim benim. Mucuk mucuk
Ben kömürlüğe falan gitmem, Bellatrix korkutuyo beni
Zey.neP yazdı:
Hahahahahahaaaaserpil-hale-hande yazdı:
Aksam aksam iyi geldi..
O ara selam cadilarim, komurlukte mi toplaniyoruz napiyoruz? Ugramadim uzun suredir. Gidip kendimi son filmde izleyemedim de utaniyorum kendimden
Insan yani cadi utanir bunu soylemeye. Sus soyleme bare.Simya'ninAnnesi yazdı:
O ara selam cadilarim, komurlukte mi toplaniyoruz napiyoruz? Ugramadim uzun suredir. Gidip kendimi son filmde izleyemedim de utaniyorum kendimden