Günaydın.
Süpürgeme atlayıp uçasım geldi.
Günaydın.
Hoşgeldin Prof.Sproutnerdogan yazdı:
Günaydın.
Profesörüm sizinle görüştük yakın zamanda kısmen de olsa, en azından muggle eşim görüştü, telefonlaştık.
Çetenin bir kısmı ile görüşeli çok zaman oldu, bir kısmı ile ise daha hiç tanışmadım bile.
Gene ara, gene konuşalım.harry_potter yazdı:
Hoşgeldin Prof.Sproutnerdogan yazdı:
Günaydın.
Profesörüm sizinle görüştük yakın zamanda kısmen de olsa, en azından muggle eşim görüştü, telefonlaştık.
Çetenin bir kısmı ile görüşeli çok zaman oldu, bir kısmı ile ise daha hiç tanışmadım bile.
Rowling yeni bir HP yazsa keske... toplasirdik ozaman yine....harry_potter yazdı:
Günaydın sevgili çetem!
Ginny, Molly, Lily, Hermione, Bellatrix, Cho, Tonks ve Luna, hepimizin tekrar toplandığı günleri özledim.
Little Vingins dolaylarından ağıt yakacağım şimdi sizlere gelmezseniz haberiniz olsun.
Accio Çete!
imzamdada görüldügü gibi izledim merlini sonunda
cok güzeldi, ilk 2 bölüm yayimlandi..... uzun lafin kisasi begeindim.... haftaya cumartesiye diger 2 bölüm yayimlanacak... ondan sonraki haftalar sadece 1 bölüm.
merlinin sakar halleri cok tatli arthur da pek seker
Tavsiye ettigim dizileri izleyin canlarim. Pisman olamaycaksiniz.Zey.neP yazdı:
imzamdada görüldügü gibi izledim merlini sonunda
cok güzeldi, ilk 2 bölüm yayimlandi..... uzun lafin kisasi begeindim.... haftaya cumartesiye diger 2 bölüm yayimlanacak... ondan sonraki haftalar sadece 1 bölüm.
merlinin sakar halleri cok tatli arthur da pek seker
Askolsun duyanda toplasmadigimizi sanacak ayol!Zey.neP yazdı:
Rowling yeni bir HP yazsa keske... toplasirdik ozaman yine....harry_potter yazdı:
Günaydın sevgili çetem!
Ginny, Molly, Lily, Hermione, Bellatrix, Cho, Tonks ve Luna, hepimizin tekrar toplandığı günleri özledim.
Little Vingins dolaylarından ağıt yakacağım şimdi sizlere gelmezseniz haberiniz olsun.
Accio Çete!
Ben Merlin'in DVDsini alacagim. Ilk sezonun tabii ki. O zaman Merlin'i de konusabiliriz.
Cok tatli Merlin'i oynayan cocuk di mi? Bayiliyorum ben ona. Pek sempatik. Merlin karakteri de oyle.
İkinci sezon ne zaman başlayacak?ladybug yazdı:
Askolsun duyanda toplasmadigimizi sanacak ayol!Zey.neP yazdı:
Günaydın sevgili çetem!
Accio Çete!
Ben Merlin'in DVDsini alacagim. Ilk sezonun tabii ki. O zaman Merlin'i de konusabiliriz.
Cok tatli Merlin'i oynayan cocuk di mi? Bayiliyorum ben ona. Pek sempatik. Merlin karakteri de oyle.
Kiz Fleur, iyi calismissin dersine, Accio dedin tuttu bak bana. Voldime soyleyeyim de sana "Stupefy" calistirsin, arkadaslarin uzerinde denersin cocugum.
Hahhahaha, hic toplanmiyoruz tabii, kimsiniz taniyamadim ben? Memleket neresi, kimlerdensiniz, Slytherin? (Baskasi ile konusmam abi).
Slytherin demisken benim yegen nerede, Gryffindorlu oldu ama n'apcan, kan bagi. Ozledim kerata Nymphadora'mi.
Gelir kavga edersiniz şimdi. Bana bir daha Nymphadora deme diye veryansın eder.Serendipity yazdı:
Kiz Fleur, iyi calismissin dersine, Accio dedin tuttu bak bana. Voldime soyleyeyim de sana "Aveda kadavra" calistirsin, arkadaslarin uzerinde denersin cocugum.
Hahhahaha, hic toplanmiyoruz tabii, kimsiniz taniyamadim ben? Memleket neresi, kimlerdensiniz, Slytherin? (Baskasi ile konusmam abi).
Slytherin demisken benim yegen nerede, Gryffindorlu oldu ama n'apcan, kan bagi. Ozledim kerata Nymphadora'mi.
Benim müdürüm Madam Maxime, derslerimize çok önem verirdi. Hogwarts'lılar gibi tembel olamazsınız, size yakışmaz derdi.