Arkadaşlar 7 senedir diyabet biizm hayatımızda söylemiştim. O gün bugün okuduğumuz ,araştırdığımız bir süür kitap oldu .
Paylaşmak isterim,güzel bilgiler var..
Özellikle bu kitabı
Arkadaşlar 7 senedir diyabet biizm hayatımızda söylemiştim. O gün bugün okuduğumuz ,araştırdığımız bir süür kitap oldu .
Paylaşmak isterim,güzel bilgiler var..
Özellikle bu kitabı
Nüfusun en az %10'u diyabetli ve hiçbir yerde diyabete uygun yemekler yapmıyorlar. Haksızlık bu...
BU işe elatmalı mı ne?
Yıllardır aynı şeyi konuşuyoruz .Biz konuşana kadar Cem Hakko'nun eski karısı Bettina bu işe el attı geçen sene . Danışmanı da Ender Saraç..nerdogan yazdı:
Nüfusun en az %10'u diyabetli ve hiçbir yerde diyabete uygun yemekler yapmıyorlar. Haksızlık bu...
BU işe elatmalı mı ne?
Ama böyle bir iş tutar mı ,kesinlikle tutar.. Biz gittiğimiz yerlerde zorluklar yaşıyoruz ,o yüzden de pek dışarda olmayı tercih etmiyoruz..
Ben diyabet bahanesiyle bir blog açtım kızım için .Ama devamı için canım pek istemiyor.Genel bir bloğa çeviricem belki de. Üzülüyorum her başına oturduğumda,bırakıyorum yazmayı ..
www.selenbige.blogspot.com
dün genel kontrolden gectım.
test sonuclarım.
glukoz(AKŞ) 179,3
tokluk Kan şekerım(TKŞ) 248,1
Hemoglobin A1c(HbA1c) 8,99
bır ara dıkkat etmemıstım
of of
Nurcan'cım naptın sen ya ?subbota yazdı:
dün genel kontrolden gectım.
test sonuclarım.
glukoz(AKŞ) 179,3
tokluk Kan şekerım(TKŞ) 248,1
Hemoglobin A1c(HbA1c) 8,99
bır ara dıkkat etmemıstım
of of
Lütfen dikkat ,lütfen lütfen
Foruma ilgi azaldı mı ne ?
Dün Hollanda'dan misfirlerimiz vardı.
Frank bize ,ordaki bazı araştırmalardan bahsetti. Tip 1 diyabet için yapılan klinik araştırmalarından ..
Adresi bulayımm hemen ekleyeceğim ..
Anci yazdı:
Ben diyabet bahanesiyle bir blog açtım kızım için .Ama devamı için canım pek istemiyor.Genel bir bloğa çeviricem belki de. Üzülüyorum her başına oturduğumda,bırakıyorum yazmayı ..
Hatice bende bloguna üye olmaya çalıştım ama olamadım.
Yazılarının devamını okumak isterim...
Vakit yok, parttime oldum vaktim artacağına azaldı. Sağlıklı beslenerek spor yapıyorum. Diyabetle barışmaya çalışıyorum.Anci yazdı:
Foruma ilgi azaldı mı ne ?
Dün Hollanda'dan misfirlerimiz vardı.
Frank bize ,ordaki bazı araştırmalardan bahsetti. Tip 1 diyabet için yapılan klinik araştırmalarından ..
Adresi bulayımm hemen ekleyeceğim ..
Ya ben bütün üyeliklere ve yorumlara açtığımı hatırlıyorum ama yine de problem mi var anlamadım.Bir de blog acemiliği var tabi.hilal-nehir yazdı:
Anci yazdı:
Hatice bende bloguna üye olmaya çalıştım ama olamadım.
Yazılarının devamını okumak isterim...
En kısa zamanda el atmam lazım