serap dün hastaneye yattı. düne kadar hiçbir riskten bahsedilmedi morali bozulmasın diye..
akşam saat 6 civarı beş adet doktor serabın yanına gidiyor, seraba tek tek yapacakları işlemi anlatıyor ve riskleri tüm açıklığıyla anlatıyorlar.. felç geçirme olasılığında var herşey başa dönebilir diyorlar..
serap annemin anlatımıyla bir gözünden beş damla gelir durumda hıçkırıklara boğuluyor.. ben dibe batmıştım, çırpındım çabaladım yüzeye çıktım.. siz benim tekrar dibe çökeceğimden bahsediyorsunuz diyor..
koca bir gecesi korku,ağlama nöbetiyle geçiyor.
sabah erkenden götürüyorlar ancak saat 13.30 da ancak işlem başlıyor..
iki saate yakın müdahalede bulunuluyor
ben tam ameliyat bittiğinde gittim hastaneye. onca zamanı ofiste geçirdim. korktum,umutsuz hissettim , acı hissettim gidemedim bir türlü.
yakınları gelsin ayıldı dediler
annem koştu peşinden biz üç kardeş daldık içeri.
keşke girmeseydim , onu öyle görünce feci hissettim gözlerimden patır patır yaşlar süzüldü.. ayılmaya çalışıyordu , nefes alamıyordu tam olarak, tir tir de titriyordu.. bacakları elleri oynuyordu.. ohhh hareket varsa durum iyi dedim.
yanına yaklaştım. daha doğrusu dördümüz üşüştük başına
kolumu kaldıramıyoruuum diye panik oldu çıldırdı resmen.. serap sakin ol, seruma takılmış kolun, gayet iyi durumdasın kolun elin ayakların her yerin canlı durumda dedim.
zaten hemen çıkardılar bizi oradan hanfendi bir kişi kalacak lütfen çıkın dediler gayet kabaca
bir süre sonra serabıda oradan çıkarttılar.. odasına götürecekler sandık bitmeyen cahilliğimizle.. ancak yoğun bakıma götürdüler, sabaha kadar orada kalacakmış.
durum bu. bir haftadır anamız ağladı. yani kelimenin tam anlamıyla da ağladı hani babamla birlikte ve şükür ki operasyon başarı ile tamamlandı.
serap iyi, kaldığı yerden devam edecek inşallah. cuma taburcu olsa cumartesi yine sinemaya götürebilirmiyim acaba ben bu zilliyi
---------------------------
18 ekim de serapın doğum günü. ona güzel bi hediye almak istiyorum..ama öyle birşey almalıyım ki şu andaki durumuna uygun onu mutlu edecek birşey olmalı.
ve aynı zamanda anneme de hediye almak istiyorum. gerçi anneme hediye almak çok güç ne alsam ne gerek vardı kızım yaa tribi yapar bir yerlere götüreyim desem bowww bu kadar yemeğe para verilirmi evde bir hafta yemek pişiririm der falan filan ama onu da sevindirmek istiyorum.
önerebileceğiniz şeyler varsa ne iyi olur