876. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 376776826866874875876877878886 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 8.751 ile 8.760 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Dudley'e bakin ne hale gelmis. Akli basinda yemek yemege baslamis, tiyatro oynuyormus. Son filmler icin geri gelecekmis. Beni gorunce sasirdilar demis. Ama baskasini almak yerine yine beni aldilar role diye eklemis.

Vaktim oldugunca ozet yazacagim size cadilar.

Bir de McGonanagal'i canlandiran aktris Dame Maggie Smith ile guzel bir roportaj var. Gogus kanseri ile bogusuyor biliyorsunuz. Melez Prens cekimleri sirasinda hala tedav goruyormus. Ondan de ozet cikaracagim.
    gözlerime inanamadim nekadar zayiflamis, ne seker olmus sevindim rolü almasina, baska birini dudley olarak düsünemiyorum...

maggie smith ile röpörtajin özetini merakla bekliyorum lilycan, tesekkürler simdiden

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Anci yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Anci yazdı:
    Eee şey ben geldim (kapıyı usulca aralayarak)

Hani ben bir zamanlar ilk kitabı okumaya başlamıştım ya ..Sonra bir gün o kitap evde kayboldu.Ara tara hiç bir yerden çıkmadı.Aradan da sanırım aylar geçti. Dün boya badana sebebiyle düştüğü delikten çıktı. Meğersem yatakta okurken uyuyakalmışım , yatağın arasında sıkışmış. Bişey değil hangi sayfadayım unuttum,tekrar silbaştan yapacağım bir ara .Ama filmini izlediğim için okumak bana bişi vermedi,ne edecem ,hani bir öneri ?

Bol sihirli güzel günler sizlere cadılar ve onların klonları ve diğerleri
    Ben söyliyeyim. 33. sayfada kalmıştın. 34. sayafa geçecektin.

Kitapların filmlerden kat be kat güzel olduğunu söylemem sende etkili olur mu?

Merlin'in donu seni inandırsın süper kitaplar
    Yaf 34. sayfayı geçmiş olmam lazımdı
    Burçin'im elbetteki kitaptaki tat filmlerden daha lezzetli ,hemfikiriz o konuda
    35. sayfayi okudunmu anci??

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

İyi ki değiştirmediler Dudley'imizi. Bir kişi bile değiştirilse sevmiyorum hoşuma gitmiyor.

Değiştireceklerdiyse Dan'ı değiştirselerdi. Büyüklük hali benziyor mu Harry'e hiç?

Takdir ettim ben de onları.

Bu arada ben de çeviriyi bekliyorum Lile. Hem de büyük bir heyecanla

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Dudley'e bakin ne hale gelmis. Akli basinda yemek yemege baslamis, tiyatro oynuyormus. Son filmler icin geri gelecekmis. Beni gorunce sasirdilar demis. Ama baskasini almak yerine yine beni aldilar role diye eklemis.

Vaktim oldugunca ozet yazacagim size cadilar.

Bir de McGonanagal'i canlandiran aktris Dame Maggie Smith ile guzel bir roportaj var. Gogus kanseri ile bogusuyor biliyorsunuz. Melez Prens cekimleri sirasinda hala tedav goruyormus. Ondan de ozet cikaracagim.
    gözlerime inanamadim nekadar zayiflamis, ne seker olmus sevindim rolü almasina, baska birini dudley olarak düsünemiyorum...

maggie smith ile röpörtajin özetini merakla bekliyorum lilycan, tesekkürler simdiden

Bu arada Dan Broadway'de yeni bir müzikale başlayacakmış. Genç yaşta ölen bir gazeteciyi canlandırmayacak mıydı? Kesinleşmişti diye biliyordum ben onu.

Merlin'in ilk onüç bölümünü izledim bitirdim cadılar Ginny sayesinde.

Yeni bölümler ne zaman gelecek diye bakıyorum. Bu arada çerez gibi ya. Bakıyorum başlamış bakıyorum bitmiş.

İlk Merlin dizisini hatırlıyorum hala. %90'ı hala aklımda. O kadar güzeldi ki ama neyse bununla idare edeceğiz artık.

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Bu ara ceviri yapma modunda degilim cadilar.

Ama bir ara kesin yapacagim merak etmeyin.

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Pis cadılar.

Muckksss..

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Smyrna yazdı:

Pis cadılar.

Muckksss..

Voldi geliyo

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Harry Melling Röportajı Özeti (baş kısmını kestim gerisi aynıç. Rmportajı yapan kişi Harry'ı görümce nasıl şaşırmış onu anlatmış)

Sana ne oldu böyle? "Neredeyse iki sene önceydi, " diyor kahvaltı önerisini reddederek. "Ulusal Gençlik Tiyatrosunda yaşlı bir adamı oynuyordum. Şişko playaçoları oynamadan önce eğer istediğim kariyeri yapmak istiyorsam kilo vermek zorundayım diye düşündüm. Tam o sırada drama okuluna başlamak üzereydim ve çok dolaştığımı farkettim. Ayrıca mantıklı şekilde yemek yemeğe başladım. Kilom böylece düştü."

Geriye baktığında 11 yaşında Durdley rolünü aldığında gülünç miktarda yediğinin farkına varıyor Harry Melling.

"Toffee Crisp benim zayıf noktamdı. Bir keresinde bir oturuşta 5 tane yedim." Mutusz olduğu için şişman olmadığını sadece nefsine düşkün olduğunu söylüyor. Annesi "Gerçekten o 3. parçayı yemen gerekiyor mu Harry? " diye sorarmış amao kadar. "Anne ve babam beni gereğinden fazla beslemediler ama bunu bir sorunmuş gibi de görmediler. İşte sorun buradaydı. Bir çocuğun şişman olması aslında onun için sorun olmamalı ama şişman çocuğun bundan etkilendiği kesin. Bu şekilde normalde olabileceğin kadar mutlu değilsin. "

Arkadaşları kilosu ile ilgili olarak ona takılırlarmış ama garezine değil. Harry Potter'dan kazandığı paralar ile gittiği özel okulun ücrestini karşılamış. Daha önce gittiği okulda mutlu değilmiş ve drama bölümü olan bir okula gitmek istemiş.

Büyükbabası , Patrick Troughton, birçok kişi için en iyi Dr. Who’dur. Amcaları Michael ve David Troughton, ve kuzeni Sam, hep oyuncular. Bir çizer olan annesi, Joanna Troughton, Harry’e bir şans vermeğe niyetliydi. "Ben 10 yaşındayken küçük bir rol alabileceğimi düşünerek fotoğraflarımı Potter fimlerinin yapımcılarına yolladı. 1 sene sonra Dudley rolü için teklif geldi."

Ama Hogwarts çocuklarından biri olamamayı kafasına takmış. Ona Michael Gambon ya da Julie Waşters hakkında soru sorduklarında cevabı "Bilmiyorum onlarla tanışmadım" oluyormuş. Privet Drive takılıp kalmış olmasına rağmen Richard Griffiths ve Fiona Shaw ile çalışma fırsatını yakaladı. "Sadece onları seyretmek bile bir eğitimdi. Fiona bana Caliban konuşma tarzını öğretti ki bunu drama okuluna girebilmek için kullandım."

Onu gördüklerinde filmin yapmcıları alarma geçmiş. 'Aman Tanrım!’ Birşeyler yapmalıyız,' dediler ve ben kendimi suçlu hissettim. Benim yerime başkasını alabilirlerdi ama onlar tekrar beni aldılar."

7. film bird aha ki seneden önce gösterime girmeyecek ama Harry Milling o zamana kadar Fiona Shaw ile birlikte rol aldığı bir yapımla meşgul olacak.

"Her zaman onun harika bir oyuncu olacağını düşündüm ama aslında o harika bir baş oyuncuya dönüştü, "diyor Shaw.

Bir zamanlar imrendiği kişi olan Daniel Radcliffe’e göre Melling şimdi aslında Hogwarts oyuncularından biri olmadığı için şanslı olduğunun farkın avarmış. Kariyeri erken bir başlangıç yaptı ama böylece ünün getirmiş olduklarına yakalanıp kalmaktan ve sürekli bir karakter olarak anılma tehlikesi ile karşılaşmaktan uzak kalmış oldu "Şimdi çocuk oyuncu etiketinden kurtulabilirim ve şişman etiketinden çünkü kimse beni Dudley olarak görmüyor. "

BİTTİ

Lily sen inanılmazsın. Teşekkür ederim Lilem, cadına bir an önce sağlıkla kavuşmanı diliyorum.