68. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1858666768697078 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 671 ile 680 arasındakiler gösteriliyor.
  1. BEDEL / THE TAKE

Ben keyif aldım filmden,fena değildi.

Emmy ödüllü John Leguizamo’nun hayat verdiği Felix De Lapena,karısı Marina (Rosie Perez) ve iki çocuğunun geçimini sağlayabilmek için Los Angeles’ın doğu yakasındaki Boyle Heights semtinde zırhlı araç sürücülüğü yapmaktadır.Ailenin yaşamı,Felix’in,güç ve hırs uğruna gözü dönmüş Adell Baldwin (Tyrese Gibson) tarafından düzenlenen vahşi araç soygununa maruz kalıp,mucizevi bir şekilde kurtulmasından sonra kabusa döner.Artık zorlu bir iyileşme süreciyle uğraşan ve nefretle dolan Felix,saldırganlar işledikleri suçlar için ona şantaj yapmaya başlamadan önce onların izini bulmaya kararlıdır.

2. 3. GÜN / DEAD IN 3 DAYS

Yok,önermem.

Gece yarısı izlememe rağmen hiç korkutmadı beni.

3. SIĞINAK / OUTPOST

Zaten ölü olan bir şeyi öldüremezsin.Savaş Doğu Avrupa’yı yakıp yıkarken,paralı askerlerden oluşan son derece güçlü bir grup,ölümcül bir görev üstlenmiştir.Fakat karşılaştıkları düşman,onları korkudan titretmek için yeteri kadar sert ve korkunç olacaktır.Kendi yöntemleriyle savaşan yarım asırlık Nazi savaşçıları tarafından etrafları sarılan askerler neye uğradıklarını şaşırır.Çünkü bu ordu,üzerlerinde kimyasal deneyler yapılmış ve insan üstü güce sahip askerlerden oluşan bir ordudur.Bu deneyin ardından hayatta kalan korkunç Nazi askerleri,şimdi diğer askerler ve tüm dünya için bir kabusun başrolünü oynamak için hazırdır.

İlk yarı çok sakin geçti ama ikinci yarıda çok korktum,tüylerim diken diken oldu.

Öneririm.

4. Re: SIĞINAK / OUTPOST

film izlemeyeli çok oldu özledim bu foruma yazmayı yerleşeyim de izleyeceğim bol bol

5. TABU / GOHATTO / TABOO

Yönetmen:Nagisa Oshima

Senaryo:Nagisa Oshima,Ryotaro Shiba

Türram,Tarih

Yapım:Fransa,İngiltere,Japonya

Yıl:1999

Orijinal Dili:Japonca

Süre:100 dk.

Oyuncular:Takeshi Kitano,Ryuhei Matsuda,Shinji Takeda,Tadanobu Asano,Koji Matoba,Masa Tommies,Masatô Ibu,Uno Kanda,Kazuko Yoshiyuki,Tomorowo Taguchi,Yoichi Sai,Jiro Sakagami,Zakoba Katsura,Kei Sato

Konu:1865 yılında,Kyoto'da,seçkin bir samuray birliğine bağlı samuraylar arasındaki eşcinsel eğilimler ve aşk ilişkileri...Usta Japon yönetmen Nagisa Oshima filmi için şöyle konuşuyor: "Bir grup erkeğin birlikte yaşadığı her yerde eşcinselliğin bazı yönleri daima varolur." Bu tabu tema etrafında dönen filmde başrolde Takeshi Kitano yer alıyor.

İzlediğim farklı filmlerden biriydi,farklı konu arayanlar için öneririm.

6. İÇERDE

Korku filmi diye aldım ama izleyemedim filmi doğru düzgün.

O kadar kan ve vahşet dolu ki film,bir sürü sahnede başımı çevirdim ya da gözümü kapadım.

Özellikle hamileler izlememeli derim,psikoloji falan kalmaz insanda.

Bence kimse izlemesin aslında,yazarken bile suratım ekşi ekşi,çok vahşiydi film yahu!

7. CEHENNEM TARLASI / ORGANIZM / LIVING HELL

Geçimini öğretmenlikle sağlayan Frank Sears (Schaech),annesinin intihar etmeden hemen önce neden olduğu bir iz taşımaktadır.Bu iz yüzünden Frank,Soğuk Savaş’ın ürettiği en gizli proje olan durdurması imkansız,kötü niyetli yaratıklardan oluşan bir örgütün oluşmasına tanıklık eder.Bu yaratıkların ışık ve enerjiyle beslenerek inanılmaz bir hızla ilerlediğinden habersiz,ordu en büyük silahı olan atom bombasını yaymak için hazırlıklara başlamıştır.Dünyayı saran bir krizin eşiğinde Frank,babasının bu yaratıklarla şeytani bir ilişki içinde olduğunu keşfedecektir.Bir yandan saat hızla ilerlerken bir yandan da cehennemden çıkıp gelmiş bu yaratıkları durdurabilecek tek bir kişi vardır: Frank.

Fena değildi,sinema filmi tadında değil de televizyon filmi tadında,izlenebilir yine de.

8. Re: Dinozor-Dinosaur

shushu yazdı:
    Mete'ciğim dinozor aşığı, bu filmide haftada en az bir kez seyreder mutlaka, yetişkinler içinde çok keyfli bir animasyon. Paylaşmak istedim

Tür : Animasyon
    Gösterim Tarihi : 19 Ocak 2001
    Yönetmen : Ralph Zondag Eric Leighton
    Senaryo : Walon Green , John Harrison , Robert Nelson Jacobs , Robert Nelson Jacobs
    Görüntü Yönetmeni : Cristy Maltese
    Müzik : James Newton Howard
    Yapım : 2000, ABD , 82 dk.

Seslendirenler : D.B. Sweeney , Ossie Davis , Max Casella , Hayden Panettiere

Bundan 65 milyon yıl öncesinden, İkinci Zamanın Son Kısmı olarak adlandırılan dönemin dünyasından bir öykü anlatıyor Dinozor.Aladar adındaki Iguanodon türü bir dinozor, daha kuluçkadayken kaçırılarak ailesinden ayırılmışve uzak bir adada Lemur türü maymunlar tarafından büyütülmüştür. Çok büyük bir meteor yağmurunun başlamasıyla birlikte adadaki yaşam tam anlamıyla kaosa dönüşür. Bunun üzerine çareyi anakaraya göç etmekte bulan Aladar ve Lemur ailesinin birkaç üyesi, orada göç halindeki bir dinozor grubuna katılarak güvenli bir sığınak arayışına girerler...

Bu filmi çocuklar da ben de seviyorum.

Ben de öneririm.

9. Re: Finding Nemo-Kayıp Balık Nemo

shushu yazdı:
    Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D
    Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2004
    Yönetmen : Andrew Stanton Lee Unkrich
    Senaryo : Andrew Stanton , Bob Peterson , David Reynolds
    Görüntü Yönetmeni : Sharon Calahan , Jeremy Lasky
    Müzik : Thomas Newman
    Yapım : 2003, ABD , 101 dk.

Seslendirenler : Albert Brooks (Marlin) , Ellen DeGeneres (Dory) , Alexander Gould (Nemo) , Willem Dafoe (Gill) , Brad Garrett (Bloat) , Geoffrey Rush (Nigel) , Eric Bana (Anchor)

Finding Nemo, bir baba ile oğlunun hikayesini anlatıyor. Tehlikelerle dolu bir dünyada yaşadıkları için baba, mavi dünyaya karşı yoğun bir merak duyan oğlunu kanatları altına almıştır. Fakat günün birinde Nemo kaybolur ve bir balık tankına konulur!
    Hala seyretmeyeniniz varsa, çok keyifli, bu da Mete'nin en sevdiklerinden

Oğluna düşkün büyük balık Marlin, denizleri birbirine katma pahasına oğlunu bulmaya karar verir. Marlin, çıkacağı yolculukta kimin dost, kimin düşman olduğunu anlayacak ve tehlikelerle dolu sularda heyecanlı serüvenler yaşayacaktır.

Daima nitelikli animasyonlara imza atan bir ekibin ürünü olan çalışma, bilgisayar animasyonu ile yaratılmış mavi dünyası ve senaryosuyla ile çok beğenildi. Gözümüz yollarda, Nemo'yu bekliyoruz...
    Birce sevmiyor da,Mert bayılıyor bu filme.

Ben de seviyorum.

Davetsiz

Anna, annesinin ölümünden sonra kaldırıldığı psikiyatri kliniğinden eve geri dönmüştür. Ablası Alex (Arielle Kebbel) onun geri döndüğüne çok sevinmiştir. Tabi Anna’nın bilmediği bir şey vardır; o yokken babası bir kadınla nişanlanmıştır. Rachael adındaki bu kadının Anna’yı rahatsız eden gizemli bir yanı vardır. Eve geri döndükten sonra her şeyin iyiye gideceğini ümit eden Anna rüyalarında görmeye başladığı çocukların aslında birer hayalet olduklarını öğrendiğinde işler daha da kötüye gitmeye başlar. İki kız kardeş bir yandan Rachael’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da hayaletlerle dolu olan bu evde hayatta kalmaya çalışacaklardır.

sıkılmadan izleyebileceğiniz, güzel bir film..
    ben beğendim