66. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1656646566676876 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 651 ile 660 arasındakiler gösteriliyor.
  1. SINIRI GEÇMEK / CROSSING OVER

Yapım:2009 ~ ABD
    Türram
    Yönetmen:Wayne Kramer
    Senaryo:Wayne Kramer
    Yapımcı:Frank Marshall,Wayne Kramer,Gregg Taylor,Michael Beugg,Bob Weinstein,Harvey Weinstein
    Görüntü Yönetmeni:Jim Whitaker
    Müzik:John Murphy
    Oyuncular:Harrison Ford,Ray Liotta,Ashley Judd,Sean Penn,Jim Sturgess

Los Angeles’ta Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlığını elde etmek için mücadele veren farklı uluslardan göçmenler üzerine çok karakterli bir film.

Öneririm.

2. ÖLÜM SESSİZLİĞİ / DEAD SILENCE

Testere’nin yaratıcıları yepyeni bir gerilimle ekranlarımıza konuk oluyor.Mary Shaw’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından Ravens Fair’in bu küçük kasabası korkunç,bilinmeyen bir takım ölümlerle sarsılmaya başlar.Derken Mary Shaw’ın korkunç efsanesinin ardındaki gerçekleri ve neden onu gördüğünde asla çığlık atmaman gerektiğini çözmek üzere vahşice katledilen bir kadının kocası kasabaya gelir.

Chucky'den korkanlar bundan da korkacaktır.

Re: ÖLÜM SESSİZLİĞİ / DEAD SILENCE

Hmmm hemen bulunup izlenecektir. Teşekkürler Esra.

Orphan~ Evdeki Düşman

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

ben yeni gittim, çok beğendim..
    zaten asmalı kesmeli vahşet filmlerinden çok, bu tarz gerilim flmlerini seviyorum.. özellikle sonu çok şaşırtıcı tavsiye ederim..

5. 13. CUMA (13. gün diyen de var) Friday the 13th

Kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay,bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı bir genç kızdan yardım ister.Ancak büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler.Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin,büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason’ın yaşam alanına girmişlerdir.

Yönetmen : Marcus Nispel
    Senaryo : Damian Shannon, Mark Swift
    Oyuncular : Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Amanda Righetti, Travis Van Winkle, Aaron Yoo
    Filmin Türü : Korku
    Orijinal Adı : Friday, the 13th
    Yapımcı Firma : Crystal Lake Entertainment
    Yapım Yılı : 2009
    Yapım Ülkesi : ABD
    Orijinal Dili : İngilizce
    Filmin Süresi : 97 dakika
    Resmi Sitesi : http://www.fridaythe13thmovie...
    Dağıtıcı Firma : UIP Filimcilik
    Vizyon Tarihi : 24.04.2009

Ben korktum bu filmi izlerken.

Filmin ilk yarısında evdeki bütün ışıkları açtım,ikinci yarısında dayanamayıp eşimi uyandırdım,koltukta uyudu film bitene kadar.

knowing-Kehanet

Tavsiye ediyorum, tuttum bu filmi ben
    Tür : Dram / Gerilim / Gizem
    Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
    Yönetmen : Alex Proyas
    Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Douglas Pearson (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
    Müzik : Marco Beltrami
    Yapım : 2009, ABD , 115 dk.

Oyuncular

Nicolas Cage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , Rose Byrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson (Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)

1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacak ve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rastgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler.

Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın (Chandler Canterbury) eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını şaşmaz bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler (Nicolas Cage) olur.

Baba Koestler belgenin içindeki sırlara vakıf oldukça, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder

Re: Esra....

naptın böyle

8. SAHTEKAR

hurka yazdı:

bugün seyrettim ve kanım dondu..

gerçek yaşanmış bir hikaye..

hala kendime gelemedim...

bir annenin savaşı..
    Çok etkilendim filmden,mutlaka izlenmeli derim bu film için.

9. Re: Esra....

medip yazdı:
    naptın böyle
    Terapi niyetine Meriç.

Re: Esra....

Esra_Aytekin yazdı:
    medip yazdı:
    naptın böyle
    Terapi niyetine Meriç.
    yarasın arkadaşıma