SeL@y yazdı:
Mevhibem,sen zaten tecrubeli oldugun icin bilirsin ama yine kendi kullandiklarimi soyleyeyim,sen aradan secersin
Simocani emzirmek problemli oldugu icin ben gogus ucu basliklarindan ve gogus pompasi kullandim hala kullaniyorum.
Gogus ucu basligi avent'i hic sevmedim,medela ile rahattim,pompam medela mini elektrik,resmen elim ayagim oldu ama pille kullanirsan problem.
Ikinci vazgecilmezim pompa-biberon-gogus basligi-emzik tayfasini surekli sterilize ettigim icin Chicco sterilizator.
Pusetim hic hic kullanisli degil,hic tavsiye etmem quinny zapp,araba koltugu maxi cosi
Emzirme yastigini cok kullandim hala kullaniyorum.
Biberonlari avent'in bpa free lerini aldim,baska markalarda cikarmaya baslamis artik.
Bizimki kanguru ve ana kucagi sevmedi geri verdik.
Cokca incecik pamuklu battaniye kullandik kolik yuzunden sallaya sallaya sunduler
insallah basina gelmez
Ayakli tulumlar cok kullanissiz geldi,Sim rahat edemedi,kullanmadan kuculenler oldu.
Yogurt makinesi aldim mesela,ikinci kullanimda "bir de kendim deneyeyim mayalamayi" dedim,maya tuttu,koydum makineyi kenara yazik oldu
Aklima gelenleri buraya eklerim,ha en onemlisi anti shaking ozellikli bir fotograf makinesi,dogum sonrasi cektigimiz bebegin-benim fotograflar hep puslu