62. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1252606162636472 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 611 ile 620 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Baader-Meinhof-Komplex / Bir Terör Filmi

S!BEL yazdı:
    Baader-Meinhof-Komplex

eski Spiegel dergisi Editörü Stefan Aust'in kitabindan uyarlama " Baader Meinhof- Komplex "
    kisaca 1967/1968 de Almanya da Ulrike Meinhof ve Andreas Baader tarafindan kurulan " KIZIL ORDU " örgütünün 1977/1978 lere dek süren politik aktivitelerini, Onlarin kurulus sebepleri ve yaptiklari eylemleri cok basarili anlatan bir film.
    Dünya politikalarinin henüz terörizmle uzaktan yakindan ilgileri yoken karsilarina cikan RAF örgütünün birebir öyküsü.
    filmde Meinhof, Baader ve grubunun yasantilarini ve onlari baskaldiriya sürükleyen sebepleri ögrenmek mümkün..
    cok begenerek izledim, tavsiye ederim.

Ben de beğendim filmi arkadaşlar.

İzlemeyen varsa öneririm.

2. Re: Yedi Yaşam - Seven Pounds

shushu yazdı:
    Son zamanlarda beni bu kadar etkileyen bir film olmamıştı, seyredin, pişamn olmayacaksınız!!!

Tür : Dram
    Gösterim Tarihi : 13 Mart 2009
    Yönetmen : Gabriele Muccino
    Senaryo : Grant Nieporte
    Yapım : 2008, ABD , 123 dk.

Oyuncular

Will Smith (Ben Thomas) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos) , Rosario Dawson (Emily Posa)

İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

Her şey yedi isimden oluşan bir listeyle başlıyor: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner ve Emily Posa. Tek ortak noktaları, her birinin bir dönüm noktasına ulaşmış ve umutsuz derecede –maddi, manevi ya da tıbbi—yardıma muhtaç olmalarıdır.

Hiçbiri, Ben’in kefaret planını uygulamak için her birini teker teker seçtiğinden haberdar değildir. Ama hayat dolu bir kalp hastası olan Emily Rosa (Rosario Dawson), Ben’in olanaksız sandığı bir şey yaparak planın gidişatını değiştirir: Yakınlaştığı Ben’in dünyaya bakışını altüst eder.

Ben de beğendim filmi,bir-iki sahnede salya sümük oldum üstelik.

Öneririm.

Boleyn Kızı

Birkaç gündür pek keyfim yok,

hastayım sürekli yatıyorum ve film izliyorum.

Türker bana sizlerin tavsiye ettiğiniz filmlerden bir liste çıkarttı ve bana getirdi filmleri

Kitabını okumadan filmini izlemeyi sevmiyorum ama

dayanamadım izledim.

Filmi beğendim, tarihi filmleri çok severim.

Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olur kardeşi Anne (Natalie Portman)’i bulacaktır. Tüm bunlar karşısında, ailesinin hırslı oyunlarında bir piyon haline gelmiş olduğunu ve saray hayatının tehlikeli entrikalarını fark eden Mary, ailesinin isteği üzerine kardeşinin krala yakınlaşmasına yardım eder ve olanları soğukkanlılıkla izlemeye devam eder; Anne’i kraliçeliğe götürecek yolda bile sesini çıkarmayacaktır. Mary’nin krala karşı tutkulu aşkı ve Anne’in içten sevgisi arasında rekabet artarken, İngiltere de bu ikircikli aşkın ortasında ikiye bölünme yolundadır. Dramatik bu ilişkiler ağına rağmen sadakat ve gücü yine de birbirlerinde bulan Boleyn kızlarının birbirine olan bağı, geride bıraktıkları dağılmış bir ülke, tatminsiz bir aile ve tükenmeyen aşklarına rağmen artar. Onları nasıl tehlikelerin beklediği ise kralın insafına kalacaktır.

Benjamin Button

Filmin konusu oldukça ilginç ama

izlerken bazı yerlerinde çok sıkıldım.

Sıkılmamın nedeni hasta olmam olabilir,

izlemek isteyenler için olumsuz etkilemek istemem.

Benjamin, Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda doğar. Annesi doğum sırasında ölünce, babası çocuğun 80 yaşındaki görüntüsü karşısına dehşete düşer ve onu bir emekliler evinin basamaklarına terk eder. Burada çocuk içeri alınır ve Benjamin’in tuhaf hikâyesi başlar. Çevresindeki herkes yaşlanırken, Benjamin tek başına gençleşmektedir.

Yönetmen: David Fincher
    Oyuncular: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Julia Ormond, Faune Chambers
    Filmin Türü: Drama, Fantastik
    Orjinal Adı: The Curious Case Of Benjamin Button
    Yapım Yılı: 2008
    Yapım Ülkesi: ABD
    Filmin Süresi: 159 dk.
    Dağıtıcı Firma: Warner Bros.
    Vizyon Tarihi: 06,02,2009

İnkheart - Mürekkep Yürek

Fantastik film izlemeyi seviyorum.

12 yaşındaki Meggie (Eliza Hope Bennett), tıpkı babası Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) gibi bir kitap kurdudur. İkisinin, ortak bir özellikleri daha vardır: Yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırığ gerçek dünyaya getirme yeteneği! Ama bu çok da tehlikeli bir yetenektir: Çünkü canlanıp kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, gerçek hayattan biri kitabın içine kaçmaktadır.

Mo ve Meggie ikinci el kitap satan bir dükkanda gezinirken, Mo bir kitabın içinden tanıdık sesler geldiğine şahit olur. Bu, Ortaçağ şatoları ve garip yaratık çizimleri ile dolu “Inkheart”tır. Mo kitabı bulduğuna inanamaz. Çünkü neredeyse 10 yıldır, Meggie’nin annesi Resa (Sienna Guillory) kitabın içine kaçtığından beri, her yerde bir zamanlar bir kopyasına sahip olduğu bu kitabı arıyordur.

ladybug yazdı:
    Kitabi okumadan yapiyorum film hakkinda ki yorumumu. Fantastik seven biri olarak begendim. Sasirdiniz di mi?

Konusu degisikti. Tavsiye ederim fantastik severlere. Iyi oyuncular vardi ayrica. Simdi 3 kitaptan olusan seriyi okuyacagim.

Iyi seyirler eger izlerseniz. Benim cok hosuma gitti.

Film boyle iyi ise kitaplar kimbilir nasil superdir. Tutmayin beni.

6. Re: Benjamin Button

Ayni seyi dusunduk izlerken.. FIlm yarisinda SIKti bizi.. Aman izleyelim sonu ilgincmis dedimse de esim yarim birakti yatmaya gitti..Ben de o gittikten bir sure sonra sIKILip kapadim..SOnunu bilmiyorum merak da etmedim
    ErenBeren yazdı:
    Filmin konusu oldukça ilginç ama

izlerken bazı yerlerinde çok sıkıldım.

Sıkılmamın nedeni hasta olmam olabilir,

izlemek isteyenler için olumsuz etkilemek istemem.

Benjamin, Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda doğar. Annesi doğum sırasında ölünce, babası çocuğun 80 yaşındaki görüntüsü karşısına dehşete düşer ve onu bir emekliler evinin basamaklarına terk eder. Burada çocuk içeri alınır ve Benjamin’in tuhaf hikâyesi başlar. Çevresindeki herkes yaşlanırken, Benjamin tek başına gençleşmektedir.

Yönetmen: David Fincher
    Oyuncular: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Julia Ormond, Faune Chambers
    Filmin Türü: Drama, Fantastik
    Orjinal Adı: The Curious Case Of Benjamin Button
    Yapım Yılı: 2008
    Yapım Ülkesi: ABD
    Filmin Süresi: 159 dk.
    Dağıtıcı Firma: Warner Bros.
    Vizyon Tarihi: 06,02,2009

7. Re: UNDERWORLD / KARANLIKLAR ÜLKESİ 3

gülhan.e yazdı:

2009

Oyuncular

Michael Sheen (Lucian) , Bill Nighy (Viktor) , Rhona Mitra (Sonja) , Steven Mackintosh (Tannis) , Kevin Grevioux (Raze) , David Ashton (Coloman)

“Underworld: Rise of the Lycans” da Vahşi Lycanlar ve “ölüm saçanlar”olarak da bilinen aristokratik vampirlerle dolu bu dünyada intikam için eski defterler açılıyor.

Genç bir Lycan olan Lucian serinin 3.filminde, yüzyıllar boyu Lycanlar'a eziyet eden acımasız kral Viktor’a karşı yeniden güç kazanan kurtadamların güçlü lideri olarak karşımıza çıkıyor.

Lucian, Lycanlar'ı köleliğin zulmünden kurtarma çabasında gizli aşkı güzel vampir Sonja ile beraber savaşacaktır.

Vapir ve kurtadam severlere duyurulur...
    Beğendim filmi,fena değildi,duygusaldı da!

8. Yolcular

canom yazdı:

Passengers(yolcular)

Genç terapist Claire Summers, hocası tarafından korkunç bir uçak kazasından sağ kurtulan beş yolcuya danışmanlık yapmakla görevlendirilir. Böyle güç bir görev alan Claire’in yaşadığı zorluklar, yardım elini reddeden ve kazayı bahane ederek ona açık açık kur yapan Eric’le karşılaşınca kat be kat artar. Claire Eric’le arasında mesleğinin gerektirdiği mesafeyi korumaya çabalarken, diğer hastalar kazaya dair –ve havayolları şirketinin resmi açıklamalarıyla çelişen— ayrıntıları anımsamak için mücadele vermektedirler.

Havada gerçekleşen olası bir patlamayla ilgili anıları suyüzüne çıktığında, yolcular gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaya başlarlar. Claire bu olayda havayollarının parmağı olduğundan şüphelenmektedir.

Gerçeği açığa çıkarmaya kararlı olan Claire’in git gide içine çekildiği komplo ve Eric’le giderek derinleşen ilişkisi, kaderin şiddetli bir oyunuyla birbirine karışacaktır.

İlk başlar biraz duragan,sonrasında biraz hareketlenme oluyor.Aman aman bir film olmasa da izlenir.Daha önce izlediğimiz 6.His ve Diğerleri gibi filmlerle benzerliği var.
    İzledim bu filmi de.

İlk yarıda sıkıldım biraz,ikinci yarı daha keyifliydi.

Fena değildi film,evde dinlenirken izlenebilir.

9. DAĞLARIN HAKİMİ

Filmin sonları,şaşırtıcı ve çok üzücüydü.

Öneririm.

Arabasıyla yola çıkmış olan Quim,şehirden uzak bir yerleşim yerinde durur.Burada tanıştığı Bea ismindeki kadının cüzdanını çalmasını ardından ormanlık alana koşan Quim'e birileri ateş etmeye başlar.Ormanlık alanda tek başlarına kalan Bea ve Quim nerede oldukları belli olmayan silahlı kişilerin hedefi haline gelirler.Ormanda kaybolan ikili,kimden kaçtıklarını ve nereye kaçacaklarını bilmeden git gide çaresiz bir durumun içine sürükleneceklerdir.

10. ASLA VAZGEÇME / NOT EASILY BROKEN

Duygusaldı,evde izlemek için güzeldi,öneririm.

Kahkaha ile gözyaşı bir arada gerçek aşka giden yolun dikensiz olduğu pek gözükmemiştir.Bunu bir de Dave ve Clarice Johnson’a sorun.Yıllar süren bir evlilikten sonra,birbirlerine olan sevgileri birçok teste maruz kaldı.Clarice’in bir süre her şeyden uzaklaşmasına neden olan bir trafik kazasının ardından,çift mali sorunlar,baştan çıkarma çabaları ve aşklarını tehdit eden duygusal çatışmalarla karşı karşıya kalır.