merhaba arkadaşlar,
önce baştan başlıyayım anlatmaya , aslında sizden avrupa yada anadolu yakasında hiç farketmez bir doktor istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz.
2,5 yaşında bir kızım var ve sonradan yaşamaya başladığımız bir kabızlık sorunumuz ortaya çıkmaya başladı,ilk başlarda yapmadı 3. günün sonunda yapardı ama artık durum değişmeye başladı ve 6 güne çıkmaya başladı ve buda lavman yaparak sorun çözülüyor ve bu beni artık çok üzmeye başladı,bu kabızlığı yüzünden bez bıraktırmayıda yapamıyorum zormalamak istemiyorum onu çünkü.Ara ara D...C şurup veriyorum onu bir müddet düzeltiyor ama sonra ben şurubu bıraktıktan 1 ay sonra bir bakmışsınız yeniden kabız oluyor.Doktoruna gittiğimizde ilk olarak bu sorundan beslenmesi konusunda beni uyardı yememesi gerekenleri ve kan tahlili aldı bizden birde idrar tahlili istedi ama kızımdan bunu halen alamadık.Benim düşüncem kızımı bu konu üzerine ilgilenen bir doktora götürmek gastroentolojı üzerine.Sizlerin bana önerebileceği bir doktor varmı ?Acaba bağırsaklarında bir sorunmu var , birde kreşe başladı şimdi bu durumun dahada artması beni dahada korkutuyor.
bana öneriniz ne olabilir , kendi doktoruna götürmeye devam mı edeyim yoksa gastroentolojıye göstermem dahamı netlik kazandırır.