Iste o an, benim bittigim andir Sedat Abi..
>
> Arkadaslarla yemek yiyecektik. okantaya gittigimde henuz kimse yoktu. Bir sure sonra kalabalik bir grup halinde geldiler. opme faslinda o sirada siparis almak uzere ekleyen garsonu da optum! Tabii kahkaha tufani kopmustu.
> iste o an benim bittipim andir Sedat Abi.
>
> Gece otobusle istanbul'dan izmir'e gidiyordum. Yanimda oturan da benim
> gibi iri kiyim olunca komple vucut temasi oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumusken, yanimdaki yolcu birden sicradi. Karimdan alisik oldugum icin, 'Gecti bitanem. Ben yanindayim, yok bir sey' deyiverdim! Adam gozlerini aralayip dehsetle bana bakmisti. iste o an benim bittigim andir Sedat Abi.
>
> universite yillarim. Kulak rahatsizligimdan dolayi hastaneye gitmistim. Doktor muayene esnasinda rahat olmam icin benimle sohbete basladi. 'ogrencimisin?' 'Evet.' 'Hangi universite?' 'Uludag.' 'Ben de oradan mezun
> oldum. Hangi bolumde okuyorsun?' 'isletme' dedim ve bombayi patlattim: 'Siz hangi bolumden mezun oldunuz?' 'Sence?' iste o an benim bittigim
> andir Sedat Abi.
>
> Sabah ofiste telefonla konusuyordum. Telefonu omuzumla basimin arasina
> sikistirmistim. Elimin birinde cep telefonu, digerinde pogaca vardi. Cep telefonumu sarj etmek isterken sarj aletinin ucunu birden pogacaya soktum!
> Goren oldu mu diye kafami cevirince de mudurumle goz goze geldim.
> Siritiyordu.
> iste o an benim bittigim andir Sedat Abi.
>
> Eve gitmek uzere Bakirkoy dolmusu bekliyordum.
> Sigaramin kalmadigi aklima gelince onunde durdugum Tekel bayiine
> girecekken minibus geldi. Apar topar bindim. sofore parayi uzatip, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkac saniye yuzume bakip, 'Abi bu Bakirkoy'e gider' diye cevap verdi!
> iste o an benim ve soforun bittigi andir Sedat Abi..
>