60. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1050585960616270 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 591 ile 600 arasındakiler gösteriliyor.
  1. KUSURSUZ YABANCI

derensima yazdı:
    Son gunlerde izledigim en heyecanli filmlerdendi.
    Sonu entersan bitti.
    Cok begendim mutlaka izlenmeli

http://www.takil.net/sinema/kusursuzyabanciperfectstranger_351.htm

Gösterim Tarihi:20 Nisan 2007
    Tür : Dram - Drama
    İzlenme:592
    Yönetmen: James Foley
    Oyuncular Karakterler / Cast Characters: Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Halle Berry, Gary Dourdan,
    Süre : 109 Dk.
    Yapım: 2007 Abd
    Resmi Sitesi : Tıklaynız
    Araştırmacı gazeteci Rowena Price (Halle Berry) arkadaşının öldürülmesinin güçlü reklam müdürü Harrison Hill’le (Bruce Willis) bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley’nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla, kimlik değiştirir. Bir yandan Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine olarak çalışırken, bir yandan da Hill’in internet üzerinden flört ettiği Veronica olur. Rowena, böylece avının etrafını dört bir yandan sarar, ama keşfettiği tek şey kimlik değiştirenin sadece kendi olmadığıdır.

İzlemiştim bu filmi,güzeldi.

2. KIZ KARDEŞİM EVLENİYOR

Bu filmi de beğenmiştim.

3. Re: Operasyon Valkyrie - Valkyrie

shushu yazdı:

Tom Cruise'u pek sevmem, ama film ve performansını beğendim.
    Imdb'de 10 üzerinden 7.4 puan almış.

Tür : Gerilim / Dram / Tarihi
    Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
    Yönetmen : Bryan Singer
    Senaryo : Christopher McQuarrie , Nathan Alexander
    Görüntü Yönetmeni : Newton Thomas Sigel
    Müzik : John Ottman
    Yapım : 2009, ABD / Almanya , 121 dk.

Oyuncular

Tom Cruise (Claus von Stauffenberg) , David Bamber (Adolf Hitler) , Stephen Fry , Carice van Houten (Nina Von Stauffenberg) , Thomas Kretschmann (Otto Ernst Remer) , Bill Nighy (Friedrich Olbricht) , Tom Wilkinson (Friedrich Fromm)

İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler'e suikast yapmayı planlarlar. Ayrıca savaşı bitirme adına da güçlerini kullanmaya başlarlar. Valkyrie adı verdikleri operasyon sayesinde Nazi hükümetine karşı bir ayaklanma başlatırlar.

Operasyonun başında olan Albay Claus von Stauffenberg Tom Cruise tarafından canlandırılıyor. Tarihte de önemli bir yer etmiş olan Albay Stauffenberg, bu uğurda her şeyi göze almaya hazırdır.

Yönetmenliğini Bryan Singer'ın yaptığı Valkyrie'nin senaryosu da Olağan Şüpheliler filminin senaristine emanet edilmiş.
    Benim de fena değildi dediğim filmlerden biriydi.

4. Re: AUSTRALİA

gülhan.e yazdı:

Film, 2. Dünya Savaşı öncesinde, kendisine kocasından bir sığır çiftliği miras kalan ve bunun için kuzey Avustralya’ya giden İngiliz aristokratı Lady Sarah Ashley çevresinde gelişiyor. İngiliz sığır baronları, arsasını almak isteyince; kaba sığır sürücüsü ile kerhen de olsa çalışmak zorunda kalır. Çünkü 2000 baş sığırı sadece birkaç ay önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı topraklardan yüzlerce mil geçirmek için ona ihtiyacı vardır. Yolculuk sürecinde adama aşık olur. Ayrıca Avustralya’ya da hayran kalır ve kendisi için yeni bir hayatın başladığının farkına varır.

Çokkk uzun bir film,kimi yerlerinde sıkılabilirsimiz ama görsellik açısından harika bir film
    Uzun bir film ama hiç sıkılmadım izlerken.

Başlarda eğlendim,sonra ise hep duygulandım.

Güzel bir filmdi,izlemeyen arkadaşlarıma öneririm.

Bir de çocuk gitmeseydi tam olacaktı.

5. Re: Duplicity / Sahtekarlar

medip yazdı:
    Clive ve Julia'nın filmini izledim dün.

Fena değildi, hoşça vakit geçirtiyor ama konu pek de şaşırtmıyor.
    Sonunda beklentiler karşılıksız kalsa bile, hatta buna bayıldım ...herkes layığını buldu.

Bay ve bayan Smith'i her ne kadar izlememiş olsam da nedense bana onu anımsattı.

Bugün arkadaşımla izledik filmi.

Sevdik biz,evde keyifle izlenebilir bir film.

Sonu ayrıca hoşumuza gitti,işte kaybeden aşkta kazanır.

Arkadaşla da iyi gidiyor fakat arkadaşla olunca tek kötü yanı fındık,fıstık,turşu vs. tüketiminin daha fazla olması,o yedikçe sen yiyorsun,sen yedikçe o yiyor ve gelsin kilolar.

6. Re: Duplicity / Sahtekarlar

Biz de begendik bu filmi.Ben baslarken biraz tereddutlu basladim sIKIlacak gibi oldum ama ilerleyen zamanda hic SIKIlmadim.Guzeldi.
    Esra_Aytekin yazdı:
    medip yazdı:
    Clive ve Julia'nın filmini izledim dün.

Fena değildi, hoşça vakit geçirtiyor ama konu pek de şaşırtmıyor.
    Sonunda beklentiler karşılıksız kalsa bile, hatta buna bayıldım ...herkes layığını buldu.

Bay ve bayan Smith'i her ne kadar izlememiş olsam da nedense bana onu anımsattı.

Bugün arkadaşımla izledik filmi.

Sevdik biz,evde keyifle izlenebilir bir film.

Sonu ayrıca hoşumuza gitti,işte kaybeden aşkta kazanır.

Arkadaşla da iyi gidiyor fakat arkadaşla olunca tek kötü yanı fındık,fıstık,turşu vs. tüketiminin daha fazla olması,o yedikçe sen yiyorsun,sen yedikçe o yiyor ve gelsin kilolar.

7. The Other end of the line

Hollywood la Bollywood'u biraraya getiren romantik komedi tarzi bir film.. Tesadufen actim izlemeye basladim cok eglendim..Hindistan ve Amerikada cekilmis.

Son gunlerde ABD de mantar gibi tureyen Hindistan kulturunu tanitmak icin yapilmis bir film sanirim. Ayrica bankalarin ucuz isci calsitirmak icin Hindistanda actiklari headquarterlarinin nasil isledigine de guzel bir ornek olmus.

Konusu soyle:
    Citibank in musteri hizmetlerinde calisan Priyanin, musterileri Amerikali kazanova Granger'a telefonda banka hesabi uzerine hizmet verirken , sesine asik olmasiyla baslaayn bir macera.

Iki kulturun farkliliklarini, Hindistanlilarin kenidlerini ti'ye almalarini zevkle izledim.Sonu klasik bir ask filmiydi ama islenis gayet guzeldi.

Tavsiye ederim.

8. Re: The Accidental Husband / Tesadüf koca

medip yazdı:

uzun süre romantik film izlemek istemiyorum, beğenmediğimden değil aksine çok da hoşuma gitti film , üstüste overdose oldum gibi...bir süre sosyal takılıcam
    Bayan oyuncu Uma Thurman yerine baska birisi olsa imis daha cok zevk alirdim saniyorum. Bir turlu isniamadigim bir iticilik mevcut kadinda. O yuzden konu ve oyunculuk iyi olsa da Uma yuzunden zevk almadim pek..Colin Firth her daim gozdem olan bir oyuncudur ama amerikan filmelrinde surekli ikici erkek rollerinin neden kendisine bahsedildgini bir turlu anlayamiyorum. INgiltere yapimi filmlerde hep basrolde -ki hakettigi de odur bana gore- ama ABD yapimlarinda geri plan.
    P.S. I love you da ilk defa izledigim Jeffrey Morganin oyunculugu da ayri guzellikti.

DInlenmek icin, kafa dagitmak icin izlenesi bir film.

9. Re: AŞK TUTULMASI

Esra_Aytekin yazdı:

Eşkiya'dan sonra izlediğim ilk Türk filmi.

Film sinema filmi değil de dizi film tadındaydı.

Film izliyor gibi hissetmedim hiç.

Uzun süre Türk filmi izlemem sanırım yine.
    Biz de izlerken film degilde turk dizisi izliyoruz gib hissetmistik.Ama bir FB li olarak hosumuza da gitmisti islenen konu.

10. PUBLIC ENEMIES

Gercek bir hikayeden alinmis film. Banka soyguncusunun Chicago hapishanesinden kacisi ve FBI pesine takmasiyla baslayan bir acera. COk begendik. Action ve duygusalligi bir arada bulabileceginiz bir yapim olmus.