59. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 949575859606169 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 581 ile 590 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Alacakaranlık / Twilight

Eşimle izlemeye başladık ve filmin beş dakikasında ''bu gençler için herhalde'' deyip yanımda uyuyuverdi.

Bu genç de izledi filmi.

Vampirli falan ama korkunç değil öyle,aşk da var içinde,vampirden daha çok aşk var hatta.

Fena değil yani,eğlendim ben.

2. Re: Alacakaranlık / Twilight

Oncesi yok Esracim..Sonrasi var. Ilk sonrasi, Newmoon Kasim ayinda oynayacak. Ondan sonraki sonrasi 2010 kasimda, ondan sonraki birsonrasi 2011 kasimda buyuk ihtimalle.

3. Re: Alacakaranlık / Twilight

serpil-hale-hande yazdı:
    Oncesi yok Esracim..Sonrasi var. Ilk sonrasi, Newmoon Kasim ayinda oynayacak. Ondan sonraki sonrasi 2010 kasimda, ondan sonraki birsonrasi 2011 kasimda buyuk ihtimalle.
    Bu 2008 yılında çekilen ilk film mi yani Serpil?

Hani kız annesinin evinden babasının yanına gidiyor,okulda vampir olan oğlana aşık oluyor falan.

4. Re: Alacakaranlık / Twilight

Oncelikle seni esefle kinadigimi belirterek aciklamalarima baslayayaim.. Kokoca twilight forumu var insan bir bakar neymis diye yahu.

Evet canim bu film ilk film, Bellanin annesinin evinden babasinin yanina Folks a gidip Edwardi gorup asik oldugu film. Bu bir kitap serisi biliyosun, bu ilk kitabin filmi idi. Daha 3 kitap daha var ve ikinci filmin cekimleri tamalandi, su siralar ucuncusu cekiliyor.

Kitaplar filmden cok cok daha guzel Esracigim. Ben kitaplardan sonra filmi cok begenmedim acikcasi.

Esra_Aytekin yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:

Hani kız annesinin evinden babasının yanına gidiyor,okulda vampir olan oğlana aşık oluyor falan.

5. Re: Alacakaranlık / Twilight

serpil-hale-hande yazdı:
    Oncelikle seni esefle kinadigimi belirterek aciklamalarima baslayayaim.. Kokoca twilight forumu var insan bir bakar neymis diye yahu.

Evet canim bu film ilk film, Bellanin annesinin evinden babasinin yanina Folks a gidip Edwardi gorup asik oldugu film. Bu bir kitap serisi biliyosun, bu ilk kitabin filmi idi. Daha 3 kitap daha var ve ikinci filmin cekimleri tamalandi, su siralar ucuncusu cekiliyor.

Kitaplar filmden cok cok daha guzel Esracigim. Ben kitaplardan sonra filmi cok begenmedim acikcasi.

Esra_Aytekin yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:

Kitapları da alıp okuyayım bari.

Kitabın adı da aynı mı film ile?

Bak,yanlış bilgiyi de sildim,şaşırmasın millet diye.

6. Re: Alacakaranlık / Twilight

Al canim..FIlmi begendiysen kitaplari kesinlikle cok begeneceksin.. Evet film kitapla ayni isimde.4 kitap..

Yazari Stephenie Meyer-
    Alacakaranlik
    Yeni AY
    Tutulma
    Safak Vakti

Turkce isimleri bunlar canim.. Okuyunca yorumlarini beklerim.

7. Re: Alacakaranlık / Twilight

serpil-hale-hande yazdı:
    Al canim..FIlmi begendiysen kitaplari kesinlikle cok begeneceksin.. Evet film kitapla ayni isimde.4 kitap..

Yazari Stephenie Meyer-
    Alacakaranlik
    Yeni AY
    Tutulma
    Safak Vakti

Turkce isimleri bunlar canim.. Okuyunca yorumlarini beklerim.
    Tamam,not alıyorum hemen.

Film dinlendirdi beni,fena değildi yani,gençlik filmi ama sanki gerçekten,oyunculardan dolayı belki de,bilmem ki!

8. ÖLÜM YARIŞI

Aksiyon dolu güzel bir film,bazı sahnelerde içim çok kötü oldu.

Aksiyon sevenlere öneririm.

Azılı suçlularla dolu bir hapishanenin yöneticileri,cezaevindeki mahkûmları birbirleriyle dövüşmeye zorlayarak,bir çeşit gladyatör oyunu düzenlemeye karar verirler.Şiddet arzusuyla yanıp tutuşan mahkûmlar birbirleriyle ölesiye mücadele etmeye dünden hazırdırlar.Üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Ames,bu dünyada hayatta kalmayı başarmak zorundadır.

Yönetmen : Paul W.S. Anderson
    Senaryo : Paul W.S. Anderson, Robert Thom
    Oyuncular : Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson, Natalie Martinez
    Filmin Türü : Aksiyon, Bilim Kurgu
    Orijinal Adı : Death Race
    Yapımcı Firma : 0
    Yapım Yılı : 2008
    Yapım Ülkesi : ABD
    Orijinal Dili : İngilizce
    Filmin Süresi : 89 dakika
    Resmi Sitesi : http://www.deathracemovie.net/..
    Dağıtıcı Firma : UIP Filimcilik
    Vizyon Tarihi : 17.10.2008

The Accidental Husband / Tesadüf koca

uzun süre romantik film izlemek istemiyorum, beğenmediğimden değil aksine çok da hoşuma gitti film , üstüste overdose oldum gibi...bir süre sosyal takılıcam

10. HATASIZ

SeL@y yazdı:
    Biz bu filmi begendik,tavsiye ederim

Yonetmen Michael Radford
    Oyuncular

Demi Moore
    Michael Caine
    digerleri daha sonra aciklanacaktir.

Flawless Konusu

Demi Moore’un oynadigi bu suc/drama filminde olaylar 1960′in Londrasinda geciyor. Michael Caine Demi Moore’un calistigi Londra Elmas sirketinden elmas soymak icin Demi Moore’dan yardim isteyecektir.
    Film gosterim tarihi daha ileride oldugu icin, bilgiler guncellendikce konu icin eklemeler yapilacaktir.

Genel Bilgiler

Ulke : ABD
    Dil : Ingilizce
    Filmin suresi : 108 dakika

Alinti
    Ben de beğendim filmi,evde iş-güç sonrası dinlenmek için iyi bir film.