herkese selam,arkadaslar daha 1hafta evel bir cocuk planliyordum,bügün doktorda terminim vardi spirali cikarticaktim,ama ben vazgectim bilmiyorum birden kafamda bir soru isareti kaldi,bu arada daha esim hic birsey bilmiyor,ben daha cok gencim bu hafta 21yasina giriyorum ve benim yasitlarim hala okula gidiyor daha meslek egitiminde ,acaba diyorum ilk önce kendi isimimi kursam,ya nebiliyim hazir gegilim galiba,esim 39yasinda ve oda bir cocuk daha istiyor yoksa yakinda dede diyicek diyor cocuk bana esimin durumu allaha sükürler olsun cok iyi simdiye kadar ne istediysem oldu ,ama ben kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum hep esimin kartinla gecinmek istemiyorum ne bilim ,tabi bunlari esime anlatirsam ne diyecigini biliyorum daha cok mu paraya ihtiyacin var ozaman limiti yükseltelim diyicek ama konu bu degil beni anlamak istemiyor,alisveeris,yap,gez toz öglene kadar yada sirkete biraz esime yardim ediyorum,ama benim istedigim bu degil.siz beni daha iyi anlayabilirsiniz canlarim,nasil anlatabilirim ona bunlari,hayatimda bir degisiklik olsun istiyorum ne biliyim kendime yada esime bir hediye alsam ve desem bu benim calistigim pradan alindi,o hic istemiyor eee tabi birazdda kizkaclik var aslinda cok modern görüslü ama konuda korkuyo sanki,tabi simdi bide doktora gitmediyimide duyunca bide o var,arkaslarima danistim seni rahat dürtü diyorlar,anlicaniz sizden baska kimseye acamiyorum derdimi,ne olur fikirlölerinizi söyleyin