saç maşası almak istiyorum arkadaşlar kullanan varmı içinizde,önereceğiniz marka ne olabilir?bir sürü çeşitleri var piyasada ama iyi bişi olsun istiyorum.
saç maşası almak istiyorum arkadaşlar kullanan varmı içinizde,önereceğiniz marka ne olabilir?bir sürü çeşitleri var piyasada ama iyi bişi olsun istiyorum.
hep görüyorum bayanların ellerinde. ben hiç beceremem saçlarımı yapmayı fönlemeyi. ben yıka ve çık karıştır kıvırcık.
maşa derken duzleştırıcıdenmı bahsedıyorsun bılmem benımkı phılıps hatta şuan ofıste cekmecemde)) gecen hasta saçlar ıslak cıktım geldım ıse burda fonledım unuttumda gayet mennunum tavsıye ederım
ben kullanamıyorum hep kuförde yaptırırım
ama yiğenim kullanıyor onunki de phılıps çok ta memnun
Yaa ben maşaya çok para veriyorum bari kendim bir alet alayım evde yaparım dedim aldım, inan sadece aldığım hafta 2 kere kullandım.
Şimdi nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum. Kolum ağrıdı yapmaya çalışırken, alnımı ensemi yaktım falan, çok zor ben alma derim !
Evde var ama hiç kullanamadım maalesef..
Kabiliyetsizim
Saara Yıldırım, Aynur Hanım önermişti bir markayı. Ama hatırlayamadım şimdi.
Çok memnun olduğunu söylemişti, hatta resimlemişti.
Bir sorun isterseniz.
bende babyliss var memnunum
ben hep kalin kalin dalgalar yapsin isterdim,sonunda aradigim masayi gecen sene buldum,remingtonun pembe curleri/\
sinbo tabiki süper.hem de uygun.ben de baraunun saç düzleştircsni almştm bi zamanlar ama saçımı mahfetti.sakın almayın.direk ısıyı tost makinası gibi saça veriyo.saçlar yıpranıyo tabi.evde duruyo kullanamadım.pahalıydı da