Dün gece Elif'le aramızda resmen Sihirli Annem Krizi yaşandı.Sihirli Annem isimli bir dizi yayınlanıyor TV de.Birçoğunuz seyretmişsinizdir.Özellikle çocuklar bu diziye çok ilgi gösteriyor.Neyse bizim Elif TV seyretmeyi hiç sevmiyor.Genellikle TV ye karşı ilgisiz bu durumdan memnunum açıkçası.Yalnızca sihirli annem dizisini izliyor.Hatta bazen o dizi başlayınca koltuğuna kuruluyor ve hiç kıpıdamadan izliyor.Dün gece de ben haberleri izliyorum.Tutturdu çileği aç diye.Çilek dizideki küçük kızın ismi.Kızım bu gece bu dizi yok diye defalarca anlattım yok anlamıyor.Çilek te çilek diyor başka birşey demiyor.İlgisini başka yöne çekebilmek için neler neler yaptım yok olmadı.En sonunda ben de çok sinirlendim ve hadi artık yatıyorsun dedim ve yatağına yatırdım bu kez bir ağlama başladı ve Elif çok ağlayınca tepki olarak kusuyor.Sonuç gene kusmaya başladı gece gece yatak yorgan kendisi battı.Bu kez banyo faslı başladı banyoda da mutlaka ağlar.Ağlamaktan yoruldu ve uyuya kaldı.Bense sinirli ve üzgün bir şekilde kalakaldım.Bu inatla nasıl başedeceğimi ben de bilemiyorum.Bir bilen varsa anlatsın lütfen bana