ben günde 2 lt su içerdim eskiden ....
bir dönem hiç aklıma gelmedi su içmek ...
şimdi yine 2 lt.içiyorum...
ya siz??
ben günde 2 lt su içerdim eskiden ....
bir dönem hiç aklıma gelmedi su içmek ...
şimdi yine 2 lt.içiyorum...
ya siz??
1 lt bıle deıl ıcıtıgım suyun mıktarı
2 lt civarıdır sanırım hiç ölçmedim.daha fazla değildir , sevemedim su içmeyi.
Hastanede hamileliğimi yatarak geçirdiğim zamanlarda günde 10 litre içiyordum, şimdi 3 litre falan..
10 lt mi? Su zehirlenmesi olmamış iyi.OmerArda yazdı:
Hastanede hamileliğimi yatarak geçirdiğim zamanlarda günde 10 litre içiyordum, şimdi 3 litre falan..
Bana doktor yazın 3 lt iç diyor ama pek başardığım söylenemez. Yine de 2'yi geçiyorum sanırım.
Ben her içmeye 3-4 bardak içiyorum. Gündede 5-6 bazen 7 kez su içtiğimi düşünürsek. Bayağı içiyormuşum. Özellikle yaz girdiğiden beri. Kışın biraz daha azalır.
Benim eşiim su içme özürlüdür. Bazen su içmeyi bile unutur Ben evdeysem zorla getirir içiririm. Sonra bağırsak problemiyaşıyor. Buna rağmen su içmek aklına gelmiyor.
Su zehirlenmesi de varmış
10 litreyi özel durumdan ötürü içiyordum. Gece uyuduğum zamanlarda da serum bağlanırdı. Arda 19 hafta 5 günlükken susuz kaldı karnımda. Tüm suyum boşalmıştı. Dr larım günde en az 10 litre içmen gerekyor ki bebeğe kordon yoluyla daha fazla gidebilsin demişlerdi...
İçtim acılı şalgamı, yedim türk kebaplarını, diktim kafama buzlu suları
Ama bu arada hemşirelerime gına gelmişti benden. Basiyordum zile. Buyrun ne vardı demeden hemen geliyoruz diyorlardı. Sürgüden onlara da bana da gına gelmişti. Çişli hatun olmuştum
elif74 yazdı:
Bana doktor yazın 3 lt iç diyor ama pek başardığım söylenemez. Yine de 2'yi geçiyorum sanırım.
afedersin bilmiyordum, o zaman başka tabiOmerArda yazdı:
Su zehirlenmesi de varmış
10 litreyi özel durumdan ötürü içiyordum. Gece uyuduğum zamanlarda da serum bağlanırdı. Arda 19 hafta 5 günlükken susuz kaldı karnımda. Tüm suyum boşalmıştı. Dr larım günde en az 10 litre içmen gerekyor ki bebeğe kordon yoluyla daha fazla gidebilsin demişlerdi...
İçtim acılı şalgamı, yedim türk kebaplarını, diktim kafama buzlu suları
elif74 yazdı:
[/quote]
afedersin bilmiyordum, o zaman başka tabi [/quote]
Sorun degil ki arkadaşım
hamileyken 5 lt içerdim ona rağmen serum yerdim
ama normal hayatta akşam yarım lt eçerim o kadar gün içinde aklıma gelmez su yerine 3-4 bazen 6 bardak kahve içtiğim olur