ladybug yazdı:
Matthew Lewis (Neville Longbottom ) roportaji ozeti (Kelime kelime herseyi yazmadim cadilar):
9 senedir bu filmin icindeyim ve bu gercekten garip. Cunku ben kitaplarin hayraniydim ve role secilmek ruyalarimin gercek olmasiydi. Anlasma sadece bir film icindi cunku filmin tutup tutmayacagini bilmiyorduk ama simdi buradayiz 7. ve 8. filmleri cekiyoruz ki bu beklenmedik birseydi. Cok yorucu ama harika bir tecrube...
Melez Prensi cok sevdim. 3 kere izledim simdiye kadar ve her seferinde yeni seyler goruyorum ( ben de Matt'cim
)...
Evet eglenceli zamanlarimiz oldu. Amerika cilgin eglencenin oldugu yer ve eglenceyi yaratanlar eriskinler aslinda. Cocuklar da seviyor ama eriskinler farkli. Daniel Radcliffe'in supurgeli dovmesi olan bir eriskin bayan ve benim imzami dovme olarak yaptiran bir kizla tanistim...
Evet sona yaklasiyoruz, garip olacak evet ama atmosfer sanki sona yaklasiyoruz gibi degil. Uzucu olacak evet arkadaslarimi goremeyecegim, onlarla kahvalti edemeyecegim. Ayrica bu guvenli ortamdan ayrilmak da zor gelecek ama sonunun gelmesini de dort gozle bekliyorum. Neville karakterini oynamayi dort gozle bekliyorum...
IMAX'i seviyorum. Star Trek'i izledim. IMAX de izlemek nefes kesici...
Subat ayinda Olum Yadirgarlarini cekmeye basladik. 2 bolum olacak. Dan, Rupert ve Emma yroulmadan calisiyorlar cunku kitabin ilk bolumu onlari iceriyor. Ben sadece 2 hafta calistim ve cok sevdim. Siraya gore cekmiyorlar ayrica. Biraz oradan biraz buradan cekiliyor bolumler. Neville, Harr, Ron ve Hermione’nin oldugu harika bir sahneyi cektik. Diyalog’un cok oldugu bir bolumdu benim icin. Neville harap bir haldeydi, saklanarak yasiyordu, karman corman saclari vardi. Bu savasci Neville’I oynamak harika. Ekim ayinda son savas sahnesinin cekimleri icin sete geri donecegim. David Yates’den daha once denenmemis birsey deneyeceklerini duydum. Harika olacak. IMAX’de izlemek icin sabirsizlaniyorum.