KIZ anneleri, hamileginizin ilk gunlerinde neler olmustu? Sizin de kasiklariniz agrir, cildiniz bozulur, devamli uyumak ister miydiniz?
Çin takvimine baktim, olursa kiz olacakmis, ondan kiz annelerine soruyorum..
Uykum vaar
KIZ anneleri, hamileginizin ilk gunlerinde neler olmustu? Sizin de kasiklariniz agrir, cildiniz bozulur, devamli uyumak ister miydiniz?
Çin takvimine baktim, olursa kiz olacakmis, ondan kiz annelerine soruyorum..
Uykum vaar
cemile kizim mi olacak bilmiyorum ama ilk uykum varrrrrrr la basladi hamileligim diyebilirim
hala günde en az 1,5 saat uyurum gece uyudugum 10 saat haric
ve tursu ama o istek sonradan geldi
saka yapmiyorsun degilmi yani hamile olabilirsin su an degilmi
Bende aşırı mide bulantısı ve midemde gaz olmuştu. 8 ay boyunca da sürdü.
Sanki regl olacakmis gibi kasiklarda agri olmustu bende,devamlida uyuma istegi,tabi herkeste farkli belirtiler olabilir.kizda cilt bozulur erkekte guzellesir deniliyor ama benim cildimde birsey olmamisti aksine hamileligimde dahada hos olmustu,diyorum ya kisiye gore degisir.
Ama eger oyleyse simdiden gozun aydin guzelim
muhtemelen 2-3 haftalıkken ve ben durumu bilmiyorken bir gün uyuya kalıp öğlen 11.30 da uyanmıştım, işe geç kaldım yani. o ne uyku öyle. evet çok uyku yapar ama kız erkek farketmez bildiğim kadarıyla...
Aynen öyle, hamile olduğumu öğrendikten sonra hafif adet sancısına benzer ağrılarım vardı kasığımda ve belimde, eve gidincede yemeği yer uyuklardım, ilk dönem hep uykulu ve halsizdim..Bu ağrıların normal olduğunu öğrenmeden öncede acaba ters birşeyler mi var diye endişelenip doktora gitmiştim..
Cildimde bir değişiklik olmamıştı, normalde de sivilce nedir bilmem ergenlik dahil belki ondandır..
Test yaptın mı, hadi hayırlı bakalım
Bir kiz annesi olarak cevaplayayim Siddetli kasik agrilarim vardi (regl gibi), cildim ilk 2 ay bozulmustu ama asiri degil, bulanti sadece hamileligimi daha bilmeden önce 1-2 gün olmustu, o da otelde tatildeydik ve restorandaki kokulardan igreniyordum.Uyku konusuna gelince, hamileligimin özellikle ilk 3 ayinda felakettttt uyudum, nerdeyse günde uyanik kaldigim saatler sayiliydi Ayrica hamileligimin ilk 3 ayinda asiri saclarim döküldü.Hadi bakalim hayirlisi, guzel haberlerini bekliyorum.
Cemileciğim hayırlısı olsun inşallah. Ama benim de uykum var Ben kızıma hamileyken ne belirtiler olmuştu hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Haberlerini bekliyoruz.
Sevgilerimle
Gelecek sene planliyorduk ama bakalim...Bu da surpriz olacak sanirim..Olursa tabii..Bulantilarim ve mide yanmalarim da var, onlari yazmayi unutmusum ayrica..
olabilirsinde olmayabilirsinde
cünkü bütün bunlarin hepsi hamilelik belirtisi aslinda, bende herikisindede olmustu; erkek oldugu halde.
eger reglde gecikmen varsa hemen eczaneye ucuyorsun test kapip yapiyorsun... sonrada bize haber vermeyi unutma
erken yapilan testlerde var, ama bekle azicik............ bol sans
cin takvimi bana bu defa uymadi, ama kiz istiyorsan umarim senin olur..amin