Afacan Ayşecan-Ayşecan'ın Başı Dertte-İyi Fikir Ayşecan-Ayşecan Yine Yaramazlık Peşinde
Birce bu kitapları da keyifle okudu.
Afacan Ayşecan-Ayşecan'ın Başı Dertte-İyi Fikir Ayşecan-Ayşecan Yine Yaramazlık Peşinde
Birce bu kitapları da keyifle okudu.
Bu kitapları da çok sevmişti Birce.
Kübra teyzesinin armağanı olan bu kitabı da ''iyi ki yollamış'' diye diye okumuştu Birce.
Bu kitabı ben de çok sevdim,öneririm arkadaşlar.
Birce'nin resim öğretmeni armağan etmişti bu kitabı kızıma.
Birce çok sevmişti kitabı,şimdi Mert'e okuyorum,neredeyse bitmek üzere,Mert de çok sevdi.
Masallar kısacık şiirlerle başlıyor ve çok keyifli.
Öneririm arkadaşlar.
Bir ara Mert'in elinden düşmedi bu kitap.
Çocuğu Dora sevenlere öneririm.
Üç boyutlu olan bu kitaba da bayılıyor Mert.
camomile yazdı:
Maalesef Emre hala kitaplara ilgi gostemiyor.
Acaba siz farkli bir yol mu izliyorsunuz.Napmami onerirsiniz?
Füsun bunu bir dene... Arda yarım saatte bitirdi... Çizgi romanı hangi çocuk sevmez ki.. Hele birde macera bol ise...
inanamıyorum .oğluma kitap önerisi bakarken çocukluğumun hatırasına denk geldim.
dünden beri aklımdaydı .
bir arkadaşımdan almıştım bu kitabı ve sayfaları eksik çıktığı için okuyamamıştım .
nasıl beynime kazındıysa çok sevmişim demekki.
kendim için hemen araştırmaya başlıyorum şimdi.alıp okuyacağım önce ben .
çocuk gibi mutlu oldum yaa ,altın bulmuş gibi sevindim.
sağol arkadaşım .
MİRBE yazdı:
ŞİDDETLE TAVSİYE OLUNUR..
Kitap Adı: Şişkolarla sıskalar
Yazar: Andre Mourois
Çeviri: Ülkü Tamer
Yayınevi : Can Yayınları
Sayfa Sayısı : 110
7 yaş ve üstü
Dünya çocuk edebiyatının en başarılı örneklerinden biri olan Şişkolarla Sıskalar'da, çocukça bir düşsellik içinde, iki ülke arasındaki garip savaş anlatılır. Bütün yurttaşları şişko olan bir ülke: Göbekistan ile bütün yurttaşları sıska olan bir başka ülke: Kemikistan arasındaki sonu gelmez geçimsizlik, uyuşmazlık, sizleri hem güldürecek, hem de düşündürecek. Savaşın bu kadar alaya alındığı, savaşla bu kadar dalga geçildiği pek az roman vardır. Şişko olan Ünal'la sıska olan İlkay kardeştirler. Dokuz on yaşlarındaki bu iki kardeş, Göbekistan ile Kemikistan arasındaki Şişkolar'la Sıskalar'ın arasına düşerler. Aralarında çıkan gülünç savaşın da en yakın tanığı olurlar. Pek çok kitap yazmış olan ünlü Fransız yazarı André Maurois (1885-1967), çocuklar için yazdığı bu kitabıyla dünyanın pek çok ülkesinde çocukların sevgilisi oldu. Bu güzel kitabı değerli şairimiz Ülkü Tamer'in çevirisi ve uyarlamasıyla sunuyoruz.
Oldukça eğlenceli bir kitap Miray büyük zevkle 3 gün içinde bitirdi..
Ayrıca yaz tatili boyunca okuduğu kitaplardan bir derleme aklımda kalanlar:
* Şaşkın papağan
* Heıdı
* Bambi
* Sırma saçlı kız
* Gül kız
* Kırmızı karıncanın anıları
aklıma gelenler davemını yazacağım
Bu kitabı alacağım Elif'e hafta sonu
Birce kitabı sevdiğini söyledi.