632. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 132532582622630631632633634642 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.311 ile 6.320 arasındakiler gösteriliyor.

Yeni Bir Söylenti

Güzel bir sezon bizi bekliyor eminim, 5. sezondan daha keyifli olacağını hissediyorum

Darkufo’da taze taze okuduğum bir söylentiyi paylaşayım dedim. Bu söylentiye göre:

1) Charlie (Dominic Monaghan), 6.sezonda geri dönecek ve 4 bölüm boyunca bizlerle birlikte olacakmış.
    2) Shannon (Maggie Grace) , 6.sezonda 6 bölümde yer alacakmış.
    3) Claire (Emily De Ravin) , bütün sezon boyunca bizlerle birlikte olacakmış.

kaynak:darkufo
    çeviri:ninni

Re: Juliet, Elizabet Mitchell’in yeni dizisi V ve Lost’a dönme ihtimali üzerine…

shushu yazdı:
    Hmmmm, merak ettim şimdi bu yeni diziyi
    Bu arada bu sezon daha uzun olacak galiba, hadi inşallllllahhhh!!!))

Soğukkanlı güzel Juliet 5. sezon finalinde Jughead‘i patlatarak sözel anlamda hayatına son vermişti. Elizabeth Mitchell‘in dizinin daimi oyuncu kadrosundan çıkarıldığı açıklandı ama konuk oyuncu olarak bir kaç bölümde görüleceği söylendi. Bu arada Juliet karakterine hayat veren Elizabeth Mitchell yeni bir dizi için anlaşma yaptı: V.

Yalnız Lost dizisine dönme durumuyla ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor ve işte son haberler: Mitchell‘in V-Lost çıkmazı sadece zaman değil,aynı anda mekan sorunundan da kaynaklanıyor. V Hawai’ye 6,5 saat uzaklıkta olan Vancouver’de çekiliyor. Ve söylendiğine göre çekimlere Ağustos ayının başında başlanacakmış ki Lost çekimlere o ayın sonuna kadar başlamıyor. Va artık Lost‘un son sezonun 18 saate uzatıldığını da biliyoruz, bu durumda Juliet‘in Romeo’su Sawyer‘la beraber olabilmek için biraz daha iyi bir şansı var gibi görünüyor.

Kaynak:darkufo
    Çeviri: Ginsberg
    Tek tek okuyorum şimdi.
    Juliet ölecek mi yoksa herkes birbirni tanımayacak da ondan mı julietin rolü azalacak.
    Ölenler geri geleecek gibi duruyor bu da demek oluyor kaderde değişmeler olacak.

Re: Ian Somerhalder’ın Lost’a Geri Dönme İhtimali?

shushu yazdı:
    Şahende, bunlar seni duymuşlar galiba

Ian Somerhalder‘ın rol aldığı yeni TV dizisi The Vampire Diaries‘in yapımcısı ve Lost‘un yapımcısı Damon Lindeloff oldukça yakın arkadaşlar. Belki Ian güneyde kan emmediği zamanlarda, Lost adasında Boone olarak boy gösterebilir.

Dizideki vampir kardeşi Paul Wesley ile çekimlerin yapıldığı Atlanta’da daire arayan Ian, “Bu sezon Lost‘ta neler olacağını az çok duydum, kesinlikle bir çoğumuzu geri getirebilmeleri için bir fırsat var.” diyor. “Lost‘taki herhangi bir geçiş dizinin başarılı olmasına yarar, tabii herşeyi altüst etmediği sürece.”

Peki ya Charlie, Boone, Shannon ve Lost‘un tüm yaşayan ölüleri vampire dönüşürlerse ne olur? sorusunaysa aktörün cevabı şöyle: “Pek iyi olacağını sanmam, etrafta yeterince vampir var. Eğer bunu sadece True Blood, Twilight ve The vampire Diaries ile sınırlı tutabilirsek, dünyamızın hayrına olur!”

Kaynak: darkufo
    Hehheee bu olayı çözmüş neyin tuttuğunu anlamışlar.
    Vallahi bak bir vampir furyasıdır gidiyor sorma.
    Kitapçıda elimi attığım 10 kitabın 9 u vampirle ilgili hheehehe. Benim evdeki kitaplarda öyle

Re: Yeni Bir Söylenti

shushu yazdı:
    Güzel bir sezon bizi bekliyor eminim, 5. sezondan daha keyifli olacağını hissediyorum

Darkufo’da taze taze okuduğum bir söylentiyi paylaşayım dedim. Bu söylentiye göre:

1) Charlie (Dominic Monaghan), 6.sezonda geri dönecek ve 4 bölüm boyunca bizlerle birlikte olacakmış.

Galiba dediğim gibi olacak kaderde değişiklik olacak ve ölenler ölmemiş olacak ,ama mr eko filan olacak mı ki.

Re: Titus Welliver’la LOST ve 2. Adam üzerine

shushu yazdı:
    Bu açıklamalrı yapıp niye sinir ediyo bunlar bizi, gösterip elletmiyolar yaaaa

Lost 5.sezon finalinin açılış sahnesinde, biri beyazlı biri siyahlı iki adam adanın sahilinde oturup sohbet etmişlerdi. Adamlardan beyaz olan 1. Adam’ın Jacob olduğunu öğrenmiştik, ancak siyahlı 2. Adam’ın kim olduğu açıklanmamıştı.

2. Adam’la ilgili şimdiye kadar bir sürü teori üretildi. Bunlardan önemli olan 2 tanesi şöyle:

- 2. Adam Jacob’un kardeşi Esau olabilir, ancak Mısır tarihine göre, Esau kardeşi Jacob’u sevmiyor, kıskanıyor ve onu öldürmek istiyor.

- 2. Adam bariz biçimde Siyah Duman.

Titus Welliver, kendi karakteri olan 2. Adam’ın bir ismi olduğunu ve bu ismi bildiğini, ancak henüz açıklayamayacağını çünkü bu ismin çok önemli olduğunu ve diziyle ilgili çok fazla şeyi açığa çıkarabileceğini belirtiyor.

Titus Welliver ayrıca, 2. Adam ve Jacob’un da üstünde bir güç olduğuna inanıyor, çünkü bu iki karakter ‘döngü boşluğu’ bulabilmek için bir döngü kapanında dönüp duruyorlar ve böyle bir şeyin, onların da üstünde bir güce işaret edebileceğini söylüyor.

kaynak: dizidizi
    Ben ısrarla bunun black somoke olduğunu iddia ediyorum.
    Kardeşi filan değildir o kara dumandır , kedidir kediiii.

Re: Juliet, Elizabet Mitchell’in yeni dizisi V ve Lost’a dönme ihtimali üzerine…

Birbirlerini tanımama ihtimalleride var tabii...Uyyyhhh terledeim ha Heyecanlandım bunları okurken, yine Lost için düşünmek hoştu
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Hmmmm, merak ettim şimdi bu yeni diziyi
    Bu arada bu sezon daha uzun olacak galiba, hadi inşallllllahhhh!!!))

Soğukkanlı güzel Juliet 5. sezon finalinde Jughead‘i patlatarak sözel anlamda hayatına son vermişti. Elizabeth Mitchell‘in dizinin daimi oyuncu kadrosundan çıkarıldığı açıklandı ama konuk oyuncu olarak bir kaç bölümde görüleceği söylendi. Bu arada Juliet karakterine hayat veren Elizabeth Mitchell yeni bir dizi için anlaşma yaptı: V.

Yalnız Lost dizisine dönme durumuyla ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor ve işte son haberler: Mitchell‘in V-Lost çıkmazı sadece zaman değil,aynı anda mekan sorunundan da kaynaklanıyor. V Hawai’ye 6,5 saat uzaklıkta olan Vancouver’de çekiliyor. Ve söylendiğine göre çekimlere Ağustos ayının başında başlanacakmış ki Lost çekimlere o ayın sonuna kadar başlamıyor. Va artık Lost‘un son sezonun 18 saate uzatıldığını da biliyoruz, bu durumda Juliet‘in Romeo’su Sawyer‘la beraber olabilmek için biraz daha iyi bir şansı var gibi görünüyor.

Kaynak:darkufo
    Tek tek okuyorum şimdi.
    Juliet ölecek mi yoksa herkes birbirni tanımayacak da ondan mı julietin rolü azalacak.
    Ölenler geri geleecek gibi duruyor bu da demek oluyor kaderde değişmeler olacak.

Re: Ian Somerhalder’ın Lost’a Geri Dönme İhtimali?

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Şahende, bunlar seni duymuşlar galiba

Ian Somerhalder‘ın rol aldığı yeni TV dizisi The Vampire Diaries‘in yapımcısı ve Lost‘un yapımcısı Damon Lindeloff oldukça yakın arkadaşlar. Belki Ian güneyde kan emmediği zamanlarda, Lost adasında Boone olarak boy gösterebilir.

Dizideki vampir kardeşi Paul Wesley ile çekimlerin yapıldığı Atlanta’da daire arayan Ian, “Bu sezon Lost‘ta neler olacağını az çok duydum, kesinlikle bir çoğumuzu geri getirebilmeleri için bir fırsat var.” diyor. “Lost‘taki herhangi bir geçiş dizinin başarılı olmasına yarar, tabii herşeyi altüst etmediği sürece.”

Peki ya Charlie, Boone, Shannon ve Lost‘un tüm yaşayan ölüleri vampire dönüşürlerse ne olur? sorusunaysa aktörün cevabı şöyle: “Pek iyi olacağını sanmam, etrafta yeterince vampir var. Eğer bunu sadece True Blood, Twilight ve The vampire Diaries ile sınırlı tutabilirsek, dünyamızın hayrına olur!”

Kaynak: darkufo
    Hehheee bu olayı çözmüş neyin tuttuğunu anlamışlar.
    Vallahi bak bir vampir furyasıdır gidiyor sorma.
    Kitapçıda elimi attığım 10 kitabın 9 u vampirle ilgili hheehehe. Benim evdeki kitaplarda öyle

Mr. Eko dışında daha ohooo, kimler kimler... Ama ben en çok Claire'ın durumunu merak ediyorum, o tam bir muamma işte.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:

Galiba dediğim gibi olacak kaderde değişiklik olacak ve ölenler ölmemiş olacak ,ama mr eko filan olacak mı ki.

shushu yazdı:
    Birbirlerini tanımama ihtimalleride var tabii...Uyyyhhh terledeim ha Heyecanlandım bunları okurken, yine Lost için düşünmek hoştu
    Ne diyeceğim bak şimdi bunlar eğer birbirlerini tanımazlarsa bir 6 yıllık dizi daha çıkabilir bundan
    Ay düşünsene bir birbirlerini tanıyacaklar farklı bir ortamda filan film devam ediyormuş uyyyhhhh bu daha tirletti ha

shushu yazdı:
    Mr. Eko dışında daha ohooo, kimler kimler... Ama ben en çok Claire'ın durumunu merak ediyorum, o tam bir muamma işte.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:

Yoksa karaduman jackin babası mı acep claire de yanına aldı di mi.
    Ne bilim ben ama bir garip dimi .
    Şimdi bu olay bizim Ergenekon çetesinden daha karışık bir hal aldı farkındaysan son sezonda.
    Bakalım 2010 da nasıl patlatacaklar bombayı