862. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 362762812852860861862863864872 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 8.611 ile 8.620 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

nerdogan yazdı:
    Seyrettik, amma büyümüşler...

Güzeldi, son filmi bekliyoruz. Tadı damağımızda kaldı.

Ters köşeye yattık, Snape'in melez prens olacağı bilemedik.
    kitaplari okusaydin bilirdin

cok güzeldi bencede, 5 saat olsaydi daha iyi olurdu

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Merhaba Cetenizi ilgiyle takip ediyorum, kendimce sIkI bir Harry Potter hayraniyim,Bütün Kitaplari sanirim 2 veya 3 defa okumusumdur..

Son filmi hala izleyemedim Özel nedenlerden dolayi, ilk firsatta izleyecegim, ama eminim Kitap'da aldigim tadi alamayacagim

Neyse ben sadece nette buldugum bir Röportaji sizlerle paylasmak icin geldim, son film icin biraz ümitliyim Kitapa sadiklik konusunda umarim yanilmam...

SnitchSeeker.com sitesi Harry Potter filmlerinin yapımcısı David Heyman ile röportaj fırsatı bulmuş ve kendisine son filmin çekimleriyle ilgili sorular sormuşlar. Son filmde kitaba ne kadar sadık kalınacağı, neyin nasıl olacağı hakkında az çok bilgi veren bu röportajı aşağıda okuyabilirsiniz.

SS: Daniel Radcliffe Rupert ve Emma’nın öpüşme sahnesi çekilirken orada olmadığını söyledi. Bu planlanmış birşey miydi? Yani onların dikkatlerini dağıtmamak için mi orada yoktu?
    DH: Hayır.
    SS: Öyleyse o sahnede Harry yok?
    DH:Hayır.
    SS: Öyleyse o sahne kitaptaki gibi değil?(Heyman hayır anlamında başını sallıyor.)

SS: O sahnede Emma ve Rupert’ı rahatlatmak için birşeyler yaptınız mı?
    DH:Hayır, bence ikisi deçok gergindi. Beraber çalıştılar, birbirlerini uzun zamandır tanıyorlar, bu büyük bir mesele. Çok iyi bir arkadaşınla öpüşmek gibi, şöyle düşünüyorsun; “Hmmm, bu biraz garip.” Ama bence bu çok işe yaradı. Bir anlamda, onları gerdi, daha önce hiç olmadığı şekilde. Bu acemiliği istiyorsunuz ve kendilerini bunun içine atıyorlar. Bu gerçekten işe yaradı.
    SS: Harry, Ron ve Hermione kamp sırasında tartışıyorlar. Oyuncuları ilişkilerindeki bu değişikliğe nasıl hazırladınız?
    DH: Pekala, biliyorsunuz, bu ilginç çünkü çocuklar oyuncu olarak büyüdüler. Şimdi, Christopher Columbus’la çalıştıkları zamankinden daha fazla deneyim sahibiler. Çok daha olgunlar, Potter dışındaki hayatlarında deneyimler edindiler, Potter çekimleri dışındaki çekimlerle de deneyimler edindiler. Hepsinin geçinebildikleri ve kavga ettikleri arkadaşları oldu. Ve bu yüzden bence çalışmalarına duygularından ve deneyimlerinden daha fazla ekleyebiliyorlar.

David Yates’in çalışma şekillerinden biri de onları bu işe bağlayabilmesi ve garanti verebilmesi. Onlara ne yapacaklarını söylemiyor ama onların rolün yaratımının bir parçası olmalarını sağlıyor. Örneğin; bir hafta önce David ne yaptıklarından bahsetmek için Daniel ile bir öğlen yemeği yedi. Üçü de yönetmenle yakın ve samimi bir ilişki içerisindeler. Şunu söyleyecek kadar olgunlar, ‘git ve onu yap’ ya da onları rahat bırakın. Yönlendirilmek istiyorlar.

Aslında o kadar da zor değil. Onlar artık birer yetişkin… Tamam tamamen birer yetişkin değiller ama 19-20 yaşlarındalar. Ve o yaşta arkadaşlarınızla kavga edersiniz. Bu yüzden buna alışıklar ve kendilerine değer veren insanlara da. Birbirlerine gerçekten değer veriyorlar. Bu yüzden sonunda pek çok deneyimlerini masaya koyabilecekler.

SS: Ölüm Yadigarları Bill Weasley’i göreceğimiz ilk film. Seyirciyle nasıl tanışacak?
    DH: Pekala, bildiğimiz gibi onun düğünü var. Bu yüzden onu düğünüyle tanıştıracağız ve Bill ve Fleur’un düğününe geçeceğiz, çünkü bildiğimiz gibi Bill Weasley ve düğün de Weasley’lerin evinde. Bu yüzden onu ve Fleur’u gördüğünüzde çok iyi tanıyacasınız. Sonuçta çok belli.
    SS: Bir Kurtadam tarafından saldırıya uğramış olacak mı?
    DH: Evet, olacak.
    SS: Bu nasıl anlatıldı, ya da anlatıldı mı?
    DH:Fark edilecek.
    SS: Dumbledore’un geçmişini nasıl aktaracaksınız, Harry’nin Rita’nın kitabını okuyarak öğrendiği gibi mi?
    DH: Hermione’nin kiaptan bölümler okuduğu sahneler olacak ve ayrıca düğünde de Dumbledore’un geçmişinden bahseden bir karakter olacak. Elphias Doge var, Hermione Rita’nın kitabını buluyor ve onlara kitabı okuyor.
    SS: Dumbledore’un geçliğini canlandıracak bir oyuncu olacak mı?
    DH: Evet.
    SS: Oyuncunun kim olduğuna dair resmi açıklama ne zaman yapılacak?
    DH: Zamanı geldiğinde.
    SS: Imelda Staunton, Umbridge olarak geri dönecek mi?
    DH: Evet.
    SS: Onunla rolünün ne kadar kötü bir karakter haline geldiğiyle ilgili konustunuz mu?
    DH: Henüz konuşmadık ama konuşacağız. Zaten kitabı biliyor.

Sevgili sirine,

güzel sözlerin için teşekkür ederiz.

Aldığın alıntı bir Türk Harry Potter sitesine aittir. Adı da Harry Potter Falan Filan Net'tir.

Lütfen alıntılama yaptığında site adını da koymayı unutmayalım olur mu?

Umarım paylaşımların bol olur.

Doğum Günün Kutlu Olsun Dan!

Happy Birthday To You!

harry_potter yazdı:
    Sevgili sirine,

güzel sözlerin için teşekkür ederiz.

Aldığın alıntı bir Türk Harry Potter sitesine aittir. Adı da Harry Potter Falan Filan Net'tir.

Lütfen alıntılama yaptığında site adını da koymayı unutmayalım olur mu?

Umarım paylaşımların bol olur.
    Pardon aslinda alinti yaptigim site ismini yazmayi eklemeyi ihmal etmem ama heyecan yaptim sanirim

Ama ben dizifilm.com adli bir siteden alinti yaptim orda da kaynak belirtilmemisti yani verilen tek kaynak Röportajin alintilandigi siteydi, bende o sitenin üyesi tercüme edip paylasmis diye düsünmüstüm...

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

Selam cadilarim,

Bu ara sizden ve Harry Potter camiasindan uzak kaldim. Ozledim Merlin sizi inandirsin.

Ikinci tur gidip izleyen oldu mu filmi bakiiiim? Benim cadi hastaydi gidemedim, haftaya umarim.

Optum hepinizi.

Lilyniz.

7. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi) GALA HAFTAMIZ!!! SON 12 SAAT!

ladybug yazdı:

Selam cadilarim,

Bu ara sizden ve Harry Potter camiasindan uzak kaldim. Ozledim Merlin sizi inandirsin.

Ikinci tur gidip izleyen oldu mu filmi bakiiiim? Benim cadi hastaydi gidemedim, haftaya umarim.

Optum hepinizi.

Lilyniz.
    gecmis olsun minik cadiya lilican bende seni cok özledim kaynanacigim

ben haftaya persembeye gidecegim yine, lily-luna ile birlikte.

8. Iyiki dogdun Albus-Severus :)

[size=x-large]Dogum günün kutlu olsun Al´ cim [/size]

9. Re: Iyiki dogdun Albus-Severus :)

Bonnie ve Matt Polanyadaki premiere katilmis cadilar, cok güzel fotolar cikmis bu arada, paylasayim sizinle dedim

10. Re: Iyiki dogdun Albus-Severus :)

Dan ve Rupertin 9 sene önce ilk karsilasmalarina ait bir foto yayimlanmis heyy gidi günöer heyyy