etlı turlu
pırınc pılavı
rokalı turplu salata
etlı turlu
pırınc pılavı
rokalı turplu salata
Tarhana Çorbası
Zeytinyağlı Kabak Doğrama
Ekşili Köfte
Çoban Salata
Sakızlı Muhallebi
Ezo gelin çorba yaptım.
Karnıyarık hazırladım fırına süreceğim.
Yanına pilav yapacağım.
Salata yaparım.
Tuğcan irmik helvası istedi yapacağım ama ateşin başında karıştırmak gözümde büyüyor.
Helvayı yapmadım,dondurma ile avuttum oğlumu,yarın yapabilirsem artık.elifgencer yazdı:
Ezo gelin çorba yaptım.
Karnıyarık hazırladım fırına süreceğim.
Yanına pilav yapacağım.
Salata yaparım.
Tuğcan irmik helvası istedi yapacağım ama ateşin başında karıştırmak gözümde büyüyor.
bugün eşim yaptı yemekleri güveç pilav salata migrenim tuttu ben hep yattım halada ağrıyo
kıymalı şehriye çorbası
zeytinyağlı türlü
kıymalı domatesli makarna
çobam salata
browni
karpuz
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Soslu Tavuk But
Pilav
Zeytinyağlı Havuç
Dün akşam
Zeytinyağlı yaprak sarması ve sigara böreği hazırladım bugün için.
Eve gidince de biftek kızartacağım yanına da patates püresi yapacağım.Bir de salata yaptım mı tamamdır.
Merak ettim sadece. Saat kaçta masaya oturabiliyorsunuz?umut yazdı:
Dün akşam
Eve gidince de biftek kızartacağım yanına da patates püresi yapacağım.Bir de salata yaptım mı tamamdır.
Akşam 18,30 da evde oluyorum.Eve girdiğim gibi üzerimi değiştirip doğru mutfağa.Pinart yazdı:
Merak ettim sadece. Saat kaçta masaya oturabiliyorsunuz?umut yazdı:
Dün akşam
Geceden birşeyler hazırlamışsam eğer maksimum yarım saat içinde masa hazırdır.Yok eğer hazırlamadıysam 1 saati buluyor yemekleri hazırlamak.Bu arada sofrayı kızım kuruyor her akşam.
Kısaca robot gibi oldum hızıma ben bile şaşıyorum.1 saat içerisinde biri etli olmak üzere üç çeşit yemek hazırlayıp koyabiliyorum masaya.