1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Kendimi kopyalamak istiyorum,bi tane eve bi tane işe.

Yaklaşık 4 yıl önce büyük oğluma hamileyken iş hayatımı bıraktım ve evde kendi çocuğuma bakmaya başladım sonra ikinci bebeğim oldu.Şimdi evde 2 tane minik canavarla beraberim.
    Ama iş hayatımı özlüyorum,yani ben evdeyken dışarda kaçırdığım birşeyler varmış gibi geliyor,yeniden işe başlamak istesem yakalayamayacakmışım gibi hissediyorum.
    Amma velakin çocuklarımıda kimselere bırakmak istemiyorum.
    Düşünüyorum bazen ben yanlarında olmasam,güvenilir biri bile baksa,hadi yemeklerini, uyku saatlerini kontrolüm altında tutsam bile bu sefer çocuklarımı kaçıracağım. Sordukları sorulara ben cevap veremiyeceğim,benim vereceğim cevaplardan farklı cevaplarla,farklı beyinlerle büyüyecekler mesela.
    Yetemiyorum,herşeye ben yetişmeye çalışıyorum,çıkamıyorum içinden.Çok şey mi istiyorum hepsini aynı anda yapsam?
    Bi de patates kızartmasının kalorisi azaltılsın istiyorum, Berke de Begüm'den ayrılsın istiyorum

Re: Kendimi kopyalamak istiyorum,bi tane eve bi tane işe.

Berke kim ayol?
    Ben de istiyorum hatta kizimi bu eylul yuvaya vermek istiyorum sonra da ise baslamak istiyorum ama yarim gun

ASLI yazdı:
    Berke kim ayol?
    Ben de istiyorum hatta kizimi bu eylul yuvaya vermek istiyorum sonra da ise baslamak istiyorum ama yarim gun
    berke'yi bende tanımıyorum
    böyle bir reklam vardı,dün bir yerde okuyunca yeniden hatırladım,benim isteklerimde o reklamdaki gibi oldu sanki.

İşte bide bu yüzden öğretmen olmayı çok seviyorum.
    Part time çalışabiirsin aslıda

ben çok şanslıyım canım annem bakıyor yavruma gözüm arkada kalmıyor

6. Re: Kendimi kopyalamak istiyorum,bi tane eve bi tane işe.

bende çalışmayı bıraktığımdan beri hayat durmuş gibi sanki bigün bıraktığım yerden başlarım diyordum ama dün eski işyerime gittim hayat aslında bıraktığım yerde durmuyormuş çalışmak istiyorum ama çocuklarımı bırakmak onları büyürken izlemek her anınını yaşamak çok güzel bundanda vazgeçemiyorum eğer yapabilirsen kopyalama işini benide kopyalaaa lütfen

maddi problemin yoksa,çocuklarnı büyüt derim ben.ilklerini sen gör,onları sen şekillendir.
    dışarda birşeyler kaçırsan da evdeki yakaladıklarına değer.
    ha,ben çalışıyorum,hemşireyim,evim işyerimin karşısında,çocuğuma kayınvalidem bakıyor.ama nöbetli çalışıyorum yani haftada 1-2 gün 24 saat,aralarda da sık sık oğlumu görüyorum.şu sıralar işyerimden mesai çalışmamı istediler,kabul etmedim,ısrar ederlerse ücretsiz izin alacam.çocuğum daha önemli.

Ben de 5 yıldır evdeyim, kızımın doğumundan beri yani.
    Eee şimdi ikinci kızım geliyor inşallah, herhalde bir 5 yıl daha evde olacağım...Yeni toparlandım ama umarım eski günlere dönmem doğum sonrası.
    Ancak 35 yaşından sonra olabilir diyorum iş hayatı.
    Ben de kimselere bırakamam çocuklarımı Allah muhtaç etmesin.Annem ve kayınvalidem çok yakın oturmalarına rağmen...
    Yok, en ufak bir el amana tahammülüm yoktur.Bu kişi annem dahi olsa.O yüzden evde olmayı tercih ettim..ki sabahtan beri şu sıra oturabildiğim, sürekli bir hareket ve ev işi halinde olduğum halde.
    Mecbur kalıp da çalışmak başka ama...ben ihtiyacı olmadığı halde çalışan annelere kızıyorum açıkçası.Bencilce davranıp, çocuklarını kendilerinden mahrum bırakıyorlar diye düşünüyorum.Hep de böyle düşüneceğim...

calışmakta anne olmakta cok güzel ama calışan anne asla annelikten birşey anlamıyor veyada ben öyleyim hep ikiye bölünüyorsun aklın hep evde benim icime bir öfgedir kızımı düzgünce emziremedim onun yanında olamıyorum helede sabahları anne bügün tatilmi demesi beni öldürüyor arkadaşım nerden actın bu konuyu bir daha anne olursam calışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm

bende kendimi arasıra yok etmek istiyorum....
    hani beni şööööööyle 2 gün falan şarja taksalar hiç fena olmaz