Çok geçmiş olsun. Nane limon ve ılık banyo öneririm.
Çok geçmiş olsun. Nane limon ve ılık banyo öneririm.
Gecmis olsun Deniz. Gerekenleri arkadaslar yazmislar.
Eger atesi yoksa pazara kadar iyilesir Leo.
Leo uyudu. Kusma bugün hic yok. Yediklerinden de, ictiklerinden de memnumum.. ama rengi hala baya soluk. Keyifsiz tabi..
Deniz.. yazdı:
Leo uyudu. Kusma bugün hic yok. Yediklerinden de, ictiklerinden de memnumum.. ama rengi hala baya soluk. Keyifsiz tabi..
Yarin toparlar Leo. Cocuklar cok cabuk hastalanip yine cok cabuk toparlanabiliyorlar merak etme.
yasemin senin imza resmini cok seviyorum. bir de resimler köselerinden bantlanmis ya, süper ötesi..
Gazi alinmis SPRITE ve Limonu yariya kes icine kuru nane koy ateste pisir sonra suyunu SIK ve bal yada sekerle tatlandirip icir. Biseycigi kalmaz...
Verdigi fitil de mot..ium ise birebir kusma ve bulantiya.. Biz cok kullanmistik..
gecmis olsun.
Ay ne cevherler varmis arkadaslar sizde. HarikasinizASLI yazdı:
Gazi alinmis SPRITE ve Limonu yariya kes icine kuru nane koy ateste pisir sonra suyunu SIK ve bal yada sekerle tatlandirip icir. Biseycigi kalmaz...
Verdigi fitil de mot..ium ise birebir kusma ve bulantiya.. Biz cok kullanmistik..
gecmis olsun.
Leo'nun arkadasinin annesi de 6 ölcü sodaya 4 ölcü portakal suyu ve 1 yemek kasigi seker karistir dedi. Ama aksam alisverise cikmek istemedim tekrar. Yarin sabah alirim diye düsünüyorum.
Fitil Evet kusmaya karsi: Itinerol. Vifor adinda bir isvicre sirketi üretiyor.
Acil şifa dilerim Leo'ya.
geçmiş olsun deniz.bol bol sıvı ver.ateşi olmadıkça korkma.
Geçmiş olsun.Naneli şeyler mideyi hoş tutar diye biliyorum.