Küçük bir firmanın bilgisayar ağını yapacak, bilgisayar problemleri oldukça çözecek bilgisayarcı aranmaktadır.
Servis başına parça hariç saat ücreti belirtilerek görüşebilecek arkadaşlarımız varsa bilgi verirse sevinirim.
Küçük bir firmanın bilgisayar ağını yapacak, bilgisayar problemleri oldukça çözecek bilgisayarcı aranmaktadır.
Servis başına parça hariç saat ücreti belirtilerek görüşebilecek arkadaşlarımız varsa bilgi verirse sevinirim.
yer neresi ?
ortak firmamız var bizim tuzla da
Anadolu yakası.gülay74 yazdı:
yer neresi ?
ortak firmamız var bizim tuzla da
isterseniz verim
telefon numaralarınızı
firma adı ve kiminle görüşeceklerini söyleyin
bilgi vereryim
Özelden ya da buradan nasıl isterseniz ben telefon numarasını alayım.gülay74 yazdı:
isterseniz verim
telefon numaralarınızı
kiminle görüşeceğini söyleyin
özelinize yazdım.
Arkadaşlar,
lütfen tek kişi olarak düşünmeyin olur mu? Amacım kendi aramızdaki birinin kendi aramızda birine destek olması.
Ben bunu yaşarken başka yerlerde soramazdım.
Lütfen anlaşma sağlanmış gibi düşünmeyin. Özelden yazmış olan arkadaşlara sözüm.
Bu forum hepimize açıktır.
şayet aramızda birileri bu meslekteyse benim önerimharry_potter yazdı:
Arkadaşlar,
lütfen tek kişi olarak düşünmeyin olur mu? Amacım kendi aramızdaki birinin kendi aramızda birine destek olması.
Ben bunu yaşarken başka yerlerde soramazdım.
Lütfen anlaşma sağlanmış gibi düşünmeyin. Özelden yazmış olan arkadaşlara sözüm.
Bu forum hepimize açıktır.
ikinci planda kalmasını tercih edin
diyorum.
bana bir avantajı yok size yardımcı olmak maksat
artı ihtiyaç olduğu anda bu numaralardan arkadaşa ulaşabilirsiniz...
işinin ehlidir o konuda emin olun.
aradığınız kan bulundu )harry_potter yazdı:
Bilgisayar konusunda size hertürlü desteği verebiliriz