4. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Şarkıcı TEOMAN;Çocuklardan uzak tutunuz...

Alıntı :
    " Benim bu alışkanlıklarımdan dinleyicilerimin etkileneceğini sanmam. "

demiş ya...

Senden ve senin gibilerden, kendisinin değer vermediği şeylere değer verenlerden habersiz duyarsız biri...

Duyarsız birinin yaptıklarının sanat olduğu nasıl düşünülebilir. Sanat bu kadar ucuz bir şey mi ?

Teomanı tanırım...

Teomanı tanırım ,boğaziçinde aynı bölümde okudum,sohbetlerimiz olmuştur..ilk grubu Miragedan beri,Teomanı takip ediyorum.o öyle bir adamdır,biraz asi,kafasına buyruk..onu o yapan da bunlardır zaten..

bence adam doğru söylemiş..kime ne yaa...hepimizin cici çocuğu ercan saatçinin klibinde fosur fosur sigara içiliyordu,günde en az 10 kez yayınlanan bir klipti...

sanatçı her zaman örnek mi olmalıdır..bence hayır,örnek olucam diye sanatından kaybedebilir..adam çıkmış konsere şarkı söylüyor,yandan da bira yudumluyor..,eee bülent ersoyda rakı deviriyor konserinde....atalım bülentide,ercan saatçiyi de atalım..sezenin rakılı fotoları çıkmıştı..onu da aforoz edelim..kalalım sonra..hoptiri zırtlak şarkıcılara..sanatçı bozmalarına...

takmayalım arkadaşlar please...dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım..kaliteli müzik dinlerken,bunlara takılmayalım...

cüneyt yani...ne diyeyim sana...hani bazı şarkı sözlerine bişi desen anlayacağım ama ilerde ceren rock dinlerken head bang yapacak..babam bana hiç teoman dinletmezdi..evimizde yasaktı desin ister misin...bence ceren birayı sigarayı farketmemiştir bile seyrederken..üstelik zaten onun yaşının şarkıcısı değil henüz...o başka şeyler dinlesin değil mi arkadaşım..

ÇOCUK

"Teoman çocuklara şarkı söyleyecek biri değil" demişsiniz.ÇOCUK deyince ne anlıyorsunuz ben merak ettim.18 yaşını bitirmeyen her birey çocuktur.Teomanın konserinde 16-17 yaşında çocukların olmadığını mı söylüyorsunuz.

Beni SANATI !!! ilgilendirir,bana ne onun SAHNEDE içki içmesinden,bana ne SAHNEDE sigara içmesinden diyen arkadaşlarıma da diyecek bir şey bulamıyorum.Zaten benim sözüm çocuklarımıza iyi bir gelecek verebilmek için kendinden fedakarlık edebilen,çocuklarnın toplumda iyi bir birey olması için çaba gösteren DUYARLI anne babalar içindi.

Ben bu adamın şarkılarını dinlemeyeceğim gibi televizyonumda görüntüsünü bile sansür edeceğimi biliyorum,

sevgiler
    cüneyt

Re: Teomanı tanırım...

Mineciğim,Cemre sigarayı tanır,iyi bilir hatta...Dolmuşta şoföre "niye sigara içiyorsun,pis kokuyor" diyecek kadar.

Kimsenin fikrini değiştirmek için bir çabam yok,olamaz da...

Bazı şarkı sözlerine de laf söylemişimdir,fakat bu Teomanın'ın kabul etmediğim davranışlarını protesto engel olmamalı değil mi?

sevgiler

Re: ŞATO

tabiki sen cüneyt)ama birazda teo

6. Re: ÇOCUK

Cuneyt Abi

Yapma etme yaa..Ben Teoman'i sevmem etmem ama, senin gibi dusunmeyen kisilere "duyarsiz anna-baba" demen hic hosuma gitmedi...

Oruk tarifini de gonderme, küstüm sana...

BEN DE

Ben de evinde sigara içirtmeyenlerdenim!

Re: Şarkıcı TEOMAN;Çocuklardan uzak tutunuz...

Teomanı beğenirim şarkılarını dinlerim. Ama ne zamandır sergilediği tavırdan dolayı kendilerinden çok soğudum.. bilgilerine arz olunur

Re: ben de evimde sigara icirtmem...üstelik kendim icmeme ragmen

Bizimde evimize ait kurallarimiz vardir. Cocuklarin oldugu ortamlarda, neresi olursa olsun sigara icilmesine karsiyim. Kendim icmeme ragmen sigara icmeyenlerin yasadigi sikintiyi bildigimden evimde, yada baskalrinin evlerinde buna hep özen gösteririm. Bazi arkadaslarimiz bize gelmemeye bile basladilar. Bizde onlara gitmiyoruz. Bizi seven, bizim yuvamizi seven, bizim kurallarimiza da saygi gösterir. Onlar da hosgeldi, sefa geldi..

Re: ÇOCUK

Cemile küsmeni gerektirecek bir şey söylemedim.

Ben hala bu adamın yaptığı davranışlar,verdiği beyanatlar ve yaptıklarını devam ettireceğine dair söylediklerinin DUYARLI bir kişi için mutlaka protesto etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bana göre duyarlılık olan bir durum başka birine göre olağan bir durum olabilir.Görecelilik kuralı burda da geçerlidir,

Çocuğunu döven bir anne babaya karşı,tavır almak kimine göre duyarlılıktır kimine göre "sanane kardeşim annesi babası değil mi ister sever ister döver" zihniyetidir kimine göre de "ya bu memleketi ben mi kurtaracağım bana ne" zihniyetidir.

Şimdi bu örnekteki üç kişinin birbirini anlamasını beklemek hayal olur.

Bana göre duyarlı bir anne baba bu davranışları bitince kadar Teoman'ı protesto eder.Dediğim gibi bana göre...

Daha önce de söylemiştim herkesin benim gibi düşünmesini bekliyor seğilim.

sevgiler