1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 43 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Şarkıcı TEOMAN;Çocuklardan uzak tutunuz...

Şarkıcı Teoman konserlerinde şarkı söylerken püfür püfür sigara içiyor,birasını yudumluyor,bu konuda yapılan eleştirileri de size ne oluyor sahne benim değil mi istediğimi yaparım diye yanıtlıyor.Ulusal televizyonlar da bunu haber yaparken aslında Teomon'ın hizmetine yardım ve yataklık yapmış oluyor.Zira yayın saatleri oldukça erken hele magazin pogramlarıda gösterilmesi tam yataklık etmek.

Ben o günden sonra Teoman dinlememe kararı aldım.Evdeki kasetler de çöpe gitti.

Siz ne dersiniz...

sevgiler
    Cüneyt

Re: Şarkıcı TEOMAN;Çocuklardan uzak tutunuz...

Çok fazla tv seyretmediğimiz için haberdeb uzak kalmışım,

Oysa Teomanı çok severim..ama yaptığı çok kötü..özelliklede minik hayranları için..

Sağol Cüneyt,bende Teomanı esefle kınıyor,ve bundan sonra dinlememe kararı alıyorum..

Sevgiler.

BEN TEOMAN'I SEVMİYORUM. HELE O ŞEKİLDE KONUŞMASINI ASLA TASVİP ETMİYORUM. AMA DEDİĞİNİZ GİBİ TV KANALLARI RAYTİNG UGRUNA , VE USTELİK SANKİ İYİ BİR ŞEYMİŞ GİBİ USTUSTE HABER OLARAK SUNABİLİYORLAR.

KASTEİ FALAN ŞİMDİYE KADAR HİÇ ALMADIM Kİ ÇÖPE ATAYIM. KEŞKE BENİM ELİMDEN GELSE DE SAHNEDE SİGARA İÇERKEN AYAGININ ALTINA MUZ KABUGU KOYSAM..

Yazık, çok üzüldüm bu duruma. Oysa Teoman'ın şarkılarından bazılarını, sesini beğenirdim. Teoman'ın tutumu bence son derece uygunsuz. Evet, bir birey olarak her istediğini yapabilme özgürlüğüne sahip, ancak sevilen bir sanatçı olması, kendisinin herkesce tanınan toplumsal kişiliğini vurguluyor ister istemez. Toplumsal kişilikleriyle gözönünde olan kişilerin kendilerine çeki-düzen vermeleri kaçınılmaz. Toplumsal davranışlarında özdenetime özen göstermeyen ve çocuklara kötü örnek olan bir sanatçı benim gözümde de düşer ne yazık ki... Teoman'ın, 'özgürlük' kavramını şöyle bir gözden geçirmesi ve düşünmesi iyi olur.

Bende haberi gazetede okudum, çok yanlış ve çirkin bir hareket......
    O kendisine yakıştırabiliyorsa....

Teoman "İstediğimi Yaparım"

İstediğimi yaparım

Son günlerde sahnede sigara içtiği için eleştirilen Teoman, hakkında söylenenenlere aldırmadığını ve konuşmama kararı aldığını belirtiyordu. Şarkıcı sonunda suskunluğunu bozdu: Sahne benim. Canım ne isterse yaparım....

Sürekli bir can sıkıntısı çeken ve bundan kurtulmak için iş yaptığını söyleyen Teoman, sigara şirketi sponsorluğunu da yalanlarken "Sanki izleyici sahneden içtiğim sigaranın markasını görebilecek" deyip "Sahne benim orada istediğimi yaparım gelen bunu bilerek geliyor, buna katlanır" şeklinde konuşuyor.

* Sahnede, biradan sonra sigarayla şarkı söylemeye başladınız... Sahne benimdir. Ben oraya çıktığımda istediğimi yaparım. Eğer kanunlarda suç değilse sahnede sigara içmek, ben de istediğimi yaparım. Ben bir konser veriyorum. İnsanlara duyuruyorum. Benim bir konserim var isterseniz gelin, parasını verin girin diye. Onlar gelirken benim onlara sunacağımı zaten kabul ederek geliyorlar. Ben 'gelin' derken hoşuna gidecek her şeyi yapacağıma söz vermiyorum.

DENİLENLERLE İLGİLENMİYORUM
    * Sahnede iki-üç saat alkol ve sigara almadan duramayacak kadar bağımlı birisi misiniz?
    Ben öyle bağımlı biri değilim. Ben onları içiyorsam canım istediği için içiyorum. Canım istediği halde içmemeyi de seçebilirim ama ben içiyorum. Bence bunda çekinecek bir şey yok. Başkalarının ne dediği beni ilgilendirmiyor.

* Hep sıradışı davranışlarınızla anılıyorsunuz.
    Burada ben yanlış yansıtıldığımı düşünüyorum. Benim sigara içmem veya bira içmem yansıtılıyor. Diyelim ki, ben bir konserimde bir şişe bira içtim, bunun altı çizildiği zaman konserin başından sonuna kadar bira içmişim gibi algılanıyor. Üç beş sigarayı yarıya kadar içiyorum, bu çok abartılabiliyor. Konsere sigarayla çıkıp sonuna kadar da sigara içmem mümkün değil, o zaman şarkı söyleyemem ki. Çok sigara içince zaten sesin de kalmaz. Bunu biraz medya büyütüyor.

BİR ŞİRKETLE ANLAŞMAM YOK
    * Bira üreticisi şirketle sponsorluk anlaşmanız olduğu için bu iddialar ciddiye alınıyor olabilir mi?
    Evet benim sponsorum var. Bu yasal bir şey zaten. Üstelik bira o kadar da zararlı bir şey değil. Bir de ben hiç içmeyenleri biraya alıştırmaya çalışmıyorum. O firmanın bir neferi olarak başka markalardan müşteri çekmeye çalışıyorum. Ancak öyle sigara şirketleriyle anlaşma gibi bir şey yok.

* Bir yıl öncesine kadar sigara içmiyordunuz şimdi tiryakisi oldunuz, neden?
    Evet ben bir yıldır sigara içiyorum. Çok zararı olduğunun farkındayım, ben de bunun için azaltmaya çalışıyorum. 'Bugün 10 tane içeceğim' gibi kendime kurallar koyuyorum. Sesime de uzun vadede zararı olacağını biliyorum. Benim bu alışkanlıklarımdan dinleyicilerimin etkileneceğini sanmam.

* Kural tanımaz asi biri misiniz?
    Prensiplerim var. Dünyanın en cesur herifi değilim. En güçlü adamı da... Ama pazarlık yapmamayı, kendi alanımı kendim doldurmayı, çok insanla ilişki kurmamayı şiar edindim. Kimseden bir şey beklemezsen onlara da bir şey sunmak zorunda değilsindir. Kimseye söz vermezsen yapmak zorunda değilsin.

BÜLENT İPEK MAGAZİN
    http://www.sabah.com.tr/2004/09/01/g...40901-200.html

sevgili cüneyt,
    teoman gibi kınanacak ve kasetleri çöpe atılacak bildiğim bir kaç grup ya da sanatçı daha var ki bunlardan birisi seferad.

kampüsümüze konsere geldiklerinde sahnede kendilerini kaybedecek kadar sarhoşlardı.

ayrıca duman isimli grup elemanları da alkolleriyle birlikte sahneye çıkan sanatçılardandı.

YASEMİN

O grubu hiç duymadım,mesele sahneye sarhoş çıkmak değil,Türkiyede sahneye sarhoş hatta hap atmış olarak çıkan çok şarkıcı var bu adam sahnede şarkı söylerken göstere göstere sigara ve bira içiyor.Üstelik dinleyici kitlesinin çoğunluğunu gençler teşkil ediyor ve kasetleri yüzbinlerce satıyor.Topluma örnek olması gerekirken ucuz hesap peşinde koşup sponsorluğunu yapan bira firmasının reklamını yapıyor ve gençleri sigara içmeye teşvik ediyor.

sevgiler

kesinlikle dinlemiyor ve dinlettirmiyorum,zaten o insan bana sağlıklı bir psikolojiye sahip değilmiş gibi geliyor yani bence hasta.Şarkı sözleri bile ...

10. Re: Şarkıcı TEOMAN;Çocuklardan uzak tutunuz...

Haberi ilk duyduğumda almış olduğunuz kararı ben de uyguladım zaten...sevdiğim bir sanatçıydı sesini şarkılarını beğeniyordum ama artık adını bile duymak istemiyorum.