48. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 3846474849505898 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 471 ile 480 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadının geçirdiği ev kazası ile ilgili gelen bu ihbar üzerine Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine varan ekip, evin içinden korkunç çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur...

Kamera çekimi bir filmdi,ben sevmiyorum bu tarz filmeleri,olabilmesi mümkün bir konu oolduğundan izle demişti bir arkadaş o nedenle almıştım.izlemiş oldum.
    tiksinç bi film midem bulandı farenin üstüne basıp öldürdüklerinde

sanırım vizyona girmedi henüz.

2. Re: MELEKLER VE ŞEYTANLAR

Bruce Lee'nin Hocasının hayat hikayesinin anlatıldığı, komediyle başlayıp dramla devam eden güzel bir film.

3. Re: Başkalarının Hayatı / The Lives of Others

Orjinal adı: KIKUJIRO
    Yönetmeni: Takeshi Kitano
    Oyuncuları: Beat Takeshi, Yusuke Sekiguchi, Kayoko Kishimoto, Yuko Daike
    Yapım Yılı: 1999

Japon sinemasının günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri olan Takeshi Kitano, ya da ülkesinde daha çok sevilen adıyla Beat Takeshi çok beğenilen filmi Hana-Bi’nin ardından yine hem senaryosunu yazdığı, hem yönettiği, hem kurguladığı ve hem de başrolünü oynadığı bir filme daha imza attı: Kikujiro. Yönetmenin alışılagelmiş şiddet merkezli Yakuza filmlerinin aksine Kikujiro yumuşak, duygusal ve olabildiğince sıcak bir yol filmi. Hiç görmediği annesini bulmak için yola düşen 9 yaşındaki Masao ile büyükannesinin bir arkadaşının zorlamasıyla ona eşlik eden Yakuza artığı Kikujiro tuhaf bir ikili oluştururlar. İki uyumsuz karakterin maceralı yolculuğu boyunca başlarına bir çok ilginç olay gelecektir.

Re: IP MAN

Pazar akşamından beri evde yalnızım, işten eve gelir gelmez kendime acil yiyecek bir şey hazırlayıp geçiyorum filmlerin başına.

Seçeneklerimden bir tanesi de IP MAN di ama film hakkında hiç bir fikrim olmadığından ve naısl olsa eşim burada olunca onun zoruyla bunu bana izleteceğinden es geçtim.

bilgistan yazdı:

Bruce Lee'nin Hocasının hayat hikayesinin anlatıldığı, komediyle başlayıp dramla devam eden güzel bir film.
    onun yerine eğlenceli romantik bir film seçtim: Suburban Girl
    çerezlik işte

dünkü seçimim: The Reader ve Pazar akşamki seçimim de Milk olmuştu.

The Ruins / Lanetli Topraklar

Aslında buna tavsiye mi demeli yoksa bir uyarı mı emin olamadım size daha çok bir uyarı olarak algılayın izlemek isteyenlere söylüyorum.

Ne zaman toplaşıp ne seyretsek dense eşim ne zamandır The Ruins izleyelim, şöyle güzel, bakın pişman olmayacaksızın, ben de her defasında nedense nasıl bir şeyle karşılaşacağımı sezmiş gibi hep reddediyordum.

Nihayet, artık son izleme önerisinde "tamam, bu filmden kurtulmamın tek yolu bunu izlemekse izliyelim kurtulalım" oldu cevabım.

Aslında aynı katakulliye The Descent'te de gelmiştim ama demek akıllanmamışım.

bu her iki filmde de gözlerimi kapatmış The ruins'te ise hem gözlerimi hem kulaklarımı kapatmıştım.

The Descnet'te mutasyona uğramış insan görüntüleri beni çok çok çok iğrendirdiğini tekrar farkedip kanıtlanmıştı.

The Ruins'te ise filmin daha 2. dakikasında çığlık atıp yerimden sıçradım, hazırlıklı olmanız için bir uyarıdır bu.
    İlerleyen sahnelerde de temkinli olmanızda fayda var.

bir de işin komik yanı, eşimin kuzeni bizdeydi, Peru'ya İnka medeniyeti ziyareti yapma ile hayal alemine dalmıştık ki bu film de Maya tapınak kalıntılarında geçen bir hikayeyeyi anlatıyordu...iyi ki İnka'lar gösterilmemiş filmde, hayalimizden bile pişmanlık duyardık diye şükrettik

6. Lanetli Ev

Beğenmedim filmi.

Sinemada izlemeye değer bir film değil bence.

Evde izlenebilir.

Defiance

2. dünya savaşı, ben bu dönem filmlerini çok seviyorum, benim gibi severlerin hoşuna gidecektir.

Tür : Dram / Savaş
    Yönetmen : Edward Zwick
    Senaryo : Clayton Frohman , Edward Zwick , Nechama Tec (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Eduardo Serra
    Yapım : 2008, ABD , 137 dk.

Oyuncular

Daniel Craig ( Tuvia Bielski) , Liev Schreiber (Zus Bielski) , Jamie Bell (Asael Bielski) , Alexa Davalos ( Lilka Ticktin) , Allan Corduner (Shamon Haretz) , Mark Feuerstein (Isaac Malbin)

Üç Yahudi kardeş, Nazi işgali altındaki Polonya'dan hayatta kalabilmek için kaçmaya karar verirler. Yeni evleri başlangıçta uçsuz bucaksız bir orman olur ve buradaki Ruslarla birlikte kendilerine yeni yaşam alanları yaratırlar.

Revolutionary Road

Sam Mendes'in American Beauty sinden sonra Amerikan aslinda bir cok sehir insaninin evliligine göz atigi bir calisma. Cok begendim, bir daha izleme istemem begenimi anlatmama yeterli diyeyim.

Revolutionary Road / Almanca adiyla " Zeiten des Auffuhrs "

basrolerde meshur Titanic oyunculari var ama korkmayin bu defa romantizm degil evlilige gercekci bir bakis var.

50 li yillarda idealist iki genc insanin evlenip, evlilikleri süresince degisimlerini .. Topluma dil cikarip yepyeni kararlar alip uygulayamamalarini izlemek hem keyifli hemde kisinin kendi evliligine bakmasini sagliyor
    Oyuncularin performansi muhtesemdi. Leo ve Kate müthis canlandirmislar. mutlaka izleyin ))

keyifli izlemeler.

Fragman

Blog Girişleri
    13

the proposal

the proposal

eh..
    oyunculuklar tutuk,
    konu parlak değil.
    sinemadan çıkınca, off ne filmdi, demedim..
    beğenmedim diyebiliriz.
    sinemada izlemelik degil.

Re: The Ruins / Lanetli Topraklar

medip yazdı:
    Aslında buna tavsiye mi demeli yoksa bir uyarı mı emin olamadım size daha çok bir uyarı olarak algılayın izlemek isteyenlere söylüyorum.

Ne zaman toplaşıp ne seyretsek dense eşim ne zamandır The Ruins izleyelim, şöyle güzel, bakın pişman olmayacaksızın, ben de her defasında nedense nasıl bir şeyle karşılaşacağımı sezmiş gibi hep reddediyordum.

Nihayet, artık son izleme önerisinde "tamam, bu filmden kurtulmamın tek yolu bunu izlemekse izliyelim kurtulalım" oldu cevabım.

Aslında aynı katakulliye The Descent'te de gelmiştim ama demek akıllanmamışım.

bu her iki filmde de gözlerimi kapatmış The ruins'te ise hem gözlerimi hem kulaklarımı kapatmıştım.

The Descnet'te mutasyona uğramış insan görüntüleri beni çok çok çok iğrendirdiğini tekrar farkedip kanıtlanmıştı.

The Ruins'te ise filmin daha 2. dakikasında çığlık atıp yerimden sıçradım, hazırlıklı olmanız için bir uyarıdır bu.
    İlerleyen sahnelerde de temkinli olmanızda fayda var.

bir de işin komik yanı, eşimin kuzeni bizdeydi, Peru'ya İnka medeniyeti ziyareti yapma ile hayal alemine dalmıştık ki bu film de Maya tapınak kalıntılarında geçen bir hikayeyeyi anlatıyordu...iyi ki İnka'lar gösterilmemiş filmde, hayalimizden bile pişmanlık duyardık diye şükrettik
    geçen yaz her iki filmi de izledim meriç...gerilimden çok korku unsurları içeren vahşet filmlerdi...eskiden seyrediyordum ama sanırım yaş ilerledikçe insanın zevklerinde de değişimler oluyor...ben daha çok böyle gerim gerim gerecek filmlerden hoşlanıyorum;''diğerleri'',''köy'',''6.his'',''the gift''ve ''passengers'' gibi...