resmen şirinler
resmen şirinler
7 NUMARA spor görünüyor
6 ise sexi..
birara şeffaf çantalar çıkmıştı anımsa mısınız?bizim orda biri vardı,şeffaf çantayı koluna takar,içine de orkid falan aynen doldurur gezerdi,herkes arkasından dalga geçerdi.bir de bu hanım av.idi.düşünün manzarayı,adl.koridorlarında..garip biriydi velhasıl..aklıma geldi şimdi durup dururken..
hiiii çok beğendim
beni düşünebiliyormusun istiklal caddesinde takmışım bunu
hoş her çeşit envaye insan var buda yadırganmaz
Cidden bu tarz bir çanta var ise teşhircilikte tavan yapmak üzereyiz yakında bunların alt tarafları da çıkar
İşin şakası bir yana cidden teşhircilik bana göre bunlar.
Ondan sonra da spıklar cirit atsınlar piyasada biz de kızalım.
Şimdi bu çantalar çok mu güzel yani, kadını daha ne kadar küçültecekler pazara sürmekten vazgeçecekler bu insanlar.
Yanılıyorsunuz... Çantada son nokta bu!
Bu çantaların büyük bedenleri pardon bir-iki büyük boyu daha var. O resimleri eklemedim artık çok olucak diye.
İlginç ama di mi!?
Ben 7 numara fena değil dedim ama kullanır mıyım! Kullanmam!
Avr.-Amekika ülkelerinde, orada da yine bazı kesimlerinde, tuhaf karşılanmaz ama burada karşılanır.
Bize gelmez bu çanta
Ama o karton çanta galiba, mağazalardan verilen, adı ne ise bilmiyorum, bir adamın elinde bunu düşünsenizeefenin_annesi yazdı:
Yanılıyorsunuz... Çantada son nokta bu!
yani...sahende yazdı:
Cidden bu tarz bir çanta var ise teşhircilikte tavan yapmak üzereyiz yakında bunların alt tarafları da çıkar
Şimdi bu çantalar çok mu güzel yani, kadını daha ne kadar küçültecekler pazara sürmekten vazgeçecekler bu insanlar.
muhafazakarlikla hic alakam yoktur bilen bilir ama bu tip seylere kiziyorum...kucuk dusurucu, basit seyler...
fotograflari ekleyen arkadasa lafim yok tabii ki, resimlerini eklemek baska, ustunde tasimak baska degil mi?
Kesinlikle resimleri yükleyen arkadaşa değil benim lafım da cemo.CemileZipak yazdı:
yani...sahende yazdı:
muhafazakarlikla hic alakam yoktur bilen bilir ama bu tip seylere kiziyorum...kucuk dusurucu, basit seyler...
fotograflari ekleyen arkadasa lafim yok tabii ki, resimlerini eklemek baska, ustunde tasimak baska degil mi?
Ben de muhafazakar değilim ama kadını mal olarak gören bu zihniyete gıccıık oluyorum.
Feminist yanım zıplıyor eskiden kalma
Açmayayım ben ağzımı bu konularda vallahi kimseler susturamaz beni
Hiç bana göre değil. Bu tip şeyler bana teşhircilik gibi geliyor. Gel bana, gel bana der gibi. Tövbe tövbee...