medip yazdı:
Aslında buna tavsiye mi demeli yoksa bir uyarı mı emin olamadım size daha çok bir uyarı olarak algılayın izlemek isteyenlere söylüyorum.
Ne zaman toplaşıp ne seyretsek dense eşim ne zamandır
The Ruins izleyelim, şöyle güzel, bakın pişman olmayacaksızın, ben de her defasında nedense nasıl bir şeyle karşılaşacağımı sezmiş gibi hep reddediyordum.
Nihayet, artık son izleme önerisinde "tamam, bu filmden kurtulmamın tek yolu bunu izlemekse izliyelim kurtulalım" oldu cevabım.
Aslında aynı katakulliye
The Descent'te de gelmiştim ama demek akıllanmamışım.
bu her iki filmde de gözlerimi kapatmış The ruins'te ise hem gözlerimi hem kulaklarımı kapatmıştım.
The Descnet'te mutasyona uğramış insan görüntüleri beni çok çok çok iğrendirdiğini tekrar farkedip kanıtlanmıştı.
The Ruins'te ise filmin daha 2. dakikasında çığlık atıp yerimden sıçradım, hazırlıklı olmanız için bir uyarıdır bu.
İlerleyen sahnelerde de temkinli olmanızda fayda var.
bir de işin komik yanı, eşimin kuzeni bizdeydi, Peru'ya İnka medeniyeti ziyareti yapma ile hayal alemine dalmıştık ki bu film de Maya tapınak kalıntılarında geçen bir hikayeyeyi anlatıyordu...iyi ki İnka'lar gösterilmemiş filmde, hayalimizden bile pişmanlık duyardık diye şükrettik