1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

Bu sene insanlara bir şeyler oldu herhalde.Bu yaşıma geldim hiç kimseden elektronik eşya emanet istemedim.2 ay önce komşum elektirik süpürgesini istedi süpürge ertesi gün geldiğinde sapı kırık geldi.1 ay önce alt komşum saç kurutma makinesini aldı,geri geldiğinde çalışmıyordu,aldığındada çalışmadığını söyledi.Bir şey demedim.Geçen hafta cumartesi günü eşimin muhasebesini tuttuğu müşterilerinden biri fotoğraf makinesi ve kamera istemiş,kızının müsameresi için.Eşim bizde var demiş, beni aradı,bende ''karne günü lazım perşembeye kadar getirsin'' dedim.Pazartesi oldu,salı,çarşamba yok,perşembe eşim aramış adam ''aa ben unuttum onu birini gönderip alırmısın''demiş.Çok kızdım tabi eşimede söyledim bir daha kimseye bir şey vermem diye.Bu sabah spor yapmaya gittik,telefon çaldı,eşimin eniştesi arıyor,arabasını satmış yeni almayı düşünüyormuş fakat parasını faize yatırmış,15-20 günlüğüne çanakkaleye,ordanda Antalya ya gideceklermiş,bizde iki araba varmış,benim arabayı yada eşimin arabasını istiyorlar.Eşimde hiç düşünmeden olur tabi dedi.Çok kızdım ben tabi :-x benim arabam bana lazım,hergün kızımla spora gidecez,haftada 3 günde yüzme kursuna götürecem,yani eşime arabayı mümkün değil veremem.Eşimde 2 gün arabasız işe gitse 3.gün benimkisini ister biliyorum.Bu şekilde anlattım,''mecburum vermeye eniştem benim o'' dedi.Bende eşime arabamı ona vermeyeceğimi söyledim.Bozuştuk.Anlamıyorum ya hastalık olur,acil durum olur istersin,keyfi 15-20 gün insanları mağdur etmeye ne hakkın var.İnsanlar ya çok yüzsüz oldu yada çok bencil.

Re: Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

Bende bu tip olaylara asırı şekılde kızarım.

Ne kimseden bir sey isterım nede benden istenmesınden hoslanmam.

Çünki benım baktıgım gıbı eşyalarıma bakmazlar ve senın yazdıgın gıbı de hor kullanırlar.

Birde üstüne üstlük birsey olmamıs gıbı geri getırırler.

Aıle de huyumu bıldıklerı ıcın kımse birsey ıstemez

Ancak kendı ıstegımle verırsem baska..

Araba olayına gelınce o kadar uzun bir süre kesinlikle vermem. Dedıgın gıbı arabaya alısan bır ınsan ıcın çok zor oluyor arabasız kalmak. Elin ayagın baglanmıs gıbı oluyorsun.

Bu erkekler ne kadar düşüncesiz oluyorlar böyle,sormadan kendı kendılerıne karar verıyorlar. : :-x :-x

3. Re: Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

hayalperest yazdı:
    Bende bu tip olaylara asırı şekılde kızarım.

Ne kimseden bir sey isterım nede benden istenmesınden hoslanmam.

Çünki benım baktıgım gıbı eşyalarıma bakmazlar ve senın yazdıgın gıbı de hor kullanırlar.

Birde üstüne üstlük birsey olmamıs gıbı geri getırırler.

Aıle de huyumu bıldıklerı ıcın kımse birsey ıstemez

Ancak kendı ıstegımle verırsem baska..

Araba olayına gelınce o kadar uzun bir süre kesinlikle vermem. Dedıgın gıbı arabaya alısan bır ınsan ıcın çok zor oluyor arabasız kalmak. Elin ayagın baglanmıs gıbı oluyorsun.

Bu erkekler ne kadar düşüncesiz oluyorlar böyle,sormadan kendı kendılerıne karar verıyorlar. : :-x :-x
    Evet ya,benim eşimde sevmez aslında 13 yıllık evliyiz hiç kimseden ne bir araba nede elektronik eşya istedik.Birde değer verseler sorun değil.Değer verecek adam zaten 20 günlüğüne arabanı verirmisin demeyecek kadar ince olurdu.Eşimle en son nezaman tartıştığımızı unuttum takii bugüne kadar :-x çok kızgınım.

ayyy ne o öyle komsudan kurutma makinası mı istenirmiş..

bugune dek böylesi özel aletleri bırakın tek bir limon bile istemedim hiçbir komşumdan

istenmesini de sevmem,ne o öyle çat kapı domatesin var mı?

ama ben herkesle mesafemi ayarlıyorum bu konuda zaten kendini bilen biri kendinden birşey istemeyen kişiden kendisi de birşey istemez

Blog Girişleri
    1

cok sinir bozucu

6. Re: Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

uygarcik yazdı:

ayyy ne o öyle komsudan kurutma makinası mı istenirmiş..

bugune dek böylesi özel aletleri bırakın tek bir limon bile istemedim hiçbir komşumdan

istenmesini de sevmem,ne o öyle çat kapı domatesin var mı?

ama ben herkesle mesafemi ayarlıyorum bu konuda zaten kendini bilen biri kendinden birşey istemeyen kişiden kendisi de birşey istemez
    Aynı fikirdeyim.

bende olsam vermem bole bi durumda..araba kiralasin bize cok lazim deyin,,ben esime sole derdim sen kendi arabani ver,,ben vermiom,,bu kadar iilik budalasi isen sen ver kendi arabani ,,kendine de kirala istersen bende de kendikimi vermiom ne sana ne ona,,

8. Re: Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

halide yazdı:
    bende olsam vermem bole bi durumda..araba kiralasin bize cok lazim deyin,,ben esime sole derdim sen kendi arabani ver,,ben vermiom,,bu kadar iilik budalasi isen sen ver kendi arabani ,,kendine de kirala istersen bende de kendikimi vermiom ne sana ne ona,,
    Bende aynen öyle söyledim

Abla temmuzda Tr ye geliyorum 3 haftaligina versene su arabani Nasisa 2 araba varmis yeter size

Hic sevmem boyle seyler..Herkesin mali kendine degerlidir. Luzumsuz bir istek :-x

10. Re: Kamera, fotoğraf makinesi,saç kurutma makinesi,şimdide arabamız

ASLI yazdı:
    Abla temmuzda Tr ye geliyorum 3 haftaligina versene su arabani Nasisa 2 araba varmis yeter size

Hic sevmem boyle seyler..Herkesin mali kendine degerlidir. Luzumsuz bir istek :-x