Bu sene insanlara bir şeyler oldu herhalde.Bu yaşıma geldim hiç kimseden elektronik eşya emanet istemedim.2 ay önce komşum elektirik süpürgesini istedi süpürge ertesi gün geldiğinde sapı kırık geldi.1 ay önce alt komşum saç kurutma makinesini aldı,geri geldiğinde çalışmıyordu,aldığındada çalışmadığını söyledi.Bir şey demedim.Geçen hafta cumartesi günü eşimin muhasebesini tuttuğu müşterilerinden biri fotoğraf makinesi ve kamera istemiş,kızının müsameresi için.Eşim bizde var demiş, beni aradı,bende ''karne günü lazım perşembeye kadar getirsin'' dedim.Pazartesi oldu,salı,çarşamba yok,perşembe eşim aramış adam ''aa ben unuttum onu birini gönderip alırmısın''demiş.Çok kızdım tabi eşimede söyledim bir daha kimseye bir şey vermem diye.Bu sabah spor yapmaya gittik,telefon çaldı,eşimin eniştesi arıyor,arabasını satmış yeni almayı düşünüyormuş fakat parasını faize yatırmış,15-20 günlüğüne çanakkaleye,ordanda Antalya ya gideceklermiş,bizde iki araba varmış,benim arabayı yada eşimin arabasını istiyorlar.Eşimde hiç düşünmeden olur tabi dedi.Çok kızdım ben tabi :-x benim arabam bana lazım,hergün kızımla spora gidecez,haftada 3 günde yüzme kursuna götürecem,yani eşime arabayı mümkün değil veremem.Eşimde 2 gün arabasız işe gitse 3.gün benimkisini ister biliyorum.Bu şekilde anlattım,''mecburum vermeye eniştem benim o'' dedi.Bende eşime arabamı ona vermeyeceğimi söyledim.Bozuştuk.Anlamıyorum ya hastalık olur,acil durum olur istersin,keyfi 15-20 gün insanları mağdur etmeye ne hakkın var.İnsanlar ya çok yüzsüz oldu yada çok bencil.