HOYTS sinemalari var burada.
Son film cikana diger filmleri de birer hafta ara ile tekrar gosterime sokuyor. Ay zuper! Gitsem mi acaba?
Son film cikana diger filmleri de birer hafta ara ile tekrar gosterime sokuyor. Ay zuper! Gitsem mi acaba?
Elimden geleni yapacağım bacım.ladybug yazdı:
Istanbul'da ol ve galaya git lutfen Fleur.
Bence git ya. Düşünsene, hepsini bir hafta içerisinde izleyeceksin. Brrrr. Süper birşeyladybug yazdı:
Git git bence. Hepsini sinemada izleyeceksin. Bir daha bu fırsatı yakalayamazsın.
senin ekledigin haberi görmüstüm ben lilim, sadece resimi görmemistim, birde aradim senin ekledigin haberi bulamadim forumda ondan ekledim resmi... ayy elimi ayagima karistirdim hesap vermek zorunda hissettim kendimiladybug yazdı:
Gorduk, yani ben gorup eklemistim haberi.
Ben de aynen senin gibi dusunuyorum Ginny'm. Malfoylarin malikanesi bence de.
Charity Burbage rolunu oynayacak oyuncuyu aldiklarini gordun mu Ginny'm?
Ayni kitapta ki gibi baslayacak yani.
Zey.neP yazdı:
hardwick hall i gördünüzmü?? burasi malfoylarin evi olacak bence.....
ve evek gördüm Charity Burbage i oynayacak oyuncuyu, ama ismen cikaramadigim icin googlemek zorundan kaldim :rol: tamam tamam okuycam yine kitabi ama önce melez prensi okumaliyim.....
ayni kitapdaki gibi baslayacak, hatun nagininin mamasi olacak
senin kankilere cok güldüm cahallik iste kizma lilimladybug yazdı:
Az kaldi gercekten Merlin'e sukurler olsun.
Ben kesin buradaki kankilerimle giderim Ginny kizim, haberleri var zaten. En son bulustugumuzda heyecanla senin film Temmuz ayinda geliyormus diye haber verdiler bana!
Dedim yikilin simdi mi ogrendiniz daha!
Biletler satisa cikmadi daha yoksa alacaktim. Bekliyorum. :roll:
Bu sefer IMAX'de de seyredecegim. Simdiye kadar niye seyretmedim sinir oluyorum kendime.
bizim buralarda imax falan yok, kuzu kuzu normal sinemaya oturup cekirdegimizi citlatacagiz
git tabi imaxa, neden gitmediysen simdiye kadar.
aaa gidebilirsin insallah galaya flörcüm, neden ist. disi olacaksin?? yüzünü gören cennetlik oldugu icin bilmiyoruz tabiladybug yazdı:
Istanbul'da ol ve galaya git lutfen Fleur.harry_potter yazdı:
Teşekkürler Lilycan.
Ben galaya gideceğim sanırım söylemesi ayıp. Oğluşla beraber. Umarım bir sorun çıkmaz. Çünkü o tarihde İstanbul'da olmama ihtimalim de çıktı.
ayy ne güzel, hepsi pespese git gidebilirsen lili, ama hoyts ne olaki??harry_potter yazdı:
Bence git ya. Düşünsene, hepsini bir hafta içerisinde izleyeceksin. Brrrr. Süper birşeyladybug yazdı:
Git git bence. Hepsini sinemada izleyeceksin. Bir daha bu fırsatı yakalayamazsın.
Dan'ın kondosunu rahat bırak Bella.
Kardeşinle birlikte yaşadığın malikanen için insan kırk türkü yazar bea. Şuraya bak; içine kaç kondo sığar bunun.
Ne gözü doymaz bir ailesiniz siz. Ölümyiyenlerin de bir dur noktası yok mu kardeşim.
Zey.neP yazdı:
hardwick hall i gördünüzmü?? burasi malfoylarin evi olacak bence.....
Her hafta sırayla sokacaklarmıs gosterime Fleurcan, acıyom vereceğim paraya yaw.harry_potter yazdı:
Evde DVDler var nasılsa. Gece kaparım lambayı, patlatırım mısır seyrederim olmaz mı? hahahahah!