Mutlu yıllar tatlım
Mutlu yıllar tatlım
Nice mutlu, saglikli yillara Hatice
Sevdiklerinle Beraber Nice Mutlu Sağlıklı Yıllar Diliyorum
doğum günün kutlu olsun anci
Emin misiniz? Doğumgünü mü?
O zaman, mutlu yıllar.
Hehe ..nerdogan yazdı:
Emin misiniz? Doğumgünü mü?
O zaman, mutlu yıllar.
Evet 12 Haziran doğumgünümdü
Teşekkür ederim .
Sevgili Berna stop..Berna01 yazdı:
Ancincancim, ikizlerim, atmasyon bilgilerime gore bu gunlerde dogmus olman lazim. Hatta tamitamina yarin sabah da olabilir. Icime oyle doguyor
Dogum gunun kutlu mutlu olsun. Esinle cocuklarinla ve tum sevdiklerinle mutlu bir hayat diliyorum.
not: Erken actiysam forumu arkaya dusurun lutfen Hep one cekin ricasi olacak degil ya
Forumun için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim .
Ama atmasyonun tutmuş şansına
Yaf bi de hakikaten bugun cücelerle birlikte olacağım.Ben de üfleyeceğim mum banane
Mutlu yıllar Hatice,nice sağlıklı mutlu senelere
Hepinize çok çok teşekkür ederim .
Evet yaş dün itibariyle 41 bitmiş ve de 42'ye girmiş bulunmaktayım.Ay ne garip bir rakam .Kırkiki
Yıllarrrr önce 11 yaşıma girdiğim zaman "Ya ben bundan sonra yaşımı soranlara nasıl 11 dieceğim uf puf " dediğimi çok iyi hatırlıyorum Şimdi 42 yazı ile kırkiki. Ama neyse ki 41 le biraz daha idare edebilirim hehe
Valla 42 nasıl bir yaş ? Bilmiyorum ,çünkü görüyorum ki hala benim 18 den ,28 den ya da 38 den bir farkım yok .Yani o zamanlar da şimdi neysem oymuşum sanırım. Yine içimdeki çocuk rahat durmuyo hiç. Sürekli hareket halinde ..
Ha sadece biraz daha duruldum ,bunun yaşla ilgisi yok ama bilesiniz
15-16 yaşlardaylen 40 yaş civarında olanlara moruk gözüyle bakardım,şimdi gençmiş diyorum bu yaşlara E tabi insan kendine moruk kelimesini yakıştıramıyor ,hem göstermiyorum da heheh ))
Ben sanırım 50'li yaşlarımda da aynı olacağım.
Tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sağolun..
Ahhaaa..Hayalimdeki bennujen21 yazdı:
nice güzel yıllara.