Merhabalar,
İkiz kardeşimin doğacak bebeği için alışverişe çıkacağız ,ben kendi kızımda Bakırköy den almıştım ama çok sıcak ve kalabalıkta dolaşmak istemiyoruz.Varmı alternatif önerebileceğiz mekanlar herşeyi birarada bulabileceğimiz.
Merhabalar,
İkiz kardeşimin doğacak bebeği için alışverişe çıkacağız ,ben kendi kızımda Bakırköy den almıştım ama çok sıcak ve kalabalıkta dolaşmak istemiyoruz.Varmı alternatif önerebileceğiz mekanlar herşeyi birarada bulabileceğimiz.
mothercare..
arkadaşımın bebeğine birkaç parça almıştım oradan..
neredeyse tüm AVM'lerde var.
erken saatte giderseniz sakin olur.
serin serin alışveriş yaparsınız..
hayırlı doğumlar dilerim
A dan Z ye herşeyi çamlıca e-bebek.com da bulabilirsiniz
http://www.e-bebek.com/
çamlıcadaki magazası 3-4 katlı .tepeden tırnaga ne ararsanız var
ben çok sık ugrarım oraya ,yolumun üzeri çünkü .bayılıyorum bebek malzemelerine
albimini mağazalarında çok çeşit var, herşeyi bir arada bulmanız mümkün, internette e-bebek.com'dan da faydalanabilirsiniz. doğacak bebeğe ve annesine sağlık diliyorum.
Her şeyden kastınız mobilyalar vbleri de dahil mi?
Yoksa sadece giysi anlamında mı her şey?
Ben kızıma giysilerini Mothercare'dan almıştım.
Tavsiye ederim, kıyafetleri kurutucuda kurutulabiliyor.
Sadece arabadır, ana kucagıdır, banyo malzemeleri,
yatak vs alacaksanız "Toyiki"yi öneririm.
Fazla büyük bir dükkan olmasa da Bebekmarket de (Levent'de)var.
krokisi
tuzlada abımının fabrıka satıs magazası var ben ogluma albımını alırdım hep vede mothercareden alıyorum hala ben cok memnunum cok kalıtelı kıyafetlerı var bebek urunlerınıde e-bebek ten aldım herseyı bulabılırsınız
yok mobilya değil de banyo malzemeleri, yataklar, beşikler, ateş ölçerler, giysiler, annenin ihtiyaçları için emzirme sütyenleri göğüs pedleri gibi yani.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler
bu arada Bahçelievler Kadir has çocuk dünyasında mothercare veya albimini mağazası varmıydı bir iki defa gittim ama hatırlıyamadım.
işte biz de yıllarca o albiminiden aldık birçok şeyimizi.sevgi-orkun yazdı:
tuzlada abımının fabrıka satıs magazası var ben ogluma albımını alırdım hep vede mothercareden alıyorum hala ben cok memnunum cok kalıtelı kıyafetlerı var bebek urunlerınıde e-bebek ten aldım herseyı bulabılırsınız