626. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 126526576616624625626627628636 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 6.251 ile 6.260 arasındakiler gösteriliyor.

Re: SEASON 6 DESTINY FOUND

losties arkadaslar,
    lost 6 yi beklerken sizinde ilgisini cekecegini düsündügüm bir dizi haberini paylasmak istedim.
    tanitim linki twilight basliginda The Vampire Diaries

bas karekterlerden birinde Boone karekterinden tanidigimiz ve belkide özledigimiz Ian var.
    vampir basligina bakin bi ))

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Katılıyorum Şahnede, banada o kadar koymadı bu sefer, ama öslüyom da tabii
    Hande imza resmine bayıldım, nerde denk gelsem sana bir süre syrediyorum resmi, çok şekerler
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    Hande'xim faydalı bilgiler için teşekkür ederim canım şimdi bu konu hakkında bende azıcık araştırıp düşüneyim fırsat bulunca

nasıl gidiyor lostieler perşembe akşamları bööle bi boşluk hissediyomusunuz
    Bu sene geçmiş olan 2 yıl kadar koymadı bana yeni sezonu bekleme fikri.
    Başka dizileri seyrediyorum şimdi.
    Ne yapalım kader alışmak lazım ,seneye bu vakitlerde lost diye birşey kalmayacak.
    seneue bitirsinler de artık kafamız rahat etsin di mi yani
    Boş vakitlerimizde de biz senaryo yazarız artık şule
    sağol ciğerim izleyelim diye koydum imzama

S!BEL yazdı:
    losties arkadaslar,
    lost 6 yi beklerken sizinde ilgisini cekecegini düsündügüm bir dizi haberini paylasmak istedim.

bas karekterlerden birinde Boone karekterinden tanidigimiz ve belkide özledigimiz Ian var.
    İlginçmiş , e izleriz bunu da artık önümüzde boş boş 1 yıl var
    Bir şeyler bulup izlemek lazım vakit geçirmek için.
    Sağol sibelciğim.

sahende yazdı:
    S!BEL yazdı:
    losties arkadaslar,

Sağol sibelciğim.
    ŞAhende bana öyle geliyor ki bu aylarda geçiverecek de asıl sorunu seneye yaşayacağız..neticede 8 ay kaldı...

oooo imzan hayırlı olsun ciğerim.
    Öpüyorum ikisinide

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    S!BEL yazdı:
    losties arkadaslar,

Sağol sibelciğim.
    ŞAhende bana öyle geliyor ki bu aylarda geçiverecek de asıl sorunu seneye yaşayacağız..neticede 8 ay kaldı...
    Evet son aylarda çok sıkıcı gelmeye başlıyor herşey insana beklemekten haklısın.
    E o zamanlarda Yeni ay girecek gösterime ama o da bir kere izlemede biter
    Benim izlediğim bir kaç dizi var onlar başlar inşallah.
    The legend of seeker ile Merlin dizilerini çok sevdim.
    İkisinin de 2. sezonlarını bekliyorum bu arada.

Bu akşam dizimax a bakın mutlaka kaçırmayın sezon finalini verecekler.
    İzledik izlemesine ama pc den izleyen varsa benim gibi tv ekranından da izlesin diye yazıyorum.
    Ben ayarladım saatini inşallah izleyeceğim.

Ayyy canım Lost formu nerelere inmiş, up up up

Lost'la ilgili son haberler:) Emilie de Ravin’in 6. Sezonda Lost’a Dönüşü

5. sezondaki yokluğunun ardından Emilie de Ravin, 6. sezonda Lost‘a kadrolu olarak dönüyor. Carlton Cuse “Claire‘in Lost‘a dönüşü için Damon da bende oldukça heyecan duyuyoruz, ama asıl heyecanımız, insanların onun dönüş şekliyle ilgili yaşayacakları tecrübe için.” diyor. Bu sözlerden anlaşıldığı üzere, Claire diziye olaylı bir dönüş yapacak. Karakterin yokluğu ve dönüşü ile ilgili Doc Jensen’in ortaya attığı teoriler şöyle:

Claire‘i Lost’a döndürecek her senaryo, 4. sezonun sonunda kayboluşuna sebep olan gizemli durumlara açıklık getirmeli, Christian Shepherd‘ın hayaleti 1. sezondan beri adaya dadanmış durumda olduğu için bir çoğumuz Claire‘in öldüğünü varsayıyoruz. Teorimiz şu; 5. sezon finalinde, Juliet Jughead’i patlatarak zamanı değiştirdi. Ve 6. sezon Claire‘in hayatta olduğu yeni bir zamanı anlatacak. Bir diğer teori ise, John Locke‘ın 5. sezonun yarısından itibaren bir sahtekar olduğunun açığa çıkmasıyla alakalı. Claire tıpkı 1. sezonda olduğu gibi, hiç bir şey hatırlamıyor olarak ormandan çıkıp gelecek ve hem kazazedeler hem de bizler merak içinde kalacağız: Gördüğümüz gerçekten Claire mi, yoksa tıpkı Locke gibi aralarına sızmaya çalışan bir sahtekar mı? Belki gelecek sezonun teması budur: Gerçekte kim sağ, kim ölü?

Kaynak: darkufo
    Paylaşan: Ginsberg

Clair'in öldüğünü yinede düşünmüyorum ben, nayır nolamaz

Re: Lost'la ilgili son haberler:) Charlie’nin Basın Sözcüsü :”Lost’a geri dönebilir de….. ”

ABC ‘ de yayınlanmaya başlanan bir reklam ile kafaları karıştırdı. Reklamda, ABC evinde dizi yıldızları langırt oynarken karşımıza çıktılar. Charlie (Dominic Monaghan, Lost), Derek (Patrick Dempsey, Grey’s Anatomy), Jules (Courteney Cox, Cougar Town) ve Jay (Ed O’Neil, Modern Family).

Önceki sezonda dizide ölmüş olan Charlie karakterinin bu reklamda yer alması kafa karıştırma konusunda başlangıç yapmışken, reklamın son saniyelerinde Derek, Charlie’ye şaka yaparak: “Sen öldün!” diyor ve Charlie de düşünüp; “Evet, ölmüştüm!” şeklinde yanıtlıyor.

Dominic Monaghan’ın basın sözcüsü bu reklamın ardından başlayan yoğun email ve telefon trafiğine dayanamadı ve minik bir bildiri yayınladı: “Dominic, Lost’a geri dönebilir de dönmeyebilir de. İzleyiciler bekleyerek bu sorunun cevabını alacaktır.”

Dominic Monaghan ABC ailesine geri dönüyor. Ama hangi dizide rol alacağı sürpriz…

ABC yeni sezonunda göreceğimiz oyuncuları promolarında kullandığına göre Dominic’i tekrardan Lost‘ta görebilme ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü Dominic’in IMDB sayfasında herhangi bir yeni dizide rol aldığına dair bir bilgi mevcut değil.

paylaşan: J.J.Abrams

Dönsün dönsün, ben severdim Charli'yi